Orijinalini görmek için tıklayınız : D-Smart alacağım
kulüplerin Avrupa kupası maçları D-smartta yayınlanacağında zannedersem Şam.Ligi 'de şifreli olacak D.Smart almayı düşünüyorum. Zaten dijitalim ve tek çanağım var. Sordum 300,00 ytl. dediler. Bende uygun birşey arıyorum. Bilgilenmek istediğim d-smart alınca izlerken filmlerden maçlardan falan para alıyormu. Dijitalinin çeşitleri varmı. Tavsiye edermisiniz, Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim
digital murat
15-07-2008, 11:06
arkadaşım alırsanda h dedesini al
Only the registered members can see the link 20o dolar tavsiye ederim
sarikaya136
19-07-2008, 15:36
Alacaksan 220 ytl vereyim
kardeş d-smart alanlar pişman tekrar eski uydulara dönüyorlar benim dükkanıma birsürü böyle kişi geliyo d-smart normal uyduyla takas yapıyormusunuz diye star tv şifrelenirse seoul bombayı patlatacak meraq etmeyin !
arkadaşım alırsanda h dedesini al
kardeş d-smart hd felan değil onla dreambox'u karşılaştır d-smartı camdan aşağı atacaksın eminim ! şuan en iyi hd görüntü veren uydu alıcısı dreambox başka tanımam !
Hiç Dreambox'la D smart karşılaştırılırmı.Aynı cümle içinde kullanılması bile abesle iştigal.
ferhattam35
19-07-2008, 17:21
kardeş d-smart alanlar pişman tekrar eski uydulara dönüyorlar benim dükkanıma birsürü böyle kişi geliyo d-smart normal uyduyla takas yapıyormusunuz diye star tv şifrelenirse seoul bombayı patlatacak meraq etmeyin !
hocam seoul bombayı patlatacak demişsin seoul nedir, kusura bakma acemiyik :D
yakupyurt
20-07-2008, 10:33
sakıın alma yalancı medyaya kanma al bir yumatu onlar hep tuzak bizde iyi bir yem bizi yemliyorlar paramızla kafayı demliyorlar
Üstadım keşke böyle yazsaydın tam şiir olurdu
sakın alma
yalancı medyaya kanma
al bir yumatu
onlar hep tuzak
bizde iyi bir yem
bizi yemliyorlar
paramızla kafayı demliyorlar
kardeşim seul bomba demişsin seul dediğin nedirki bak redline uydudan güncelliyordu ne oldu of şimdi iyi 1 cihaz alıyım diyorsanız dinleyin netiniz varsa dreambox yoksa next 2000 plus serisi derim diğerlerine göre pahalıdır eğer ucuz 1 şey arıyorsanızki yumatu q plus alın derim başka söze gerek yokkkk
kardeşim seul bomba demişsin seul dediğin nedirki bak redline uydudan güncelliyordu ne oldu of şimdi iyi 1 cihaz alıyım diyorsanız dinleyin netiniz varsa dreambox yoksa next 2000 plus serisi derim diğerlerine göre pahalıdır eğer ucuz 1 şey arıyorsanızki yumatu q plus alın derim başka söze gerek yokkkk
ahanda yanıt budur. dream - next ok:clap2::
şimdi bu dediğiniz cihazlardan birini alırsam D-Smart kanallarını özellikle maç yayınlarını izleyebilecemmi Benim derdim görüntü değil maçları seyretmek
şimdi bu dediğiniz cihazlardan birini alırsam D-Smart kanallarını özellikle maç yayınlarını izleyebilecemmi Benim derdim görüntü değil maçları seyretmek
İzlersin ama ek kanallar için kontor alman gerekecek