cemil55
02-08-2008, 08:02
"kanal listeleri için eline sağlık cemil55 kardeş,
yalnız cihazıma klon cihaz atmıştım daha sonnra orjinal yazlıma döndüm fakat kanal listesini kabul etmiyor fabrika ayarlarına döndüm gene aynı bu konu hakkında bir fikrin varmıydı acaba .
kolay gelsin"
Sayın teknisyen101, bu cevabı açık alanda yazmak istemezdim.Ancak sitenin
koyduğu baraja takıldım.Bence bu baraj çok anlamsız.Bir günde insan 50 tane
saçma sapan mesaj yazar.Önemli olan mesajın sayısı değil, içeriğidir.
Sorunuza gelince, cihazınız IQ. sanırım.Cihazınızın loader versiyonu nedir? buna
bakın.Benim verdiğim kanal listelerinin altında özellikle versiyonunu belirtirim.
Şöyle birşey yazar"Loader Version:1.1.2" Sizin cihazınızın versiyonu sanırım
"Loader Version:1.1.1" yada"Loader Version:1.1.0"dır.Bu farklılık kanal lstesini
yüklemenizi engeller.
Çözüm:Benim verdiğim kanal listesini(cihaz IQ,Loader Version farklı ise)yazılım
dosyası gibi ve "MAİNCODE" konumunda atacaksın.Göreceksin loader versiyon
1.1.2 olmuştur.Şimdi ise aynı kanal listesini kanal editörü ile atacaksın.Bu iki işlemden sonra kanal listen yüklenmiş olacaktır.Eğer sorun çıkarsa veya anlayamadığn birşey olursa,"PM"ile MSN ni ver yardımcı olayım. kolay gelsin.
yalnız cihazıma klon cihaz atmıştım daha sonnra orjinal yazlıma döndüm fakat kanal listesini kabul etmiyor fabrika ayarlarına döndüm gene aynı bu konu hakkında bir fikrin varmıydı acaba .
kolay gelsin"
Sayın teknisyen101, bu cevabı açık alanda yazmak istemezdim.Ancak sitenin
koyduğu baraja takıldım.Bence bu baraj çok anlamsız.Bir günde insan 50 tane
saçma sapan mesaj yazar.Önemli olan mesajın sayısı değil, içeriğidir.
Sorunuza gelince, cihazınız IQ. sanırım.Cihazınızın loader versiyonu nedir? buna
bakın.Benim verdiğim kanal listelerinin altında özellikle versiyonunu belirtirim.
Şöyle birşey yazar"Loader Version:1.1.2" Sizin cihazınızın versiyonu sanırım
"Loader Version:1.1.1" yada"Loader Version:1.1.0"dır.Bu farklılık kanal lstesini
yüklemenizi engeller.
Çözüm:Benim verdiğim kanal listesini(cihaz IQ,Loader Version farklı ise)yazılım
dosyası gibi ve "MAİNCODE" konumunda atacaksın.Göreceksin loader versiyon
1.1.2 olmuştur.Şimdi ise aynı kanal listesini kanal editörü ile atacaksın.Bu iki işlemden sonra kanal listen yüklenmiş olacaktır.Eğer sorun çıkarsa veya anlayamadığn birşey olursa,"PM"ile MSN ni ver yardımcı olayım. kolay gelsin.