Orijinalini görmek için tıklayınız : 99 gölcük depremindeki esrarengiz olaylar ...
1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta.Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...
OLAY-1 O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.
OLAY-2 Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.
OLAY-3 Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.
OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.
OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.
:49:
inşallah bunlar gerçekti
ibretlik olaylar
insanın imanını güçlendirmesi için güzel olaylar
selametle
çanakkaleli
09-07-2008, 21:52
evet arkadasım bu olayların dogrulugu var bence,bende bızzat olayı gören bırıyle konustum.bursa ulucanı bahcesınde benzer olay olmuş butun evlıyalar ellerı semada dua ederken görmuş..
mustione
09-07-2008, 23:01
evet hayatımda okadar yıldızı bir arada görmedim deprem oldugu gece milyonlarca yıldız gökyüzü yıldızdan gözükmüyordu ve 1 ay kadar azalarak devam etti.
Allah yardım etsin ne diyelim
OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.
veyselbakan
11-06-2009, 17:06
depremden hemen sonra gölcüğe gittiğimde bbalıkçı arkadaşlarımla görüştüm denizden yukarıya doğru bir ateş topunun yükseldiğini aynı anda gemilerin bağlandığı dubaların parçalanıp havalandığını anlattılar tabi bunların yanında o kadar acı ve üzüntülü şeyler anlatıldı ve zaten denizin içindeki çocuk patiklerini ve kıyafetlerini gördüğümde belki hiç aralıksız yarım saat ağlamıştım allah o günleri bir daha göstermesin allah bizi felaketlerden korusun:praying:
Bütün bu anlatılanları bende duymuştum.Biraz İnancı olan İnsan bunlara inanır .
Allah'ım bizi felaketlerden korusun
airman06
11-06-2009, 18:19
Allah ım .....tüylerim diken diken oldu..
iyi güzel söylüyorsunuzda japonyada'ki evliyalar ne yapsın!!.heriflerde nerede ise hergün deprem oluyor............
usta allaha iman peygamperimize inamatığı sürece hic bi işe yaramaz
allah böyle felaketleri hic kimseye yaşatmasın allah dinten imantan ayırmasın
halilgunduz
12-06-2009, 00:41
depremi yalovada yaşayan biri olarak 4. ve 5. olaylara katılıyorum.öteki olayları bilemem allah bilir.....:praying:
depremi yalovada yaşayan biri olarak 4. ve 5. olaylara katılıyorum.öteki olayları bilemem allah bilir.....:praying:
5 Numaralı olaya bende bizzat şahit oldum o gece nasıl olduysa uyku
tutmadı saat 01:00 uyandım balkonda sigara içmeye çıktım sigaramı
yakarken fark ettim gökyüzüne bakmadım dolunayın ışığı zannettim
sigaradan bir nefes çekerken gökyüzünü gördüm aklıma ilk gelen şey
gökyüzünde yıldızlar çok iyi göründüğünde ertesi gün hava çok iyi
ve güneşli olacağına yordum neyse bir ara kafamı hafiften sola doğru
çevirdimki yalova istikametine denk gelen tarafa bir baktım o tarafataki
yıldızlar o kadar yakındıki dedikleri gibi elimi uzatsam dokunacağım
Hiç aklıma kötü birşeyler olacağı gelmedi
ALLAH o günleri tekrar yaşamaz İNŞALLAH
:new_icon9: :praying:
olay.6. hayatımda hiç bukadar marmara denizinin sıcak olduğunu görmedim yer çınarcık
mdogancay
26-06-2009, 12:08
evet hayatımda okadar yıldızı bir arada görmedim deprem oldugu gece milyonlarca yıldız gökyüzü yıldızdan gözükmüyordu ve 1 ay kadar azalarak devam etti.
