PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Albay NTV'yi panikletti

Kemal Turan
03-07-2008, 18:14
Only the registered members can see the link
Emekli Albay Erdal Sarızeybek, NTV'yi panikletti. Oğuz Haksever, "Ya Gazi Paşa duyarsa" adlı kitabın yazarı Emekli Kıdemli Albay Erdal Sarızeybek'i programına konuk edince olanlar oldu.

Sarızeybek, Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ü ağır bir dille eleşterek görevden alınmasını ve hakkında soruşturma açılmasını isteyince; Haksever, programa ara vermek zorunda kaldı.

İşte, Sarızeybek-Haksever dialoğunun özeti;

-Sarızeybek
(..) Bizler vatan evladıyız. Bir iki televizyon kanalı dediler ki, açıklama yapın. Sayın Erdoğan kalkı dedi ki, bazı emekli askerler televizyon televizyon gezip bozgunculuk yapıyorlar.

(...) Savcı beni özel bir telefonla arayarak İstanbul'a davet etti. Gittim, bana bir çok şey söyledi. Benim ne kadar iyi asker olduğumu, ama zorunlu olarak emekliye sevk edildiğimi felan söyleyerek, bana psikojik baskı uyguladı. Bakın buradan söylüyorum. Zekeriya Öz'ün bu kanunsuzluğunu, TSK'ya yaptığı psikolojik baskıyı iki aydır bütün televizyonlara, tüm haber merkezlerine gönderiyorum. Bir tanesi yayınlamıyor.

- Oğuz Haksever (NTV)
(...) Ben burada bir soruşturma söyleşisi yapmıyorum.

(...) Bağışlayın...

(...) Sizin söyledikleriniz kurumumuzla alakalı değil. Sizi bağlar, sonuçta savcıyı suçluyorsunuz. Bu sizlerin sözleri...

(...) Şimdi kısa bir ara vermek zorundayız.

-Sarızeybek

(...) Bi saniye lütfen.

- Oğuz Haksever (NTV)

(...) Şimdi ara vermek zorundayım...

-Sarızeybek

(...) Ben burada suç işlemiyorum. Açıkça söylüyorum, savcı tarafsızlığını yitirmiştir. Sözlerimin arkasındayım.

(...) Kimse beni dikkate almıyor.

- Oğuz Haksever (NTV)

(...) Biz burada suçlama yapmıyoruz, sonuçta bu sözler sizi bağlar.

mithatbey
03-07-2008, 19:23
Unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmaz...ama bu dünyada ya kendisinden yada çoluk cocuğundan....yada..! öbürdünyada...ama! ya öbür dünyada nsl. ve nerden bulacak bu ahı ödeyecek..

f47xfenerli
03-07-2008, 19:47
polemiğe çok açık bir konu forum kuralları gereği yapılsın

uzayelektronik
03-07-2008, 20:30
çok doğru nereye ceksen gider hele bizim dil geleneğimizde bu var.Yalnız birşey hep dikkatimi çekmiştir.demokrasi kanun ve kurallar rejimidir. bizlerde kanun ve kuralları çok seven bir millet değiliz.kanun ve kurallar bence yazıldiği yerde kalmalı demokrasi bize 10 numara büyük geliyor.saygılar.

artech
03-07-2008, 22:44
polemiğe çok açık bir konu forum kuralları gereği yapılsın

Daha ilk mesajdan??? Bırakalımda insanlar dilediği gibi konuşsun!!!

mustione
03-07-2008, 22:59
yarası olan konuşuyor gayet acık ileride onlarada dokunacak bu dava ürktüler devletin içinde devlet olmak neymiş görsünler, idam tam bunlara göre bi ceza ama kalktı işte ne yaparsın.

HCakir
03-07-2008, 23:08
Daha ilk mesajdan??? Bırakalımda insanlar dilediği gibi konuşsun!!!

@siyar66

Burayı x forumlarla karıştırmayın,SupersatForum kuralları gereğince herkes dilediğini yazabilir,insanlar dilediği gibi konuşurlarsa burada sizlere verilen hizmet kalitesi gittikçe düşer ve zamanla yok olur.İşte bu yüzden forum kurallar vardır ve Moderator arkadaşımız üyelerimizin zarar görmemesi için onlara uyarıda bulunmustur,zira forumda siyasi her türlü mesaj yasaktır..

Siyasi Haber Veya Konular Hakkında LÜTFEN OKUYUNUZ!!! (Only the registered members can see the link)

İşte bu yüzden forum kuralları vardır ve uyulmadığı takdirde yönetim tarafından gerekilen yapılır..

Yeni Forum Kurallarımız (Only the registered members can see the link)

mehmet5952
03-07-2008, 23:19
yarası olan konuşuyor gayet acık ileride onlarada dokunacak bu dava ürktüler devletin içinde devlet olmak neymiş görsünler, idam tam bunlara göre bi ceza ama kalktı işte ne yaparsın.

50 yıldır bu ülkede hizmet etmiş paşaları gözaltına alıp terörist damgası vurursanız o davayı açan savcını tüklüğünden şüphe etmemiz lazım

surersat1
04-07-2008, 00:44
darbe yapamayınca sağa sola saldırmağa başladılar ama bunun altında bana göre güç var gücün elinde kaçtığını anlayıncada yalan üzerine yalan sizi biri arasa istanbula geldese koşarak gidermisin bence manidar yinede düşünmek lazım ?

toycan
04-07-2008, 09:47
:8[1]: :8[1]: bunun adı hesaplaşma van rektörü olayı unutuluyor o zamanda biz bu adalete güvenmiyoruz diye bağıran akpliler rektöre 2500yıllık hapis istediklerinde ağızlarının suyu akıyordu yargı ellerinde olan akp adamın araştırmadık birşeyini bırakmadı sonuç gururlu yardımcı intahar etti rektörde suçsuz bulundu ama ölen ölürkalan sağlar bizimdir mantığı ergenekonda da 13 aydır adamları neyle suçlayacaklarını bilemeyenler 13 ayın sonun da adamı ölüm döşeğinde bıraktı ama ne olaçak buda ALLAHtandır ama hesap zamanı kendilerine geldiğinde neler yaparlar acaba adam general uçaklar tanklar askerler emrin altında ama nedense böyle birşey düşünmemiş kafası çalışmıyo ya bunu sadece akp liler düşünür ama dert o değil adam katı ATATÜRKçü görev yaptığı sürece bu tiplere kan kusturmuş imralı alpayıda ergenekoncu ne yapmış adam davis vermemiş ne diyecek akp bakın ben neler yaptım hepsini cezalandırdım intikamınızı aldım oylar bana fıratın suratını gördünüz mü son zamanlarda adam sıkıntılı ama o düşündüklerimide gercekleştirirlerse adamlardan korkulur bence yapmaları gerek yoksa benzini bitmiş arac gibi yolda kalaçaklar bizede fatiha okumak kalaçak

mehmet5952
04-07-2008, 11:10
:8[1]: :8[1]: bunun adı hesaplaşma van rektörü olayı unutuluyor o zamanda biz bu adalete güvenmiyoruz diye bağıran akpliler rektöre 2500yıllık hapis istediklerinde ağızlarının suyu akıyordu yargı ellerinde olan akp adamın araştırmadık birşeyini bırakmadı sonuç gururlu yardımcı intahar etti rektörde suçsuz bulundu ama ölen ölürkalan sağlar bizimdir mantığı ergenekonda da 13 aydır adamları neyle suçlayacaklarını bilemeyenler 13 ayın sonun da adamı ölüm döşeğinde bıraktı ama ne olaçak buda ALLAHtandır ama hesap zamanı kendilerine geldiğinde neler yaparlar acaba adam general uçaklar tanklar askerler emrin altında ama nedense böyle birşey düşünmemiş kafası çalışmıyo ya bunu sadece akp liler düşünür ama dert o değil adam katı ATATÜRKçü görev yaptığı sürece bu tiplere kan kusturmuş imralı alpayıda ergenekoncu ne yapmış adam davis vermemiş ne diyecek akp bakın ben neler yaptım hepsini cezalandırdım intikamınızı aldım oylar bana fıratın suratını gördünüz mü son zamanlarda adam sıkıntılı ama o düşündüklerimide gercekleştirirlerse adamlardan korkulur bence yapmaları gerek yoksa benzini bitmiş arac gibi yolda kalaçaklar bizede fatiha okumak kalaçak

:present: :present: :present: