Orijinalini görmek için tıklayınız : Sansuilere biss *** nasıl giriliyor?
Arkadaşlar sansui lere biss *** nasıl giriliyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? teşekkürler
bilsem yardım edeyim ama ben hiç anlamam :(
anlayan arkadaşlar bi zahmet bakarsalar sevinirim :)
yargıç_1
25-03-2006, 19:16
arkadaşlar duyduğum kadarıyla flaş'ı 2mb.a çıkartılıyormuş daha sonra yeni yazılımla eklene biliyormuş ama yapmadığım için kesin diyemiyorum..
®adakoglu
25-03-2006, 19:20
arkadaşlar duyduğum kadarıyla flaş'ı 2mb.a çıkartılıyormuş daha sonra yeni yazılımla eklene biliyormuş ama yapmadığım için kesin diyemiyorum..
SANSUi SC6000 ve SF5000 MODEL RECEiVERLERDA D+ CABO POLSAT TPS ve BiSS KANALLARINI SEYREYMEK iÇiN FLASH DEGiSTiRMEK SARTTIR.
İNCELE (Only the registered members can see the link)
sansuı 1 mb lık cihazlara emu yazılımı atılıyor. flash değiştirmeye gerek yoktur
emu yazılımı atılan cihazlarda radıo arka fon kalkıyor yazılım attıktan sonra güncel Eprom dosyası yüklerseniz biss kanallarını izlersiniz...
yargıç_1
29-03-2006, 18:51
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar link çalışmıyor galiba birede eprom dosyasını nerden ala biliriz
ertuğrul
01-05-2006, 23:08
kardeş sansuı 2mb lıksa biss keyi girmek için xx xx xx yy xx xx xx yy
bu yy olanları girmeyeceksin
Arkadaşlar sansui lere biss *** nasıl giriliyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? teşekkürler
arkadaşım 1107 yazılımın yükliyorsun orda biss menüsü var hade sana
kolay elsin
saolun bir deneyeyim bakalım