PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PKK'ya gönüllü yardım eden ünlüler

MUTAF
03-08-2008, 12:54
Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde, Öcalan’ın Türkiye’ye getirildikten sonra örgüte destek verenleri anlattığı ifadesi de yer aldı.

Only the registered members can see the link

Delil klasörü 3 numaralı DVD’ye göre PKK lideri Abdullah Öcalan ifadesinde PKK’ya Türkiye içinden destek olanların belli olduğunu savunarak, çoğunun HADEP çatısının altında toplandığını; Bucak, Adıyaman Kaviler, Suruç Kılıçlar aşiretlerinden dostlarının olduğunu ileri sürdü. Öcalan’ın sanatçılardan kendilerini desteklediğini iddia ettiği isimler ise Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan ve Şahturna.
İbrahim Tatlıses’e ait olan Tatlıses Turizm’in gönüllü yardımlarını gördüklerini öne süren Öcalan, Halis Toprak’a ait Toprak Holding’den de zaman zaman parasal yardım gördüklerini savundu.
Batman’daki petrol sendikalarından dostlarının olduğunu ve zaman zaman para yardımı gördüklerini iddia eden Öcalan, Antalya’da geniş yatırımlara giren Ceylan Holding’in pek çok yardım ve katkılarını gördüklerini ileri sürdü.
Milliyet

Creed
03-08-2008, 12:59
yazılar çok kalın olmuş birşey anlamadım:(

kucer06
03-08-2008, 13:05
Bunlar bilinmeyen şeyler değil.Eksik bile yazılmış mesela ferhat tunç.Anlamadığım bir şey bu ibrahim tatlıses denen adamın bu eşkiyalara yardım ettiği biliniyor'da bizim bir çok vatandaşımız neden hala bu adamı tutup kasetlerine para verip konserlerine gidiyor hayret.

umuter
03-08-2008, 13:09
evet bende gazetede okudum bu hABERİ VE DETAYLARINI ibrahim tatlıses 1,5 milyon dolar nakdi yardımda bulunmuş pkk ya ve yaralılarını da tedavi ettirmiş ...eğer bunları bile bile bu tür kişilere halkımız halen prim veriyorsa dolaylı yoldan pkk ya destek veriyorlar demektir

Kemal Turan
03-08-2008, 13:14
Ve bizim milletimiz hala İbo, İbo diyor. Yazık.

umuter
03-08-2008, 13:23
olayın birde şu boyutu var pkk avrupada da bir çok işadamından para toplamakta yani bunu yapma yöntemi farklı gidip te bize yardım edermisiniz demiyorlar gidip o işadamını öldürmekle işyerine ailesine saldırmakla tehdit ediyorlar ve haraçlarını alıyorlar burdaki durumda bundan farklı değildir kesinlikle çoğu sanatçıdan ve işadamından tehditlerle para kopardıkları kesin bi şey..

Lyon-1995
03-08-2008, 13:25
Bunlar bilinmeyen şeyler değil.Eksik bile yazılmış mesela ferhat tunç.Anlamadığım bir şey bu ibrahim tatlıses denen adamın bu eşkiyalara yardım ettiği biliniyor'da bizim bir çok vatandaşımız neden hala bu adamı tutup kasetlerine para verip konserlerine gidiyor hayret.

ağzına sağlık usta.daha başka diyecek bir şey yok.ondan sonra da koyun gibi çıkıp pkk yı protesto ediyorlar.bu ne yaman çelişkidir.hem destek hem protesto.uyansın artık şu millet.

MUTAF
03-08-2008, 13:26
olayın birde şu boyutu var pkk avrupada da bir çok işadamından para toplamakta yani bunu yapma yöntemi farklı gidip te bize yardım edermisiniz demiyorlar gidip o işadamını öldürmekle işyerine ailesine saldırmakla tehdit ediyorlar ve haraçlarını alıyorlar burdaki durumda bundan farklı değildir kesinlikle çoğu sanatçıdan ve işadamından tehditlerle para kopardıkları kesin bi şey..

kesinlikle dediklerine katılıyorum. ama iboyu hiç bir sebeb Haklayamaz bu konuda... Güngorendeki patlamanın oldugu saatte addam gobekler atmaya devam etti.