Ben bir müslümanım, dinimede son derece bağlıyım. Ama bahsettiğiniz olay, bölgede meydana gelen elektrik kesintisi akabinde yerel ışık azaldığı için yani genel karanlık olduğu için, yıldızların daha rahat görünebilmesi ile ilgili. Şehirlerden uzaklarda yıldızlar böyle görünür. Ayrıca 1 ay devam etmeside bölgedeki elektrik hatlarının tamiri ve aydınlatmanın yavaş yavaş tekrar sağlanması nedeni ile oluşmuştur, muhtemelen. Okuyalım öğrenelim, şüpesiz hayır ve şer Allah(c.c.) 'tan ama hurafeler ile birilerinin bizim inançlarımızı suistimar etmesine izin vermeyelim!
apache33
26-06-2009, 16:13
evet arkadaşlar. gerçekten ibret verici bir olay.
99 depremiyle ilgili benimde duyduğum bazı olaylar var. depremden sonra, kurtarma ekiplerindeki dalgıçlardan bazıları, suyun altında kalan cesetlerin, domuz suretinde ve başka yaratıklar suretinde görülmesi. daha neler neler.... ezan okunmasından rahatsız olunup, hoca efendiye bugün sabah ezanı okunmayacak denilmesi vs vs........ iyi günde değiliz arkadaşlar maalesef. ALLAH CC tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun......
sarıkanarya_41
26-06-2009, 19:53
evet bu anlatılanlar olmustu.o sıralar her yere cadırlar kut-rulmustu.amerıkan askerlerı gelmıstı turkıye ve duyanın her yanından yardım gelmısti.am fırsatcı ınsanlar coktu evı yıkılmayan magdur olmayan kadınlar cocuklar adamlar amerıkan askerlerının ılac sigara yemek giyecek için olusturdukları yardım sıralarına katılıyorlardı.fırsatcı hırsızlar deprem zede gocuk altındaki kadınların kollarındakı altınları alıyolardı ezkapısı kırık dukkanların içinden malları calıyolardı, ezik arabaların parcalarını calıyolardı,
ınsanlar ıbret almak yerıne fırsatcılıklarını degerlendırdıler.
daha sonra fırsat bulup hırsızlık yapanları görumesı halınde vur emri cıkmıstı.unutulmayan cok sey var...
numan__06
26-06-2009, 20:07
marmara depremi olduktan sonra bazı kesimler kasıtlı olarak yalanlarla
piskolojik savaş başlattılar goya tuzladaki subaylar israil li subaylarla kokteyl
yaparken subayın birisi denize kuranı fırlatıp bunamı inanıyorsunuz demiş
denizden ateş çıkıp deprem başlamış.bu yalancı yobaz cevreler insanların
kaplerine korku salıp insanların dine yönelmelerine sağlamak istiyorlar bunlar
islamı allah kapısı değil köşeyi dönme kapısı olarak görüyorlar.joponyada
bundan daha büyük depremler oluyor 3kişi ölüyor müslüman devletlerde
binler aramızdaki fark sofu olmak kolay insan olmak rahmani düşünmek zor.
bizim en büyük düşmanımız cehalet:rtfm:
ilginç bir olay daha 99 depremi kuranda geciyor deprem 7.4 olmuştu kuran i kerimin 7. süresinin 4 ayetine bakın ( Nice memleketleri helak ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken, yahut gündüz istirahat halinde iken gelmişti.)
marmara depremi olduktan sonra bazı kesimler kasıtlı olarak yalanlarla
piskolojik savaş başlattılar goya tuzladaki subaylar israil li subaylarla kokteyl
yaparken subayın birisi denize kuranı fırlatıp bunamı inanıyorsunuz demiş
denizden ateş çıkıp deprem başlamış.bu yalancı yobaz cevreler insanların
kaplerine korku salıp insanların dine yönelmelerine sağlamak istiyorlar bunlar
islamı allah kapısı değil köşeyi dönme kapısı olarak görüyorlar.joponyada
bundan daha büyük depremler oluyor 3kişi ölüyor müslüman devletlerde
binler aramızdaki fark sofu olmak kolay insan olmak rahmani düşünmek zor.
