Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞOK Güngörende patlama
turhan081
27-07-2008, 23:36
İstanbul güngörende bu gece 22:00 civarında güven mahallesi kınalı çıkmazında iki büyük patlama meydana gelmiştir.Ölü ve yaralı sayısı çok patlamanın doğalgaz yada bomba olup olmadığı henüz kesinlik kazanmamıştır.Çevre binalarda çok büyük hasar meydana geldi.
turhan081
27-07-2008, 23:37
Şuana kadar yaklaşık 8 ölü 20 civarı yaralı olduğu söyleniyor...Henüz kesinlik kazanmamıştır
Kemal Turan
27-07-2008, 23:37
İstanbul'da doğalgaz patlaması
27 Temmuz 2008 Pazar 22:12
İstanbul Güngören'de doğalgaz patlaması meydana geldi. İtfaiye telsizleri olay yerinde çok sayıda yaralı olduğunu belirtiyor.
Güngören'de henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.
Patlamanın ardından polis, itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekipleri Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazı'na sevk edildi.
Olay yerinde yaralılar olduğu belirtiliyor
Kemal Turan
27-07-2008, 23:41
Bizim evden 500-600 metre mesafede önce doğal gaz patlaması sanıldı fakat sonra canlı bomba olduğu anlaşıldı. Çok sayıda ölü ve yaralı oldugu anlaşıldı.
Bu ül***i yaşanmaz hale getirdiler hergun bir olay oluyor ne bu düşmanlık entresan dogrusu
tüm memur arkadaşlara ve yaralılara allah yardım etsin....
çok üzücü bir durum...:(
Televizyonlar 10 ölüden bahsediyor.Çok fazla ağır yaralı var diyor.
turhan081
27-07-2008, 23:49
Olay yerinde muhabir arkadaşımdan almış olduğum bilgileri aktarıyorum sizlere arkadaşlar yaralılar hızla çevre hastanelere kaldırlılıyor.Olay yerinde çok sayıda polis ambulans var güvenlik şeridi oluşturulmuş...İstanbul valisi şuan olay yerinde
Kemal Turan
27-07-2008, 23:59
İstanbul Güngören'de iki ayrı noktada patlama meydana geldi. Patlamanın nedeninin resmi olmayan bilgilere göre bomba olduğu açıklandı.
İstanbul Güngören'de iki ayrı noktada patlama meydana geldi.
Güngören'deki patlamada, ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.
Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazındaki ilk patlamanın ardından ikinci bir patlamanın daha gerçekleştiği belirtildi.
PATLAMA SONRASI 8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Patlamalar nedeniyle, ilk belirlemelere göre 8 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.
Bölgeye çok sayıda polis, ambulans, itfaiye ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Patlamaların, çevredeki sokaklarda bulunan binalarda büyük hasara yol açtığı gözlendi.
İlk patlama bir telefon kulübesinin yanında meydana geldi. İkinci patlamanında bir çöp konteynırında olduğu açıklandı.
Görgü tanıkları kopmuş kollar kopmuş bacaklar ve kafalarına cam parçası saplanmış insanlar gördüklerini belirtiyor.
PATLAMANIN NEDENİ BOMBA
İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerinde... Güngören Belediye Başkanı, patlamanın nedeninin bomba olduğunu belirtti. Resmi olmayan bilgilere göre de 7 -8 kişinin öldüğünü, çok sayıda da yaralı olduğunu, yaralıların da Bağcılar Devlet hastanesi'ne kaldırıldığını belirtti.
kim yaptıysa yaptırdıysa allah belalarını versin...ergenekon soruşturmasını gündemden düşürmek için bu örgüt tarafından taşoronlarına yaptırıldığı ilk aklıma gelen neden olarak görüyorum...
ŞAVKÇI09
28-07-2008, 00:38
Benim tahminlerime göre:Bu patlama kuzey ırak a yapılan operasyonun bir sonucudur.Pkk nın işidir.Böyle giderse ölü sayısı 25 geçer olan masum sivil halkımıza olmaktadır.Yazık vallahi bu insanlara kanı bozuk *********** maf ettiler ortalığı gene ergenekondu kapatma davasıydı yetmezmiş gibi bir de bu çıktı başımıza zamanlama bakımından çok kötü oldu çok.....
inşallah ölü sayısı yükselmez!!!
terör örgütlerinin malesef yapısı bu işte ne zaman nerede ne yapacaklarını kestirmek güç oluyor...
ve hedefte her zaman masum insanlar oluyor nasıl bi ruha beyine sahiptir bu teröristler anlamıyorum..
elinize ne geçti o kadar insanı öldürmekle????? bi zafer mi kazandınız sanki kahpelik yapmakla...
