Orijinalini görmek için tıklayınız : Next2000 Super Plus USB Serisi TS Formatına Dönüştürme Resimli Anlatım
f47xfenerli
16-07-2008, 19:35
bu program bütün video format dönüşümlerini yapabilir..
TS haricinde diğer tüm formatlarada dönüşümü rahatlılkla yapabilirsiniz..
1-Öncelikle Total Video Converter programını çalıştırıyoruz..
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2-Programı çalıştırdıktan sonra yeni görev bölümünden "dosya al" a tıklıyoruz..
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
3-Açılan pencereden "dosya türü"nü all files olarak ayarlayalım ,dönüşüm yapacağımız
klasöre gelelim ve videomuzu seçerek "aç" a basalım..
4-Açılan menuden "Mpeg2TS"formatını seçiyoruz..
5-Gördüğünüz gibi dosya görev olarak eklendi ve yan tarafta da vide doğrulaması yapabiliyoruz..
İşlem tamamsa "Dönüştür"e butonuna basıyoruz..
6-Dönüştüre bastığınız zaman dönüşüme başlıyor..Ve dönüşüm bittikten sonra dönüştürülen video direk karşınıza geliyor..
Oluşan ts formatındaki videoyu flash diskimize atıp güvenle next200 super plus cihazınızda izleyebilirsiniz..Kolay Gelsin..
TS Formatı haricinde tüm formatları birbirine dönüştürebiliyorsunuz..
iyi seyirler
Total Video Converter 3.50,Son Sürüm.
indirmek için>TIKLAYIN...! (Only the registered members can see the link)
Gayet anlaşılır ve temiz bir anlatım olmuş..
Ellerine sağlık..! :smile:
süper bi anlatım olmus ellerine sağlık usta...
yahu ben resimleri yine göremiyorum. imageshack.us isimli sitede bu resimler zannedersem...Bunları foruma farklı bir şekilde taşıma imkanınız varmı...
Benim makina ilgili siteye giriş yapamıyor.kısıtlı...copy- paste yapılarak mesela...
yuksel59
17-07-2008, 10:17
Paylaşım için teşekkürler
f47xfenerli
17-07-2008, 11:13
yahu ben resimleri yine göremiyorum. imageshack.us isimli sitede bu resimler zannedersem...Bunları foruma farklı bir şekilde taşıma imkanınız varmı...
Benim makina ilgili siteye giriş yapamıyor.kısıtlı...copy- paste yapılarak mesela...
ah osmann ah ne makinen varmış be more koca koca resimler forumda
ekli ve sen göremiyor pes yani ne pc ymiş bu:49:
ah osmann ah ne makinen varmış be more koca koca resimler forumda
ekli ve sen göremiyor pes yani ne pc ymiş bu:49:
kızma abi :) arkadaşın makinasından girdim...benimki 98 ve kısıtlı..
onunki xp...gördüm resimleri...çok makbule geçti...
teşekkürler selametle.
ben ts formatında çevirdim ancak görüntü kesik ve ses çok kötü. sizde görüntü ve ses kalitesi nasıl?
f47xfenerli
10-08-2008, 18:27
ben ts formatında çevirdim ancak görüntü kesik ve ses çok kötü. sizde görüntü ve ses kalitesi nasıl?
bire bir yapıyor siz biryerlerde yalnış birşeyler yapıyor olmayasınız
bir daha gözden geçirin...
siz hangi programla yapıyorsunuz tam adını yazar mısınız lütfen. total convanter ile yapıyorum acaba ayarlarla mı oynamak gerekiyor?
bire bir yapıyor siz biryerlerde yalnış birşeyler yapıyor olmayasınız
bir daha gözden geçirin...
total convanter 3.12 de sadece ts yazan yer var oraya basıyorum. 3.11deki gibi mpeg2ts yazan bir yer yok.
f47xfenerli
13-08-2008, 13:32
siz hangi programla yapıyorsunuz tam adını yazar mısınız lütfen. total convanter ile yapıyorum acaba ayarlarla mı oynamak gerekiyor?
