Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resimdeki Gerçek mi? Yoksa Dünya'nın Sonu mu? Geliyor

Age_of
08-07-2008, 20:44
Only the registered members can see the link

:49: :49: :49:
HER ŞEY VATAN İÇİN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

BU VATAN BİZİM

gacvokem
08-07-2008, 21:39
Bu resmi Hulki ceviz oglu programında sormuştu bir hocaya cevab alınamadı yanı resim gercek

ayran
08-07-2008, 21:54
evrim geçirmiş insan...

Age_of
08-07-2008, 21:56
woOnly the registered members can see the link

umuter
08-07-2008, 22:13
sadece bir photoshop resmi o kadar başka da bi anlam çıkarmasın hiç kimse

CABBARİ
08-07-2008, 22:15
tamamiyle photoshop
ama başarılı olmuşki insanlar acaba diye sorular soruyor???

Age_of
08-07-2008, 22:21
yawww nerden biliyorsunuz photoshop oldunu?? onünüzde gerçek çıksa photoshop diyeceksiniz

CABBARİ
08-07-2008, 22:28
yawww nerden biliyorsunuz photoshop oldunu?? onünüzde gerçek çıksa photoshop diyeceksiniz

sence bunun gerçek olabilme şansi yüzde kaç?
böyle birşey olsa tüm dünya ayaga kalkmazmı?
arkadaşım bırak inanma bu tarz garip şeylere emperyalist düşüncenin müslümanlıgın önüne sürdüğü şaşırtma kavramından öte gitmez
selametle

Age_of
08-07-2008, 22:32
--- bilemicem ---

uzman_elhan
08-07-2008, 22:37
ben bu resim daha öncede bir site gördum ama hatirlayamiyorum ben boyle şeylere inanmam bana biraz saçma gibi geliyor

kucer06
08-07-2008, 22:56
Arkadaşlar bir araştırın internet elinizde safaniye sahili tanajib bölgesi diye bir yer varmı dünyada.Tamamen hayali uydurma foto montaj bir olay.

umuter
08-07-2008, 22:59
dostum istediğin kadar yapayım bu tarz resimleri kemal turan ustaya söyle o da hemen yapıversin o yüzden biliyoruz photoshop olduğunu yaptığımız için !!:warn:
ayrıca bu fikirler evrim teorisi aldatmacasının beyinlere yerleşmiş bir yansıması sadece...:warn:
tarihi eserleri bi araştırın hiç bir insanın değişime uğradığını gösteremezsiniz çünkü öyle bi şey yok..!!
madem değişim varsa neden şimdi de evrim geçirerek değişime uğramıyoruz bitti mi yani değişimimiz??:warn: :warn:

ŞAVKÇI09
08-07-2008, 23:13
Arkadaşlar bir araştırın internet elinizde safaniye sahili tanajib bölgesi diye bir yer varmı dünyada.Tamamen hayali uydurma foto montaj bir olay.

Sizin dediğiniz gibi yaptım google safaniye sahili tanajib bölgesi diye bir yer bulamadı resmin zaten fake olduğu belli ama aramakta fayda var ben aradım ve sonuçtan emin oldum yani resim % 100 fake.

kucer06
08-07-2008, 23:19
Üstelik bu resim acemicede yapılmış eminim kemal turan usta bundan kat kat iyisini yapar.

MUTAF
09-07-2008, 00:09
çok saçma çok.. resimdeki şeyin arkasına bakın timsahın belden gerisi gibi bişi.. ön tarafta FOTOŞOP la oynanmış resmen :) az dikkat et ne olduğu belli..

adnanarkan
09-07-2008, 16:18
çok garip gerçek olamaz bence.

