PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'den Güiza açıklaması

f47xfenerli
10-07-2008, 01:22
Only the registered members can see the link
Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Gazetelerde, radyo ve TV haberlerinde yeni transferimiz Daniel Güiza için ödediğimiz bonservis bedeli konusunda yanlış rakamlardan bahsedilmekte ve spekülasyonlar yapılmaktadır. Fenerbahçe Kulübü, Güiza'nın transferi karşılığında bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödemiştir'' denildi.

AA

f47xfenerli
10-07-2008, 01:28
inşallah bu paraya değecek bir katkı sunar fenere
bon servisiyle birlikte 4 yıl için yaklaşık 30 milyon euro
ya mal olacak fenere?

ben bu işlerden bir şey anlamıyorum artık
mehmet aurelio bedevaya gidiyor betise ondan daha kalitesiz bir
topçuya bon servis olarak kulübüne 14 milyon euro ödeniyor bu nasıl
bir yönetim anlayışı bilen biri varsa söylesin bunun adı resmen başarısızlıktır...

Pasilobus
10-07-2008, 11:35
Hayırlı olsun takımımıza

Hilmi
10-07-2008, 11:57
mehmet aurelio ya çok üzüldüm üstadım ama ne diyelim her iki taraf içinde hayırlısı olsun..umarım çok aramayız...

Kemal Turan
10-07-2008, 16:34
4 sene için 30 milyon auro ödeniyor. Buda ne yapar 60 trilyon. Gazeteler yalan yazmadıki. Bakalım aldığı paranın karşılığında ne verecek.Değermi???????????

yargıç_1
10-07-2008, 16:42
forma satışlarında çıkartamazlar o paraları alınan futbolcu karşılığını verebilecekmi acaba.

®adakoglu
10-07-2008, 16:49
Mehmet AURELİO bedavaya gidiyor.Verin parayı Mehmet AURELİO yada takımda kalsın. Kezmana yıllık 3 milyon euro verdiler.takıma katkısı tartışılır. Aynı parayı yerli futbolculara çok görüyorlar.Yeni alınan bir futbolcu için 30 milyon euro veriliyor.Yöneticileri anlamak mümkün degil.