PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NASA’nın çözemediği fotoya yanıt

Age_of
09-07-2008, 17:09
Aşağıda görecegınız fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nden (NASA) alınmıstır.
Fotograf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nin (NASA) en son teknolojiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği en son görüntüdür.Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememistir.
Only the registered members can see the link

İŞTE YANIT
Kuran-ı Kerim (Rahman suresi 37. Ayet)
Bismillahirrahmanirrahim;
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınız ?

Simba
18-07-2008, 10:44
Aşağıda göreceğiniz fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinden (NASA) alınmıştır.Fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinin en son teknoljiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği son görüntüdür.Bu fotoğrafa nasa yetkilileri bi açıklama getirememiştir ve bu fotoğrafı islam alimlerine bir açıklama yapmaları için göndermiştir.İslam alimleride aşağıdaki ayeti beyan etmişlerdir:
Kuran-ı Kerim (Rahman Suresi 37.ayet)
Bismillahirrahmanirrahim:
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında başka hangi şeyle RABBİNİZİ yalanlamaya kalkışırsınız....? (Rahman Suresi 37.ayet)

mrbrown
11-06-2009, 15:05
sübhanallah

idiye
12-06-2009, 01:40

Nasa bunu 31 ekim 1999 da yayimlamistir isteyen yukarida verdigim adresten bakabilir.

Bu haberi yapan arkadas sundugu haberlerde daha dikkatli olmasi gercekleri arastirdiktan sonra buraya koymasi dilegiyle.

Zira yukarida yazdigi gibi enson dedil en son bugünkü tarhli olmasi icap eder Ben bu resmin kondugu günden beri hergün bi siteye girer bkarim ne var diye.

fakara
28-06-2009, 11:57
allaha inanmayanlar çözemez.

m.demir
28-06-2009, 16:53
yalnız bu resim'in rahman suresi 37. ayetle bir ilgisini çözemedim ben
37. ayet bir nevi kıyameti haber veriyor çünkü devamında anlatılanlar kıyamatle ilgili

idiye
29-06-2009, 16:47
yalnız bu resim'in rahman suresi 37. ayetle bir ilgisini çözemedim ben
37. ayet bir nevi kıyameti haber veriyor çünkü devamında anlatılanlar kıyamatle ilgili

Kiyamet alemetlerinden oldugu belirtiliyor .Anlayacaginiz kiyamet yakindir .Allah bilir ama Dünya insanlarinin gidisine bakilirsa yakindir.

mistortune
29-06-2009, 16:50
bazı yöneticilerimiz şimdi bunada hurafe der...

ievsan
29-06-2009, 19:57
Allah cc yardımcımız olsun ki insanlara çeşitli örnekler vererek kıyameti hatırlatmıştır fakat şu anda diğer kavimlerdeki gibi her türlü sapıklık ve bir sürü şeylerle uğraşmaktalar. Allah cc mahfiretini üzerimizden eksik etmesin