CABBARİ
09-07-2008, 16:27
kemal turanın daha iyisini yapacagına bahse varım:)

dayı83
09-07-2008, 16:30
böyle yaratıkmı olur

mugumrah
09-07-2008, 17:59
:new_icon9: :new_icon9: :new_icon9:

prof64
14-12-2008, 00:16
bravo arkadaşlar.hayal ürünü yapılmış bir resim.neden video görüntüsü olmuyor da resim oluyor böyle şeylerin hiç düşündünüzmü?insanların dini ideolejilerini karman çorman edip illegal düşüncelere saptırmak amaçları.Allah fikri hür vicdanı hür bir insan olabilmek için Kur'an,ı insanları bahşetmiştir.

MUTAF
14-12-2008, 19:26
%100 feyk :D

ahmety1907
14-12-2008, 22:11
bence bu fotoğraf gerçek!!!

kanaryam1950
14-12-2008, 23:38
:new_icon9: :new_icon9: :) :photo:

nasre
15-12-2008, 01:22
fotoğraf kesinlikle gerçek değil arkadaşlar allah her başı kendi omuzuna yakışacak şekilde yaratmıştır birileri be resmi yaparken iyi vakit geçirmiş olmalı

Aziz46
15-12-2008, 01:27
KEMAL turan usta bitanede senden beklioz:D

erdal05
15-12-2008, 04:50
ya...
hani, müslümanız yaa..
hani, allah'a inanıyoruz yaa..
hani,inandığımız allah'ın yapamayacağı şey yok yaa......
hemen kanıverioruz bu karşımıza çıkarıverilen "garip" olaylara.....

tamam arkadaşım tabiki allah'ın yapamayacağı şey yoktur......
ama......
müslümanlar olarak da...bu kadar "salak" olmayalım dimi......?
her gördüğümüz ,"garip" olaya ...sazan gibi atlamayalım......
birileri yapıyoo...önümüze atıyoo...sonra da bize bi yerleriyle gülüyoo....
sen "heyy büyük allah'ım "de dur saff vaziyetlerindee....

önce akıllı olmak lazım değil mi........?

sahinnn_41
15-12-2008, 13:44
kardeşim eline sağlık çok güzel yazmışsınbizim gibi müslümanlar ancak böle saçma sapan işlerle oyalandırılır biz bunları konuşurken elin oğlu neleri götürüyo haberimiz yok büyük şeytan amerikaya onun efendisi israile ortağı ingiltereye fransaya bakın bide ülkemize bakın Allah yardımcımız olsun

mrbrown
11-06-2009, 14:42
foos evrim savasata Alah ne yarattıysa her şeyin hikmeti var

hunter100
11-06-2009, 14:52
Geçende bana faceden bir video paylaşıldı , ismini hatırlamadığım bir sahilde deniz kızının ölmüş bedenini video etmişler , bazı kişiler bilgisayar photoshop gibi teknoloji kullanarak aklınca ortalığı karıştırıp kenardan gülmek istiyorlar o kadar

kaan68
27-06-2009, 23:47
banada kalırsa foto shop gibi geldi

yusufucar
28-06-2009, 02:20
sadece tıraş diyorum fasa fiso

eurovision92
28-06-2009, 15:59
Bu foto çıkalı çok uzun zaman oldu araştırdım %100 photoshop çıktı asla inanmayın. Ilk yabancı bi sitede çıkmış evrim teorisi üzerine sonrada fotoshop olduğu çıkmış zaten yani uydurma bi resim :)

cesur22
28-06-2009, 17:13
Mesaj verileli bir seneyi geçmiş acaba bunlar Üredilermi,bilen varsa yazsın çok merak ediyim?

iocaktan
28-06-2009, 17:26
gaybı allah bilir.bunlar.tellal yapıyor

gacvokem
28-06-2009, 18:04
haberi internete salan BUFO Paranormal and UFO On-Demand Internet Radio, UFO Talk Show, Paranormal Talk Show, UFO Radio, Paranormal Radio ,UFO, Paranormal, Anicent mysteries, Prophecies, Ancient Races and Cultures , Spirituality and Mysticism , Internet Radio at it's Fines (Only the registered members can see the link) sayfası.

söz konusu sayfaya giderek içeriğine göz atabilirsiniz.