Ölü sayısı 14 e ykseldi, yaralı sayısıda yanlış duymadıysam 140 kişi diye anons geçildi.
İnşallah daha artmaz.Ölen vatandaşlarımıza Allah tan rahmet ,yakınlarına sabırlar ,Yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Saygılar,
n.anelka24
28-07-2008, 02:27
arkadaşlar herkesin başı sağolsun
yargıç_1
28-07-2008, 11:02
ölenlere ALLAHTAN rahmet yakınlaraınada başsağlığı diliyorum. bigün bunlarında sonu gelecek inşallah
ayhankeskin
28-07-2008, 13:16
kim yaptıysa yaptırdıysa allah belalarını versin...ergenekon soruşturmasını gündemden düşürmek için bu örgüt tarafından taşoronlarına yaptırıldığı ilk aklıma gelen neden olarak görüyorum...
Lütfen! konuyu saptırmayalım, oraya buraya çekmeyelim. Ne alakası var! Yani PKK Ergenekon soruşturmasını gündemden düşürecek, sendeki nasıl bir mantıktır böyle. Lafını ölç, biç, tart ve sonra konuşsan, benim canım kardeşim.:angry8:
allahın cezaları...
allahın belaları
musibetler...
memleket nasıl temizlenecek bunlardan?
allah ölenlere rahmet yaralılara şifalar versin...yakınlarınada sabırlar...
yapanlar cehennemin dibinde çatır çatır yansınlar...bu dünyadada çekerler inşallah...
:mad2:
tako 2000
28-07-2008, 14:57
Şuraya yazacak kelimeler bulamıyorum.İnsanlık dışı gerçekleşen bu olayı nefretle kınıyorum.Vefat eden vatandaşlarıma Allah'tan rahmet yakınlarına başsaglıgı.Yaralı kardeşlerimize'de acil şifalar diliyorum.
Bu ül***i ergenekon ve Akp partisi kapatma davalarıyla oyalayan ülkenin terör gerçegini sadece başsaglıgı ve geçmiş olsun mesajlarıyla kapatan her kim varsa onlarıda Allaha havele ediyorum.
Ölenlerden 7’si Trabzonlu
İstanbul’da, Trabzonlular’ın en yoğun yaşadığı semtlerden Güngören’de dün akşam meydana gelen iki ayrı patlamada hayatını kaybeden 17 kişiden ilk belirlemelere göre 7’sinin Trabzonlu olduğu öğrenildi. 174 kişinin de yaralandığı terör saldırısında ölenlerden Yavuz Öztürk’ün Of, Servet Asan’ın Köprübaşı, Dursun Ali Aydemir’in ise Maçkalı olduğu belirlendi. Hayatını kaybedenlerin yanı sıra yaralılar arasında da çok sayıda Trabzonlu olduğu kaydedildi. Cenazelerden bazılarının Trabzon’a getirileceği, bazılarının ise İstanbul’da defnedileceği öğrenildi.
Kaynak: Gunebakış Gazetesi
Lütfen! konuyu saptırmayalım, oraya buraya çekmeyelim. Ne alakası var! Yani PKK Ergenekon soruşturmasını gündemden düşürecek, sendeki nasıl bir mantıktır böyle. Lafını ölç, biç, tart ve sonra konuşsan, benim canım kardeşim.:angry8:
bir tahmin bir yorum yaptım kendimce benim mantığımı düşüncemi sorguladın ayhankeskin kardeşim...yani diyorsunki sen benim gibi düşün benim gibi konuş,pekii böyle olursa aramızda ne fark olacak,bizler kulonlanıptamı dünyaya geliyoruz veya birer kopyamıyız...tekrar ediyorum ayhankeskin bu bir tahmindir yani at yarışı loto toto gibi birşey...buna bukadar celallenmende bana çok saçma geldi canım kardeşim...
patlamamnın ilk görüntüleri...:smiles22:
Only the registered members can see the link