bizim en büyük düşmanımız cehalet:rtfm:
bende buna benzer şeyler duydum 2 kaynak evet o akşam orada bir toplantı varmiş işin daha ilginçi ilk depremin merkez üssünün gölcuk donanması olması bunu o zamanlar kanal 6 televizyonu haber yapmiştı spiker aynen sunu demişti 17 agustos gecesi saat 03.02 de sanki gökten bir balyoz gölcük donanmasına indi zaten bu tür söylentiler çıkınca hem depremin merkez üstü degişti hemde kanal 6 televizyonu kapandı
numan__06
27-06-2009, 08:26
deprem tabiat olayıdır ülkemizde depremler olmuştur ve olacaktır .kuzey anadolu fay hattının üzerine yerleşim birimleri kuracaksın deprem olduktan sonra cahil kavimler gibi çeşitli hurafeler uyduracaksın gerçek islamiyet
batılı yalanı şekilcilihi ve futperesliği tasif etmez ismiyeti insanlara yalanlarla
öğretmeye kalkarsanız insanlar islama şüpeyle yaklaşır.bu ülkede bölücünün gericinin korkulu rüyası ülkemizin göz bebeği cumhuriyet teyminatı türk silahlı kuvetleridir.ordu hakkında bü tür
söyletnti çıkaranlar müslümanlığın yüz karasıdır.malisef peygamberimiz öldükten sonra islamiyet cahil üçkağıtcı insanların eline geçmiştir peygamberimizin torunlarını bu cahil yobaz zihniyet katletmiştir inkarcı diyanet islam tarihini
insalarımıza anlatmıyorlar ellerinden bu rant gidecek diye ödleri kopuyor.
:rtfm:
yozgatlı-66
27-06-2009, 11:44
olayların hepsi doğrudur biraz imanı olan insan bunlara inanır çocuğu doyuran adan dua eden mubarek zaatlar hepsi gerçektir bir an önce ahhal dönün ona itaat edin
veyselbakan
27-06-2009, 12:24
biz kime neye ve nasıl itaat edeceğimiz çok şükür biliyoruz kimsenin hatırlatmasına gerek yok arkadaşlar depremde yaşanan esrarengiz olayları konuşurken olay bir anda siyasete bir yandanda başka yerlere çekildi evellallah hepimiz müslümanız hemde çağdaşız hem müslüman hemde çağdaş olabiliyoruz arkadaş her ne kadar hem deprem hattına yerleşim merkezi kuracaksın hemde sonra hurafeler üreteceksin desede kendi düşüncesidir ama bazen ilim ve bilim bile yaşanan hakikat ve mucizevi olayları açıklamaya yetmez bununda hurafelikle hiç bir alakası yoktur ben gölcüğe gittiğimde özellikle donanmanın yanında bulunan 100 kişinin 100 ü de bu olayların tamamını demiyorum bir kısmını birebir yaşamışlardır bunların şimdi hepsi hurafemi adamın zaten acısı kendine yetiyor kalkıpta sana yalan söylemesinin ne faydası olacak yerin altından gelen müthiş uğultu olduğunuda söylediler donanma nın içindeki askerler dahil balıkçılar bile binlerceton ağırlığındaki gemilerin bağlandığı denizin ortasındaki usturmaçaların havalarda uçtuğunu görmüştür sadece bunu görmek bile o anda adamın kalbini durdurur o korku yeter adama şimdi bunlardamı hurafe yada bunun bana bilimsel açıklamısını yaparsanız bende çok sevinirim o yüzden ne kadar çağdaş olursan ol eğer içinde allah korkusu ve imanın varsa bir takım şeylerinde yaradanın takdiri olduğuna inanacaksın bunun adı hurafelik değil imanın şartı olan hayır ve şerrinde allahtan geldiğine iman etmektir
canaballah affetinden saklasın kimsenin burnu kanamasın ama bunlar gerçek kurani kerimde yasin süresinde var yer bir anda çalkanacak dünya yerlebir olacak bunlar olmadan önce detcallar çıkıp haber verilecek ve insanları bir birine düşürüp kimse bir birini tanımıyacak
yargicim
28-06-2009, 18:00
arkadaşlar o akşam gölcükte bir kokteyl olduğunu ve aşırı alkol alındığını bilkiyorum ama diğer kuran-ı kerim olayını sadece duydum.
