Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyanın En Yoksul Ülkesi Başkanına Türkiye'den 110 Bin Euroluk Otobüs



xhardlove
24-07-2008, 17:42
Only the registered members can see the link
Türkiye'de 110 bin euroluk otobüs

24 Temmuz 2008
(DHA)
ÇORUM'da Elvan Zorlu'ya ait bir şirket tarafından Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan Ahmet El Beşir için özel VIP otobüs hazırlandı.

SUDAN CUMHURBAŞKANI İÇİN HAZIRLANAN OTOBÜS...
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

İŞTE SUDAN CUMHURBAŞKANI...
Only the registered members can see the link

SUDAN DÜNYANIN EN YOKSUL 49 ÜLKESİ ARASINDA...

Sudan Cumhurbaşkanlığı tarafından Adana'dan satın alınan TemSa'nın ürettiği Mitsubishi marka 2008 model 50 kişilik otobüsün yapılan çalışma ardından 7 kişilik VIP otobüs haline getirildiğini söyleyen Elvan Zorlu, ‘Sudanlı yetkililerin isteği üzerine son derece modern ve konforlu otobüs yaptık. Üst düzey yöneticilerinin her türlü konforu ve güvenliğinin düşünüldüğü, mobil bir toplantı odasına ve uçak konforunda bir seyahat aracı ortaya çıkardık” dedi.

Sudan Cumhurbaşkanlığı'nın talebi üzerine ‘Zorlu Oto Dizany' tarafından 50 kişilik otobüs, 7 kişilik konforlu VIP otobüse dönüştürüldü. Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan Ahmet El Beşir'in Çorum'da tasarlanan VIP otobüsü için hiçbir konfor ve güvenlik ayrıntısı atlanmadı.

Küçük Sanayi Sitesi'nde 15 yıldan bu yana faaliyet gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Zorlu, Sudan Cumhurbaşkanlığı yetkililerinin kendileri ile irtibata geçtiğini belirterek, şöyle dedi:

“Bizden böyle bir otobüs tasarlamamızı istediler. Bu konuda bizimle çalışmak istemeleri de ayrıca gurur kaynağı. 25 günde özel dizayn edilmiş bir otobüs ortaya çıkardık. Otobüs içerisinde 7 kişilik toplantı salonu var. Ayrıca 7 kişilik seyahat koltuğu, Cumhurbaşkanı için ayrı tuvalet ve banyo da otobüs içerisinde bulunuyor. Uydu antenleri, sürekli internet bağlantısı sağlayan GPRS sistemleri, herhangi tehlike durumunda cep telefonlarının sinyallerini kesebilen özel cihazlar, klima ve ısıtıcılar, mikro dalga fırına varıncaya kadar her bir ayrıntının bulunduğu mutfak da yer alıyor. Her bir koltuğun hemen yanı başında da LCD ekran televizyonlar da bulunuyor.”

Zorlu Oto Dizayn Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Zorlu, baştan sona değiştirilen otobüsün 110 bin Euro'ya malolduğunu dile getirdi. Sudan Cumhurbaşkanı’nın özel gezilerinde hizmet verecek olan otobüs, bugün Sudanlı yetkililere teslim edildi.

CABBARİ
25-07-2008, 10:00
ne güzel
milletler arası hele hele müslüman ülkeler arasındaki bu münasebet çok sevindirici
selametle