Orijinalini görmek için tıklayınız : suuny eurobird 9 e yardım
arkadaşlar bu eurobird 9 e uydusundaki adul_t kanallarının anahtarlarını hem kaon classıc 194 hemde sunny inin günlük yazılımlarının viaccess bölümüne şu şekilde girdim açmadı yoksa sunnylerde açmıyomu bu kanallar bi cvp yazarsanız sevinirim
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
arkadaşlar bu eurobird 9 e uydusundaki adul_t kanallarının anahtarlarını hem kaon classıc 194 hemde sunny inin günlük yazılımlarının viaccess bölümüne şu şekilde girdim açmadı yoksa sunnylerde açmıyomu bu kanallar bi cvp yazarsanız sevinirim
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Yazılımların altyapısı desteklemiyor..Gerekli düzenleme yapılacaktır..Beklemede Kalınız..
bunlar ne zaman hazır olur arkadaşım bi bilgin var mıı??? bu viaccess anahtlar uzun durur bunlar dcw ***ler gibi değil
bunlar ne zaman hazır olur arkadaşım bi bilgin var mıı??? bu viaccess anahtlar uzun durur bunlar dcw ***ler gibi değil
Gerekli kişilere durumu ileticem beraber bi çözüm bulmaya çalışacağız..Premiere Star multi id fonksiyonu nasıl çözüldüyse bu 00E400 id sorunu da çözülecek..Forumu takip edin yine ilkler bizde olacak...!
hçakır arkadaşım akşam yarım saat uğraştım bu eurobird 9 e uydusunu bulmaya buldum sevinmiştim ama ***leri girdim tık yok hevesim kursağımda kaldı
hçakır arkadaşım akşam yarım saat uğraştım bu eurobird 9 e uydusunu bulmaya buldum sevinmiştim ama ***leri girdim tık yok hevesim kursağımda kaldı
Keşke şak diye açsaydı,ama ne yazıkki elitsat,kaon normal boardlu cihazlara yazılım desteğini çoktan kesti,o yüzden elimizdekilerle bişeyler yapmaya çalışıyoruz..
arkadaşım bu makinaya next 2005 modelinin yazılımını yüklesem bi fayda sağlarmı
arkadaşım bu makinaya next 2005 modelinin yazılımını yüklesem bi fayda sağlarmı
Ona bakamadım sadece sunny ve stream yazılımlarında id aktif değil..Next2005 cihazlarda Sanmıyorum aktif olduğunu ama denemenizde zarar yok..
ben şuan kahvedeyim eve gidince denerim açarsa yarına veya akşama cvp yazarım bu next 2005 yazılımlarını kaon yapmıyo değil mi?? kaon yapmıyosa yüzde yüz açar d:
00E400 id si kaon clone yazılımlarda pasif konumdadır..Bunun için fixed cw bölümüne girilen ***lerle farklı id ler altında çalışabiliyor..arkadaşlar deneme yapmışlar,***lerin girilme şeklini görmek için tıklayın..! (Only the registered members can see the link)
Konu Kapanmıştır..!