PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kokan buzdolapları için



Kemal Turan
27-07-2008, 17:39
1 tas sütü buzdolabina koyun ve bir iki gün süreyle birakin. Süt sonra kullanmadan atin. buzdolabinizdaki kokulari almis olacaktir

Her sabah buzdolabinin alt gözüne dört dilim limon koyun ve günlük olarak degistirin.

* Buzdolabinizi temizlemek için karbonat: Bir fincan karbonati 3 litre su ile karistirip buzdolabinizi temizlemek için kullanin

sarıkanarya_41
27-07-2008, 18:32
hocam sımdıkı no frost buzdolaplarında hıjyen hava delıklerı ve motor aracılıgı ıle klıma sıstemıyle ıcerıdekı bakterıyel kokular hava ve mıkroplar %60 a kadar gıderılebılınıyor.saygılar....

Kemal Turan
27-07-2008, 19:19
hocam sımdıkı no frost buzdolaplarında hıjyen hava delıklerı ve motor aracılıgı ıle klıma sıstemıyle ıcerıdekı bakterıyel kokular hava ve mıkroplar %60 a kadar gıderılebılınıyor.saygılar....

Bende kalan bakiye için yazmıştım

sarıkanarya_41
27-07-2008, 19:58
Bende kalan bakiye için yazmıştım
vay kemal abı %40 da sen ıma ettın he!vay senı vay!ınan espırıyı az yaparsın ama yaptınmıda tam ınce ayardan yaparsın sayı ve sevgılerımle esen kalın.manı kazanınada el atın...

aliharbiye
27-07-2008, 20:04
bir kömür parçası koyarsanız yine kokuları emer ben öle yapıyorum peçete içinde açık bi şekilde bırakıp 1 hafta sonra başka bir kömürle değiştiriyorum sorun yok ne koku nede yemekleri tadı birbirlerinede bulaşmıyor şiddetle tavsiye ederim saygılarımla aliharbiye.

sarıkanarya_41
27-07-2008, 20:42
bir kömür parçası koyarsanız yine kokuları emer ben öle yapıyorum peçete içinde açık bi şekilde bırakıp 1 hafta sonra başka bir kömürle değiştiriyorum sorun yok ne koku nede yemekleri tadı birbirlerinede bulaşmıyor şiddetle tavsiye ederim saygılarımla aliharbiye.
valla bu yasıma geldım ılk defa boyle bır yontem duydum.buyuk bulusunuzdan doplayı sızı tebrık ederım.:8[1]: :8[1]: :8[1]:

adnanarkan
28-07-2008, 00:30
tebrikler hepside enteresan fikirler.

kucer06
28-07-2008, 00:31
Bende kalan bakiye için yazmıştım

:8[1]: Çok iyiydi üstadım:8[1]: