PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BÖyle Futbolcu Ayakta AlkiŞlanir!...



Nakkus
21-03-2006, 15:38
İtalya Ligi’nde Roma’nın Messina’yı 2-1 yendiği maçta futbol sahalarında eşine benzerine ender rastlanan bir centilmenlik olayı yaşandı.

Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken, Mancini’nin yaptığı ortaya yükselen Daniele De Rossi eliyle topu ağlara gönderdi. Hakem Mauro Bergonzi, oyuncunun topa kafasıyla vurduğunu düşünüp, golü verdi.

Olaya isyan eden Messina’lı futbolcular hakeme doğru koşarken, De Rossi de onlarla gidip, gerçeği açıkladı. De Rossi’nin alkışlanması gereken bir hareket yaptığını belirten Bergonzi de kariyerini tehlikeye atacak bir hatadan kurtulup, golü iptal etti.

Bu pozisyon Türkiye’de büyük tartışma yaratan Fenerbahçe’li Anelka’nın Konya’ya ve 1986 Dünya Kupası’nda Maradona’nın İngiltere ağlarına bıraktığı meşhur “Tanrı’nın eli'' vuruşunu hatırlattı. Bu arada maçta sakatlanan De Rossi’nin en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Darısı bizim futbolculara ve hakemlere :violent1:

muzo
21-03-2006, 15:58
nerede öyle yürekli futbolcu

Vakkus
21-03-2006, 18:55
Bizim futbolcular maç bitince anlatır böyle şeyleri!!!