Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell'de 1100 kontor kazanma şansı-Zıplayan Kampanya
prosesor
15-07-2008, 09:11
Hazırkartınızla tarifeniz ne olursa olsun eğer şartları sağlayabiliyorsanız katılabiliyorsunuz. ZIPLA yazıp 8600 a gönderip katılma şansı yakalayabiliyorsunuz.Temmuz sonuna kadar en az 100 kontör yüklediğinizde Turkcell’lilerle konuşmalarınızda kullanabileceğiniz tam tamına 1100 kontör kazanabiliyorsunuz.
Temmuz ayındaki ilk yüklediğinizde 250 kontör
Ağustos ayındaki ilk yüklediğinizde 350 kontör
Eylül ayındaki ilk yüklediğinizde 500 kontör
Toplamda 1100 kontör ;) oluyor.
Kampanyaya kişi katılım sınırı vardır. Eğer şartları sağlayabiliyorsanız katılabiliyosunuz. Son katılım tarihi 21 Temmuz'dur. Kazanılan kontörler 30 gün geçerlidir.
Detaylı bilgi için (Only the registered members can see the link)
prosesor
15-07-2008, 09:21
Şuan için hata veriyor. Takip etmeye devam edin veya deneyin arkadaşlar
arkadaşım bende mesaj attım bana gelen cevap şu sayın abonemiz kampanya şartları sağlanmadığı için kaydınızı gerçekleştiremiyoruz ilginiz için teşekkür ederiz diye yazıyor ben bu şartların ne olduğunu anlayamadım bir bilgisi olan varmı acaba ayrıca tarife değiştirme gibi bir riskide varmı saygılar
atmaca 27
15-07-2008, 16:43
KAYNAK NERDE... TURKCELL RESMİ SİTESİNDE BÖYLE BİR KAMPANYADAN BAHSETMİYOR...
Bana geldi bilgi için teşekkurler.31 temmuza kadar 100 kontor yuklersem 250 kontor gelecek yazıyor..
Kız arkadaşımda katıldı onada geldi kampanyaya katıldınız 31 temmuza kadar kontor yükleyin 250 kontor kazanın diye.
Tekrar teşekkurler..
yargıç_1
15-07-2008, 17:54
2 gün önce yüklemiştim 100 knt. keşke biraz daha erken çıksaymış kampanya.
yargıç_1
15-07-2008, 17:58
yinede denedim ama kampamya şartlarınız gerçekleştirilemdiği için kaydınız geçekleştiremedi diye mesaj geldi.
bende arkadaşlarıma öneririm kampanyayı paylaşım için tşk.
_mercury_
15-07-2008, 18:09
bana da oyle bır msj geldi sartlara uygun d egil falan diye :yell:
elmest007
15-07-2008, 18:11
kampanya şartları nelermiş???
banada ayni mesaj geldi neymiş şu kanpanya sartları acaba bileniniz varmı
serkan89
15-07-2008, 18:46
arkadaşım bu sağlanan şartlar ne oluor. ben yolladımda kampanya şartları sağlanmadığı için kaydınız gerçekleşemior dior bu şartlar neler?
vizyon49
15-07-2008, 20:21
ahhhhhhhhhh bide şartların ne olduğunu bir bilebilsem bende gönderecem ama altında sonradan bişey çıkmasın bunun ?
canadalı
15-07-2008, 20:37
Benim hat kampanya şartlarını sağladığından(Ne ise?) kabul edildi.Hanımın hattı şartlar sağlanamadığından kabul edilmedi.Şartları anladıysam arap olayım.
blueboytr
15-07-2008, 21:16
belkide uzun süre kontör yüklemeyen kişileri; kontör yüklemeye teşvik etmek için çıkarılan bi kampanyadır. benim aklıma başka bir şart gelmiyor.
belkide uzun süre kontör yüklemeyen kişileri; kontör yüklemeye teşvik etmek için çıkarılan bi kampanyadır. benim aklıma başka bir şart gelmiyor.