Bu arkadaşım o günlerde gölcük donanmasında görev yapan ve o depremden sağ kurtulan sayılı askerlerden sadece biri.
aslangucu_2002
28-06-2009, 19:24
evet arkadaşlar. Gerçekten ibret verici bir olay.
99 depremiyle ilgili benimde duyduğum bazı olaylar var. Depremden sonra, kurtarma ekiplerindeki dalgıçlardan bazıları, suyun altında kalan cesetlerin, domuz suretinde ve başka yaratıklar suretinde görülmesi. Daha neler neler.... Ezan okunmasından rahatsız olunup, hoca efendiye bugün sabah ezanı okunmayacak denilmesi vs vs........ Iyi günde değiliz arkadaşlar maalesef. Allah cc tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun......
evet kardeşim sizin bahsettiğiniz olayı bende duymuştum hınzır ve domuz şekline dönüşen insanları bi ara konuşuyorlardı.allah ıslah etsin .. Ne diyelim...
ALLAH'IN parmağı yokki göz Çıkarsın daha ne olacak insanın kendine düzen vermesi için,5 şiddetinde bir deprem yaşamış biri olarak gölcük'ü hayal edebiliyorum ALLAH(c.c)cümlemizi ıslah etsin.İmanı zayıflayan lütfen mezarlığa yalnız gidip sadece bir yarım saat gidip sessizliği dinlesin kendini dinlesin şiddetle tavsiyemdir.....
muhafiz2006
28-06-2009, 21:17
وَاللّهُ عَلَي كُلِّ شَئ قََدير
veyselbakan
29-06-2009, 11:18
arkadaşlar etmeyin eylemeyin yok denizin dibinde domuz sureti gibi cesetler belirmiş yahu bu olabilirmi o denizin dibinde masum bebeklerde var namazında abdestinde insanlarda var yani öyle konuşuyorsunuzki oradaki insanların hepsi günahkar o yüzden allah oraya bir felaket gönderdi bakın hayırda allahtan şerde allahtandır o memleketin günahı az bu memleketteki insanlar daha günahkar demek biz insanların değil yaradanımızın bileceği şeylerdir evet inanması zor bir takım şeyler olmuştur ama bu denizin dibinde görülenlerin kesinlikle uydurma ve yalan olduğunu düşünüyorum orada askerlerimizde şehit oldu namazında abdestinde insanlarda melake dediğimiz bebeklerde o yüzden lütfen biraz daha insaflı yazılar yazalım saygılar!
erdemkoruklu
29-06-2009, 11:53
arkadaşlar etmeyin eylemeyin yok denizin dibinde domuz sureti gibi cesetler belirmiş yahu bu olabilirmi o denizin dibinde masum bebeklerde var namazında abdestinde insanlarda var yani öyle konuşuyorsunuzki oradaki insanların hepsi günahkar o yüzden allah oraya bir felaket gönderdi bakın hayırda allahtan şerde allahtandır o memleketin günahı az bu memleketteki insanlar daha günahkar demek biz insanların değil yaradanımızın bileceği şeylerdir evet inanması zor bir takım şeyler olmuştur ama bu denizin dibinde görülenlerin kesinlikle uydurma ve yalan olduğunu düşünüyorum orada askerlerimizde şehit oldu namazında abdestinde insanlarda melake dediğimiz bebeklerde o yüzden lütfen biraz daha insaflı yazılar yazalım saygılar!
Merhaba size aynen katılıyorum.
sarıkanarya_41
29-06-2009, 14:17
boyle sacma sapan işler olmamıstır bır kocaelı/izmitli olarak.ama su dogru golcuk donanmada subaylar partı yapmıslar eglencede dansoz varmıs hatta o donemlerde izmit buyuksehır beledıye baskanı sefa sirmende aralarında imiş.