umuter
03-08-2008, 13:59
kesinlikle dediklerine katılıyorum. ama iboyu hiç bir sebeb Haklayamaz bu konuda... Güngorendeki patlamanın oldugu saatte addam gobekler atmaya devam etti.
elbette o konuda katılıyorum daha önce de aynı muhabbet olmuştu şehitler verildiğinde programına devam etmişti canlı yayında ..eğer halkımız bunları göre göre halen dinlemeye devam ederse kendileri bilir ama unutmasınlar ki.ona giden her para kurşun olarak mehmetçiğimize geri dönebilir.. bunu bilsinler ve öyle alsınlar albümünü ya da diğer ticari faaliyetlerine öyle destek versinler!!

engin
03-08-2008, 14:00
yardım eden çok

süleyman09
03-08-2008, 14:16
selam arkadaşlar pkk ya parayardım etmek demekki o bir silahtır osilah birgün onları çevrilecektir inşallah kedibaşlarını yer nediyem ben şahsen pkk ya insan olarak görmüyom

o ünlüler herkim se maddiyardım ediyorsa o paralar birgün silah olarak geri dönecektir kendilerini besle kargayı oysun gözünü kim besliyorsa belasını bulur birgün masum insanların kanı yerdekalmayacaktır hak birgün tecelli edecektir

çanakkaleli
03-08-2008, 18:18
evet dostlar ben bunları okudukça sınırden yerımde duramıyorum.buna bırı dur demelı.en azından bu sanatçıların albumlerını almayarak bu işe ufakta olsa katkıda bulunmuş olabılırız..teşekkurler

ceng
03-08-2008, 19:32
doğrusa yazı yazıklar olsun halkımız yinete ibo ibo diyo

emmi
03-08-2008, 20:13
Haydi eller havaya şappiiikkk!!!!!
Saygılar.

hallederiz
03-08-2008, 21:23
Ve bizim milletimiz hala İbo, İbo diyor. Yazık.
maalesef öyle usta

adnanarkan
03-08-2008, 21:42
vatan hainlerini boykot edelim.

Volkan
03-08-2008, 21:48
vatan hainlerini boykot edelim.

arkadaşım burası boykot yeri değil konuyu dağıtmayalım yoksa konu kapanır. sevıyeli bir şekilde görüşlerınızı dile getirin.

headend
03-08-2008, 23:32
imparator ibo .hey yavrum ..şakşakcılar koşun peşinden ..bilinen şey ama ...aması var ..çünkü kankaları var yüksek yerlerde ..

iocaktan
04-08-2008, 00:27
birde.edip akbayram.bunlar.hayin.

chris db
04-08-2008, 00:33
hain bir değil bin ve milletimiz maalesef cahil benim için bu söylenilen şahıslar hiç bir zaman önem arz etmemiştir ne müziklerinde ne de sanatlarında hayır var olmaz olsun öle şarkıcı ve sanatçı ve işadamı...sulh&saygı

emmi
04-08-2008, 07:14
birde.edip akbayram.bunlar.hayin.

Bizim göremediğimiz ne yamuğunu gördün de böyle ulu orta atıyorsun kardeşim? Bildiğin birşey varsa açıkla burda. Yoksa çamur at izi kalsın edebiyatı yapmayın. Burası geyik muhabbeti yeri değil. Şarkıcı senin fikrine uymuyor diye böyle ulu orta karalayamazsın. Şimdi ben sana nice sanatçı geçinen insanların, nasıl vatandaşın kanını emdiğini anlatırsam küçük dilini yutarsın. Ben bu sanatçıyı solcu-sağcı diye sevmiyorum geyikleriyle çamur atma. Sağcı veya solcu; sanatçı kolay yetişmiyor bu memlekette. Ha diyorsan ki bana çakkıdı çukkudalar yetiyor, o zamanda onlar hakkında yorum yap. Çakallığın alemi yok, efendi ol.

conker
04-08-2008, 11:09
Düşünün bir ibrahim tatlıses gibi bir varlığa sahipsiniz ve pkk tarafından sizden para talep ediliyor ne yaparsınız para verip bu işten sıyrılmakmı istersiniz yoksa vermeyip her an bir suikastemi uğramak endişesi ile yaşamak istersiniz. buda bir varsayım...
iddaa surecinde olan daha ıspatlanmadan bu tür konuları siteye getirip insanların milli hisleriyle oynamak
saçmalıktan başka bir şey değil. bu site uydu bilgilerini paylaşım yerimi yoksa insanların duyguları ve siyasi görüşleri ile birbirine düşüren garabet sitesimi.
siteyi yöneten kişiler bu tür yazılara nasıl müsade ediyorlar hayret ediyorum doğrusu.
insanların karalandığı, siyasi düşünceleriden dolayı hakarete uğradığı, bildiğim başka bir site yok.
saygılar

MUTAF
05-08-2008, 21:27
bu hayinlere yardım edende en az onlar kadar haindir..

celik55
06-08-2008, 02:11
:mad2: akrebin etrafını ateşle çevir kendini zehirlesin

MUTAF
07-10-2008, 19:06
edin yardımınızı edin.
sıra sizede gelecek...