diğer taraftan söz konusu olayın esasını aşağıdaki siteden inceleyebilirsiniz; (olayın Tanajible bir alakası yok, amerikan menşeili)

Pals of the Merman. Roadside America (Only the registered members can see the link)

Tanajib hakında googlede bişe bulamayanlar buraya bakabilirler.herhalde farklı bir googleye baktınız:=D

Ras at Tanajib, Ash Sharqiyah, Saudi Arabia on world map, coordinates and short facts (Only the registered members can see the link)

tanajib - Google'da Ara (Only the registered members can see the link)

cafer50
28-06-2009, 20:53
Tanajib nerde önce onu beliriliyelim.Bizim köyün arkasındaki plaja denir.İkincisi dikkat ederseniz timsah adam değil resim, adamdan timsah.Bunun gibi dolu bizim köyde
timsah uykusuna yatıp onun bunun bostanına giren adamlar bunlar.:yahoo::yahoo:

gacvokem
28-06-2009, 22:12
Ras at Tanajib, Ash Sharqiyah, Saudi Arabia diye biliyorum

veyselbakan
29-06-2009, 10:12
ustam aslında hiç tartışmaya gerek yok böyle garip ve tuhaf insanlar olacakta dünya basını ve medya ayağa kalkmayacak peki hangi ulusal yada yerel kanalda duydunuz hiç birinde hangi gazetede manşet olarak birinci sayfada yayınlandı hiç bir gazetede demekki bu resim photoshop uydurma bir haber saygılar!

veyselbakan
29-06-2009, 10:43
bu arada bir şey daha söylemek istiyorum darwin teorisi denen saçmalığıda insanların bu şekilde evrim geçirdiğini idda eden safsatalarıda şiddetle red ediyorum ben maymun yada gorilliği kabul etmiyorum çünkü ben insanım şimdi bu resme bakınca yarı sürüngen yarı insan tövbe tövbe adamı günaha sokuyorlar ancak bir sürüngenle bir insan çiftleşecek böyle bir yaratık meydana gelecek böyle bir izlenim bırakacaklar insanların beynini bulandıracaklar yaradanım beni insan olarak yeryüzünde bulunan en üstün canlı olarak yaratmış çünkü ben düşünebiliyorum üretebiliyorum yalanı doğruyu haramı helali ve en önemlisi yaradanıma şükür etmeyi biliyorum o yüzden böyle safsatalara hep beraber prim vermeyelim saygılar!

aaskk
29-06-2009, 22:07
biz dünyanın dengesiyle oynarsak dünyada bizim dengemizle böyle oynar işte ibret olsun bize::smiles22::smiles22:

ievsan
29-06-2009, 22:35
bu resim daha öncede çıkmıştı

chinoboy
30-06-2009, 01:58
100%100 photoshop bende bu işleri yapıyorum

ekrem66
30-08-2009, 08:53
ben hiç duymadım. ee demekki gerçeklik payı hiç yok. olsa dünya duyardı.

seyitcan
30-08-2009, 11:25
saçm sapa bi resim bence kesinlikle doğruluğuna inanmıyorum

MUTAF
30-08-2009, 14:45
fakeeee. :)

ifinsamet
23-09-2009, 00:39
Photoshop Photoshop :)

sercankolay
23-09-2009, 00:53
ama bu resim hepten çakma kafayı biraz değişik yapsaydıda inandırıcılık payı olsaydı

cetindeniz
23-09-2009, 01:53
Yakında birde uçan kanatlı insan resmi eklerseler şaşmam

sercankolay
23-09-2009, 01:56
Yakında birde uçan kanatlı insan resmi eklerseler şaşmam
onuda bekliyoruz yakında çıkar piyasaya