Boş boş yazı karalamayın arkadaşlar. Peki Gölcük dışındaki deprem olan yerlerde de mi dansöz vardı? İftira atmanında bir adabı vardı eskiden. Şimdilerde adap filan hak getire. Birbirinizin kulaktan dolma dedi-kodularına gaz verip durmayın. Ve laf arasında orduya bindirmelerin farkında olmadığımızıda sanmayın. İnternet elinizin altında. Depremle ilgili tüm bilgilere ulaşmanız mümkün. Ama siz bunu yapmayıp hurafeler üretip duruyorsunuz. Deprem sırasında oluşan doğa olaylarını gelip burda hurafeleştirmeyin lütfen.
Saygılar.
veyselbakan
29-06-2009, 18:30
Boş boş yazı karalamayın arkadaşlar. Peki Gölcük dışındaki deprem olan yerlerde de mi dansöz vardı? İftira atmanında bir adabı vardı eskiden. Şimdilerde adap filan hak getire. Birbirinizin kulaktan dolma dedi-kodularına gaz verip durmayın. Ve laf arasdında orduya bindirmelerin farkında olmadığımızıda sanmayın. İnternet elinizin altında. Depremle ilgili tüm bilgilere ulaşmanız mümkün. Ama siz bunu yapmayıp hurafeler üretip duruyorsunuz. Deprem sırasında oluşan doğa olaylarını gelip burda hurafeleştirmeyin lütfen.
Saygılar.:present::present::present::present:
rene_gade
18-07-2009, 14:44
depremin ardından 10 yıl gecti umarım felaketler yasanmaz bir daha
bu gün bi deprem daha oldu buralarda
Catapult®
18-07-2009, 21:21
Boş boş yazı karalamayın arkadaşlar. Peki Gölcük dışındaki deprem olan yerlerde de mi dansöz vardı? İftira atmanında bir adabı vardı eskiden. Şimdilerde adap filan hak getire. Birbirinizin kulaktan dolma dedi-kodularına gaz verip durmayın. Ve laf arasında orduya bindirmelerin farkında olmadığımızıda sanmayın. İnternet elinizin altında. Depremle ilgili tüm bilgilere ulaşmanız mümkün. Ama siz bunu yapmayıp hurafeler üretip duruyorsunuz. Deprem sırasında oluşan doğa olaylarını gelip burda hurafeleştirmeyin lütfen.
Saygılar.
emmi ustam ne alakası var o taksicilerden birisi amcamdı oda görmüş onu bu siteye getirecem olanları anlatsın 2 ci olayi bahsediyorum bu olaylar uydurma felan değil:smiles22:
Güzel kardeşim, deprem sırasında elbette çeşitli doğa olayları olacaktır. Böyle depremi ilk gören bir insanda normal olarak korkusundan, olayları olağanüstü abartarak anlatır. Ama bunları o yaşayan insanların hurafeleştirerek anlatması başka, yukarıda yazanların niyetleri başka. Bilmem anlatabildim mi?
Saygılar.
allah (c.c.) bu mübarek günlerde bizleri doğal afetlerden korusun...amin...
selam herkese bende bir gölcüklü oarak yaşadıgım ve gördügüm kadar anlatabiliyim.