ümitk
07-10-2008, 21:33
Bir de Ahmet Kaya da Ahmet Kaya diyenlerimiz var..Adam aponun resmi altında konserler vermiş.(yutube de var)...Uyanmamız lazım arkadaş..

hasan
07-10-2008, 21:47
İnanılır gibi değil. Hala aklım almıyor. Yıllardır ibonun türkülerini dinlerdim. Hiç inanasım gelmiyor. Şayet öyleyse kulaklarıma ve gözlerime acırım. Onun şarkı ve türküleriyle geçirdiğim zamanlara acırım. Teröre (Pkk'yaq) lanet okuyuşu varsa biri lütfen bildirsin. İnsanın aklına neler gelmiyor ki, ha sahi yardım yataklık yapanlar da varmı ki acaba C. Başkanının ifade ettiği gibi. İhmali olanların da yataklıkta payı olsa gerek. Demiyormuyuz hep korkulu rüya görmektense uyanık yatmak daha iyidir diye... Korkulu rüyayı göre göre uykuya dalıyoruz heyhaaat...

hasan
07-10-2008, 21:52
Hani oralar BBG gibiydi. Büyük lokma ye ama, büyük söz söyleme dememişlermiydi bize... Bak parlak bir fikir geldi aklıma.... İnanın golfcuların içinde bu şehadet şerbetini kana kana içenleri kıskananlar bile vardır. Öyle Şehadetin bedeli ucuz filan, parayla alınır cinsten zannedenler yanıldıklarını bile hesap edemiyorlar. Belki o şehitler ne büyük ilahi ziyafetler içerisindedirler. Şayet kendilerini diri sananlar bunu bir anlayabilseler ş. yakınları kırk gün kırk gece bayram ederler....

MUTAF
08-10-2008, 04:57
bizim bilmediğimiz kim bilir daha neler ve daha ne kişiler vardır...
ayakta uyuyoruz Türk Halkı olarak...

salim d
08-10-2008, 10:39
:46:

sana katılıyorum ama bu liste çooook daha uzar ben show tv haberlerde yaklaşık 2 sene evvel Mahsun Kırmızıgül ün konservatuarda iken ülke dışında verdiği bi konser görüntüleri vardı ve o konserde güya pkk nın renklerini sembol eden puşiyi boynuna asıyo ve diyo ki aman bu görüntüler kimsenin eline geçmesin beni konservatuardan atarlar diyor. Biz bu kişiyi hala dinliyoruz. ŞAHSEN BEN NEFRET EDİYORUM.Dinlemem seyretmem.

osmann
08-10-2008, 10:47
edip akbayramı ilk defa duyuyorum... emin değilseniz yazmayın...
kurunun yanında yaşta gitmesin...
Benim bildiklerim ahmet kaya, ibo, ferhat tunç...hele ferhat tunç nerede ül***i gerecek bir olay olsa şıp diye herkesten önce damlıyor....gazeteci hrant ın cenazesindede görmüştüm...sanki hrantın yanında imiş gibi vurulduğu andan itibaren oradaydı...sonra f tipi cezaevleri için gösterilerde de...
selametle...

mrbrown
08-10-2008, 11:12
herkesin bir hesabı varsa ALLAH(C.C.)'ında bir hesabı vardır bu temiz ve islama hizmetle muktedir olan millet bunlar ve bunlar gibilerinin sallamalrıyla yıkılmaz ALLAH tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun ve diyorum ki 1800 lerden beri yüzüstü çok süründün aağa kalk SAKARYA selam ve hürmetle

toycan
08-10-2008, 11:43
ben yılmaz erdoğanın ve kardeşinin pkk destekçisi olduğunu duydum zaman zaman dadeğişik kişilerin yazılarından okudum

Volkan
08-10-2008, 11:52
arkadaşlar her hangi bir kaynak olmadan burda kişiler suçlanmaya başlandı varsayımlarla fikir yürütmek olmaz.

burada konuları saptırmayalım.

konu kapanmıştır.