Orijinalini görmek için tıklayınız : 01.a5 i c1.a5 e çevirmek..
sayın ustadlar elimde sunny 7010 dcı var. hw si 01.a5.. elimde fazla bulunan flaşlardan birine indirdiğim c1.a5 dump dosyasını yükledim..ve uydunun üzerindeki flaşı söküp c1.a5 yüklediğim flaşı taktım..cihaz açılmadı.. önünde dsipley falan yanmadı... yani 01.a5 olan cihazı c1.a5 e dönüştüremedim... herhangibir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. teşekkürler..
dönüşmez :) uğraşma flash değiştirme ile bitseydi eski cihazlar değiştirilmezdi.ayrıca 12.01.a5 yazılımı cıkmayan bir cihaz değilki neden ihtiyac duydunuz? her zaman ilk yazılımı gelen cihazlardandır.
emresena
21-03-2006, 15:43
Flashin Bacaklarinda Kesİn Kisa Devre Var.
Buyuk Bİr Mercekle Ayaklari Kontrol Et.
Bordun Üzerİndekİ Ayaklarla Flash In Üzerİndekİ Ayaklar
Bİrebİr ÖrtÜŞmelİ. Dİkkat Et.b Yerde Hata Yapiyosun.
Bordun Üzerİndekİ Flash 1 Mb. Mi ? Yada 2 Mb Mi?.
29 Am 160 Et Joker Flash Kullan (2 Mb)
İyİ Bİr Flash Yazici İle Yazdiktan Sonra Flash'i Okut.
Bİlgİlerİ GÖrebİlİyon Mu.bak.
Ondan Sonrasini Bana Bİlgİr Gereklİ Flash Dump'i GÖndereyİm.
Saygilarimla.
Mİthat Kurt
Bİlg.yÜk.mÜh. - Yazilim MÜh.
arkadaşlar cihazların boardları farkı flash değiştirmek yetmez.
emresena
21-03-2006, 16:20
Evet Haklisin Bİrİsİ C Board.olmaz. ArkadaŞ DoĞru SÖylÜyo. Bİra Önce Denedİk GerÇekten Olmadi...
®adakoglu
22-03-2006, 13:33
Arkadaşlar kesinlikle normal bord cihazlara C bord flash dump atmayın cihazınız çalışmaz.iki cıhazın zaten Bordları farklı.
arkadaşlar tüner farklı lnb entegresi farklı flaş farklı besleme farklı daha saymama gerek yok heralde bu kadarı yeterli olur
best1971
22-03-2006, 16:39
cihazlar birbirinden farklı o konuda haklısın .. ama artık normal boardlar için yazılım... çıkmıyor.. yazılım sorununu nasıl çözeceğiz... hala bizlerde polsat yok...ama c boardlarda polsat yazılımı var...