saltuk50
29-02-2012, 03:59
ağzı olan konuşmuş yok evrim yok photoshop yok din
herşeyde atıp tutuyorsunuz hiçbirinzin kaynağı yok.
photoshop diyenin kaynağı ne din diyen arkadaşlar kuranda bütün hayvanlar aleminin ismi tek tek yazıyormuda biliyorsunuz böyle birşey olmadığını
ya evrimciler onlar apayrı daha bir hücreye hayat veremezlerken her canlıya kılıf uyduruyorlar.
gelelim resime bu bir insan değil hayvandır ve gerçektir deniz kızı olarak bilinen fakat deniz erkeğide olan bir hayvandır.
ismi mermaid olarak geçer anlamı hantal demektir ama günümüzde fejee mermaid olarak daha sık karşımıza çıkar .
bu canlıların içleri doldurulmuş halleri
amerika washington da Marsh's Free müzesinde sergilenmektedir
.
bu canlılarla dünyanın birçok yerinde karşılaşılmıştır hindistanda haitide afrikada vs.
insanlar bu canlıları çok önceleri bilmelerine rağmen bölge halkları sadece hantal hayvan olarak nitelendirdikleri bu hayvanlar üzerine düşmediği için dünyanın bu hayvanlarda haberide olmamış.ilk resmediliş 1660 yılında taş zemin üzerine çizilen deniz kızı olarak o günden bu zamana gelmiştir.1970 yılında araştırmacılar bu hayvan üzeride araştırma yapmak için aden körfezinde yaptıkları incelemede bu hayvanı resmedebilmişlerdir.
bu hayvanın şimdiki haline skeptiseum müzesindeki paranormal resimlerinden ulaşabilirsiniz.(merman of aden olarak adlandırılmıştır)
işin sorgulanması gereken noktası şurası hindistanda bulunan bir mermaid kanadanın alberta kentinin banff şehrinde 100 yıldır sergilenmekte oluşu.Bu durum yıllardır gözlerden kaçan bilim ve araştırma dünyasının utancı olabilir.
bu hayvaların yerlerini ve hangi müzelerde sergilendiklerinide açıklayacağım
1-)Tombstone Merman.sergilendiği yer:Birdcage Tiyatrosu , Tombstone, Arizona
2-)fijii merman.sergilendiği yer:Barnum Museum
3-)fijii merman.sergilendiği yer:Zwaanendael Müzesi, Lewes
4-)voodoo merman.sergilendiği yer:Madam Laveau's Voodoo, New Orleans
5-)voodoo merman:sergilendiği ve satışa sunulduğu yer:Ye Olde Curiosity Shop, Seattle, Washington
6-)resimdeki oturan timsah isimli hayvanda daha öncede dediğim gibi sergilendiği yer: Marsh's Free Museum, Long Beach, Washington dadır.
bu kadar açıklama yeterlimi gelelim kaynaklara.

Pals of the Merman. Roadside America (Only the registered members can see the link)

Mermaid of Aden (Only the registered members can see the link)

feejee mermaid - Google'da Ara (Only the registered members can see the link)

Yeniden Yönlendirme Bildirimi (Only the registered members can see the link)

terselubung: Yang Aneh & Menakjubkan dari Koleksi “Ripleys” (Only the registered members can see the link)
kaynakların en kalitelisi
mermaid « Slow Muse (Only the registered members can see the link)

sizde araştırdıkça daha da bilgileneceksiniz bu konuda
lütfen kaynak gösterin doğruluğunu kanıtlayın yaptığınız açıklamalarda.burada verdiğiniz her yanlış bilgi çığ gibi büyüyecektir.

özcanmert
29-02-2012, 09:32
çok saçma çok.. resimdeki şeyin arkasına bakın timsahın belden gerisi gibi bişi.. ön tarafta FOTOŞOP la oynanmış resmen az dikkat et ne olduğu belli..

ferman
29-02-2012, 14:09
sacma sacma islerle ugraşmayın boş seyler bunlar mantıklı olun

AYFLY
29-02-2012, 14:53
sacma sacma islerle ugraşmayın boş seyler bunlar mantıklı olun

valla arkadasım senı tebrık edıyorum.bu konu ıle ılgılı okudugum en mantıklı yorum.aynen katılıyorum sana.:clap2::