Ne alaka ben her ay 250 kontor yuklerim bana geldi.Benim aklıma daha önce çok birçok kez kampanyaya katılmış kişileri kabul edilmedigi aklıma geliyor..
blueboytr
15-07-2008, 21:57
evet olabilir. turkcell her zaman olduğu bu seferde internet sitesine bilgiyi hala koymadı. her zaman geç güncelleme yapıyorlar. bu yüzden kampanyanın kampanyann şartlarını öğrenemiyoruz..
bu kampanya ile ilgili yeni teorim: turkcellin hizmetlerini ne kadar kullanıldığına bakılıyor. çok kontör yükleyip yüklemediğin önemli değil. kullandığın tatrife önemli değil. turkcellin çeşitli servislerini kullanıp kullanmadığın önemli. :tongue:
uyducuhasan
16-07-2008, 01:07
kampanya şartaları diye birşey yazıyor nedir acaba bilen varmı paylaşım teşekkürler
cemil974
16-07-2008, 01:13
aynı mesaj banada geldi neymiş bu şartlar biln yokmu
bende katıldım bugun hattım yeni oldugu için olabilirmiyki acaba?:49:
bana da kampanya şartları sağlanamadi diyor
nedir acaba kampanya şartları .bilen var mı?
arkadaşlar be gönderdim. herhangi bir uyarı almadım. bu kabul edildi anlamına mı geliyor.
nureddin00
16-07-2008, 18:07
banada şartlar kabul edilmedi diyor yine türkcelin bir oyunu geçen günde anında 2 milyon kişi doldu diyorduya yine aynı numara yine türkcell
bır msj geldi sartlara uygun degil diye tşkler
arkadaşlar be gönderdim. herhangi bir uyarı almadım. bu kabul edildi anlamına mı geliyor.
31 temmuza kadar 100 kontor yukleyin 250 kazananın geldiyse sorun yoktur o zaman..
mustafa30
17-07-2008, 01:14
kampanya kazanan varmı acaba
kampanya kazanan varmı acaba
Ben kazandım kalan kontoru *123*4# den ögreniliyor şanslıyım sanırım:)
n.anelka24
17-07-2008, 04:37
paylaşım için tşk
blueboytr
17-07-2008, 13:22
Sayın Çetin,
Belirli dönemlerde farklı müşteri gruplarımıza avantaj sağlayacağını düşündüğümüz kampanyalar yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin hatlarını kullanım şekillerine göre seçebilecekleri kampanyaları sunabilmek.
Ancak bazı kampanyalarımız belirli kriterler göz önünde bulundurularak oluşturuluyor. Kullanım alışkanlıkları, yükleme miktarları, servis kullanımları gibi farklı unsurlar kriterlerimizi oluştururken bize yardımcı oluyor.
Farklı kampanyalar sunmaya devam edeceğiz. Web sitemizden kampanyalarımızı takip etmenizi öneriyoruz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygilarimizla,
Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.
Sayın Çetin,
Belirli dönemlerde farklı müşteri gruplarımıza avantaj sağlayacağını düşündüğümüz kampanyalar yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin hatlarını kullanım şekillerine göre seçebilecekleri kampanyaları sunabilmek.
Ancak bazı kampanyalarımız belirli kriterler göz önünde bulundurularak oluşturuluyor. Kullanım alışkanlıkları, yükleme miktarları, servis kullanımları gibi farklı unsurlar kriterlerimizi oluştururken bize yardımcı oluyor.
Farklı kampanyalar sunmaya devam edeceğiz. Web sitemizden kampanyalarımızı takip etmenizi öneriyoruz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygilarimizla,
Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.
hııııııııııııı:(
canadalı
17-07-2008, 16:33
Bu gün 100 kontör yükledim.250 kontör geldi.Hadi hayırlısı.
kaçırdık bu kampanyaları desene :)
ya basri hocam kaçırdıkki ne kaçırdık tatile çıkacaz ama hala bi kampanya yakalayamadık nolcek tatilde bizim halimiz cepten gidecek herhalde tuh yaaa