o gece 02:55 civarı öyle yataga uzandım tam dalmamıştım ama
03:02 saat inde yerin altından güm diye bir ses geldi:vitrin camları zangır zangır titriyordu tabak çanak hepsi aşagıya devrildi güm güm kırılıyordu noldugunu anlamadım noluyo lan savaş mı çıktı dedim!bu zamana kadar hiç deprem görmemiştim taki 17 agustosa kadar ben sersemledim tek katlı ev olmasına ragmen yatagın altına girmeye çalışıyorum halbuki dışarı atmam gerek kendimi evdeki herkes kalktı benide çagırıyorlar can havliyle benim kapı açılmaz kilit yerleri sıkıştırma yapıldıgı için açılmıyor yani o an sallantıda;sonra kapı bir an düzgün hale geldi tık o anda bir anda açıldı hemen dışarı attım kendimi dışarı çıktıgımda gökyüzü kıpkırmızı bir renk almıştı 20 saniye sonra bu ışık kaybolmuştur.gökyüzü yere dogru çok yaklaşmıştır ve bunu herkez zaten görmüştür kimse uydurmuyor yani ve o gece müthiş yıldızlar kayıyordu vala ben bile sayamadım kayan yıldızları izlemeye çalıştım ve her kayan yıldız bir çizgi çizerek sanki bir yerlere düşüyordu her yıldızın kayması bir insanın hayatı bittigi anlamınıda söylüyorlar bu ne kedar dogru bilmiyorum sokak direkleri yatıp yatıp kalkıyordu teller bir o yana bir buyana gidip gidip geliyordu.çiftlik ford otosan fay hattı tam bu istikametten geçtigi için amcam ilk yeni başlamıştı güvenlik olarak ford da oranın topragı ikiye bölünmüştü bir büyük otobüsün sıgcagı kadar büyük yani bu istikamette bazı araçlar bu yarıgın içine girip kafalama çakılmışlardır bazı fotografları da vardı zaten şimdi ford la bizim burası 2 km mesafe var aşagısı komple rokont bütün evler yerle bir anayolun üstüne devrilen 8 katlı bir binayı düşünün yollar günlerce açılamadı zaten elektirik desen öyle neyseki kızılay yetişti ...bu arada kızılay dada bir yıl gönüllü çalıştım halka bol bol yemek dagıttım.hemde maaşımı da verdiler her nese kavaklı sahilinde bir sarhoşun gördügünü herkes dilden dile konuşmuştur.deniz bir minare boyu kadar kabarıp vede gökyüzü kırmızı bir halde etrafı kaplaması olmuş deniz suyu kara ya dogru gelip her şeyi suyun içinde batırmıştır.şimdi denizin içinden gelen fay 11.02 şiddetindedir.ancak karaya dogru geldigi için şiddeti azaltmıştır en son 7.4 olarak makine ölçmüştür . bu dogrudur neden diyceniz ford ve çiflik yerle bir olmuşken biz 2 kilometre daha yukarıda oturdugumuz ,için burada sadece 2-3 ev yıkıldı bunlarda tugladan inşaat halindeki ev çok şükür burda pek yıkılan yer olmadı ancak 2 km aşagısı yerle bir oldu neden deniz 11.02 ile vurdu ondan dogrudur yama yapan ve ta dogudan gelip bir şeyler bulmak maksatıyla çok insaan olmuştur ceset üstlerinden degerli eşyalar beyaz eşya camı kır hücüm yapanlar. bankamatik ler sapıtıp bank notları hava ya fışkırtması ve o anda kapış kapış kapmaları yani insan oglu böyle ne yapsan fazlada anlamaz malesef deprem mi oldu felaket oldu hadi namaza okumaya baş örtüsü filan ee 20 gün sonra noluyo aynen devam felaket gelirse zaten daha kötü gelecek tüm insan larda bir gevşeklik bir uyuşukluk hiç iş yapası olmayan biriler olmuşuzdur yani hiç kimse de bu yalan demesin üstünüde alınmasın gerçek bu dur saygılar sunarım biz tedbiri alalım ilahi takdir artık yaratanındır.
:49::49::49::49::49::49::49:
herakliyus
22-07-2009, 18:01
ben onu bunu bilmem ne gelirse haktan gelir kula hak'tan bela gelmez kul azmadıkça,yok efendim doğa olayıdır yok şöyledir yok böyledir değil açın K.kerimi okuyun helak olan toplulukları felaketlerde neler yaşandığını cahil kafamızla yorum yapmayalım dinimizi tam öğrenelim bilmeden bilinçsizce yorum yapmayalım ve dinimizi bilmeyenlere her zaman yumşak başlı cevap verelim ki o da SEVSİN ...kötünün yanında elbet iyilerde yanacak neden bir müslümanın müslüman kardeşinde hakkı var .falanca namazında niyazında ehli mülim di öbürü her türlü günahkar işleri yapar dı değil yapmayan yapanı uyracak ki üstünden vebali kalksın bela ondan sana bulaşmasın
bunlara inanlara allah akıl fikir versin. böleleri yüzünden gerçekten inanan insanlar dalga malzemesi oluyor inançsızlara
kavlak74
22-07-2009, 22:05
insanın imanını güçlendirmesi için güzel olaylar