Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah be teyze oldu mu şimdi?

xhardlove
15-07-2008, 10:55
Ah be teyze oldu mu şimdi?
Only the registered members can see the link

Trafik kuralları çiğnenmek için.. Yolu kısaltma adına can güvenliği hiçe sayılıyor. Fotoğraflarda olduğu gibi.
Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi hastanesi önündeki yoldan geçmeye çalışan bazı vatandaşlar, "güvenliğiniz için yaya üst geçidini kullanınız" levhasını dikkate almadan tehlikeli geçişlerini sürdürüyorlar.

50 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmayan vatandaşlar canlarını tehli***e atıyorlar.

Only the registered members can see the link

osmann
15-07-2008, 13:16
yahu bu huyumuzdan biz nasıl kurtuluruz?.. istanbuldada böyle. kimse kuralları takmıyor...
kırmızıda geçer... alt geçitten geçmez...kaldırıma çıkar vs.
hele bazı dükkanlar var. esnaf dükkanımın önü diye ufacık kaldırımın tamamına arabasını yanaştırıyor. (kaldırımın üstüne) millet yoldan yürümek zorunda kalıyor..sanki kaldırım kendisinin...tövbe estağfirullah...
selametle...

CABBARİ
15-07-2008, 13:20
insan hayatı bu kadar ucuz işte
kocaman yazıya baka baka kendilerini tehli***e atıyorlar
üşenmelerinin bedelini çok agır ödeyebilirler

muzo
15-07-2008, 14:58
bildiğim kadarıyla yürüyen merdiven olması lazım çünkü antalyadaki bütün üst geçitlerde yürüyen merdiven olması lazımmmmm.

OLDSMAN
15-07-2008, 15:36
Sonra araba çarpınca ŞÖFERRRR suçlu oluyor

:sunglasses2:

digital murat
15-07-2008, 17:10

eee burası türkiye

muzo
16-07-2008, 13:32

bende bu olaya kızıyorum hiç kendimizde suç aramıyoruz mesala ben bizim oradan örnek vereyim bizim burada çevre yolu var hemen hemen her gün bir kaza olur bizim gazeteci ve televizyonlar hemen hatayı kara yolunda buluyorlar allah aşkına karayolunun ne suçu var adam kırmızı ışıkta durmassa hız kurallarına uymassa yaya yaya geçidini kullanmassa karayolu kalkıp kırmızı ışıkta durmu diyecek yaya geçidini kullanmı diyecek önce kendimize çeki düzen verip ondan sonra başkalarında suç aramamız lazım diye düşünüyorum.

osmann
16-07-2008, 14:51
bende bu olaya kızıyorum hiç kendimizde suç aramıyoruz mesala ben bizim oradan örnek vereyim bizim burada çevre yolu var hemen hemen her gün bir kaza olur bizim gazeteci ve televizyonlar hemen hatayı kara yolunda buluyorlar allah aşkına karayolunun ne suçu var adam kırmızı ışıkta durmassa hız kurallarına uymassa yaya yaya geçidini kullanmassa karayolu kalkıp kırmızı ışıkta durmu diyecek yaya geçidini kullanmı diyecek önce kendimize çeki düzen verip ondan sonra başkalarında suç aramamız lazım diye düşünüyorum.

alanyaya bir kere gelmiştim. sahil boylu boyunca plajdı. hala öyle olduğunu umuyorum. eee yolda sahile paralel gidiyor. millet 2 adımda geçerim niye ışıklara yada geçite kadar yürüyeyim diye düşünüyor anlaşılan...
selametle...