PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Show tv yi kınıyorum :(

Editor
07-07-2008, 11:21
başlıktada belirttigim gibi adamlar pars narko terör dizisini harcadılar gece saat 1 de yayınlıyorlar final bölümünü bıktım su varmısın yokmusun hiç bir seye faydası olmayan yarısmadan nasıl tutuluyor bu program anlamıyorum.

son bölümünü internetten izledim sayelerinde hiç birşeye benzememiş final bölümü.yayından kaldıracaz die canım diziyi harcamışlar birilerini rahatsız etti galiba bu dizi:devilprv:

kellebekir
07-07-2008, 11:30
malesef oluyor böyle şeyler

HCakir
07-07-2008, 11:58
başlıktada belirttigim gibi adamlar pars narko terör dizisini harcadılar gece saat 1 de yayınlıyorlar final bölümünü bıktım su varmısın yokmusun hiç bir seye faydası olmayan yarısmadan nasıl tutuluyor bu program anlamıyorum.

son bölümünü internetten izledim sayelerinde hiç birşeye benzememiş final bölümü.yayından kaldıracaz die canım diziyi harcamışlar birilerini rahatsız etti galiba bu dizi:devilprv:

Aynısını kanal d sağır oda dizisine yaptı,o dizinin hiç bölümünü kaçırmadan izlerdim ve Türkiye'nin gerçeklerini bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdiler..Fakat işte birilerinin işine gelmedi o dizi ve saçma sapan bi finalle sona erdirdiler malesef...:frown:

osmann
07-07-2008, 12:04
Aynısını kanal d sağır oda dizisine yaptı,o dizinin hiç bölümünü kaçırmadan izlerdim ve Türkiye'nin gerçeklerini bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdiler..Fakat işte birilerinin işine gelmedi o dizi ve saçma sapan bi finalle sona erdirdiler malesef...:frown:

sağır oda daha beter bir sonla bitmişti...
aslında bitmeyecek bir sonla...yada nasıl söyleyeyim, bitiremediler diziyi. bitti dediler.
devamının gelmesi lazım...bu tip diziler içinde en başarılı olanı kurtlar bence...
Çakırlı olan bölümleri çok güzel bir sonla bitmişti...
selametle...

Editor
07-07-2008, 12:09
sağır oda daha beter bir sonla bitmişti...
aslında bitmeyecek bir sonla...yada nasıl söyleyeyim, bitiremediler diziyi. bitti dediler.
devamının gelmesi lazım...bu tip diziler içinde en başarılı olanı kurtlar bence...
Çakırlı olan bölümleri çok güzel bir sonla bitmişti...
selametle...
pars narko terör dizisinin sonunu izleyin bir catışma olmadan insanlar öldü bir sekilde bitti dizi ama osman sınav bu diziyle kendisini bitirdi böyle bir dizi gece 1 lerde yayınlanırmı ya işleri gücleri kutu acmaca neye yarıyorsa kutu acmak

aliharbiye
07-07-2008, 12:19
valla arkadaşlar ben şu varmısın yokmusun adlı programı başladığından ta şu ana kadar hiç izlemedim sebebi ise sevmediğim bir programa benzemesi saçma sapan bir program başka bişeymi yok koyacakları ama izleyicinin çok olduğu bir kesin saygılarımla aliharbiye.

Age_of
07-07-2008, 12:44
aynen bende öyle !!!

Simba
07-07-2008, 22:46
Show tv varmısın yokmusuna devam etsin 2000 hane seyrediyor diye 70 milyona yutturmaya çalışıyorlar

bulletfromhell
07-07-2008, 23:14
ee düzen böyle işliyo....rating olayı en geçer akçe....

n.anelka24
07-07-2008, 23:19
evet haklısın

yargıç_1
08-07-2008, 00:43
birgün oturupta izlemiş değilim şu yarışmayı.