1.mesajdaki resimleri iyice bir incele fazladan birşey yapmanıza gerek yok..
sayın fenerli aynen mesajdakini yapıyorum. flashı cihaza taktığımda ses ve görüntü çok kötü. cihazda mı bir problem var acaba?
arkadaşlar bende çevirme yaptım görüntü kesik kesik ilerliyor film ne yapmam lazım selamlar
bilim-ilim
15-08-2008, 08:29
@kaankar, Cihazdan aldığınız Ts formatlı görüntünün durumu nasıldı,
görüntü ve ses iyimiydi,
şayet TS formatlı görüntüde sorun yok ise format dönüşümünde sorun olmaz
hocam görüntü normal ses te sorun yok sadece kesik kesik ilerliyor selamlar
bende ses de görüntü de kesik.
beydemir
26-08-2008, 13:49
yahu arkadaşlar bendede aynı prblemler var göründü kesik kesik geliyor ses zaten yok aynı sinyali uydudan zayıf alan receıver gibi ediyo herkese selam
Aradığım program.
İndirelim bakalım..
beydemir
07-10-2008, 02:51
arkadaşlar bu dönüştürme programı bazı videoları çok güzel çeviriyor bazılarını çeviriyor ama usb ile çalişmıyor konvert edip usb ye attığım filmi açıyorsun cart diye makine kapanıyor ben bu şekilde olan filmleri yeni görev tüğmesine tıklayınca oradaki seçenekler bölümünden gelişmiş araçlar medya birleştiriciyi tıklıyor ordan konvert ediyorum ancak ses gelmiyor veya ben ayarlayamadım .ses ve görüntü kesik kesik gelen arkadaşlara gelince ayarlar düğmesini tıklayın oradan ses ve video ayarlarını ayarlayın .selamlar
mustikose88
02-11-2008, 00:37
slm arkadaşlar bendede next ye 2000 cx süper plus var total converteri indirdim videomu ts formatına çevirdim ama görüntüde bir problem yok ses cak cuk yapıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim tşkler
bende aynını yaptım ama kesik kesik oldu...
anlayamadım sebebini...:frown:
selametle...
f47xfenerli
21-01-2009, 18:23
slm arkadaşlar bendede next ye 2000 cx süper plus var total converteri indirdim videomu ts formatına çevirdim ama görüntüde bir problem yok ses cak cuk yapıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim tşkler
hiç bir sorun yok.
bende aynını yaptım ama kesik kesik oldu...
anlayamadım sebebini...:frown:
selametle...
söyleminiz üzerine şimdi gene bir 3gp flmi ts formatına çevirdim bire bir
çevirdi ne ses te ne de görüntüde hiç bir sorun yok arkadaşlar birşeyleri
yalnış yapıyor olmayasınız ? sorun yok proda bir kez deha belirteyim...
cenk35cenk
21-01-2009, 18:40
hiç bir sorun yok.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi f47xfenerli
dostum verdiğin yöntem ok...ama bir sorun var flash belleği takıyorum fılm baslıyor fakat donarak dura dura oynuyor sence neden olabilir...
hiç bir sorun yok.
ts ye çevrilen film bilgisayardan izleniyor...
ama gel gelelim makinada kesik kesik çıkıyor...
acaba usb nin aktarım ve yazım hızı ilemi alakalı diyeceğim ama 10 mb/sn üzerinde...sorun olmaması lazım...
beceremedim vesselam...
selametle...
cenk35cenk
21-01-2009, 20:24
ts ye çevrilen film bilgisayardan izleniyor...
ama gel gelelim makinada kesik kesik çıkıyor...
acaba usb nin aktarım ve yazım hızı ilemi alakalı diyeceğim ama 10 mb/sn üzerinde...sorun olmaması lazım...
beceremedim vesselam...
selametle...
aynen
selametle...
audio codec:auto,:bitrate:192 yapın ve çevirin sorunsuzca izlersiniz...
teşekkürler eline sağlık:tsk:
Harbiden eline sağlık usta..
f47xfenerli
11-04-2009, 14:34
isteyen bunuda kulanabilir arkadaşlar yeni sürümünüde ekledim.
Only the registered members can see the link
f47xfenerli
05-11-2009, 22:01
son sürümde hd flimleri dönüştürme özelliği eklenmiştir.
ilgilenen arkadaşlara:45: