Orijinalini görmek için tıklayınız : absatlarda problemmi var?
veyselbakan
09-08-2008, 11:38
kuçer ustam bilgilerinize ve tecrübenize dayanarak bir sorum olacaktı dün akşam next ye 2000cx superplus cihaza emu dosyalarını softcam ve kdb uzantılı dosyayı attıktan sonra absatlar kapandı konu ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim ustam saygılar kuçer ustam merak ettiğim husus absatlarda problemmi var ki açılmadı:49:
aziz0571
09-08-2008, 11:47
kendileri geldi geldikleri gibide gittiler sizinle bir alakası yok herkeste gittiler.
Evet şu anda problem var açılmıyorlar.
yargıç_1
09-08-2008, 11:51
kuçer ustam bilgilerinize ve tecrübenize dayanarak bir sorum olacaktı dün akşam next ye 2000cx superplus cihaza emu dosyalarını softcam ve kdb uzantılı dosyayı attıktan sonra absatlar kapandı konu ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim ustam saygılar kuçer ustam merak ettiğim husus absatlarda problemmi var ki açılmadı:49:
sizin yüklediğiniz softcale ilgili değil yayınların kendisiyle ilgili.
kişiye özel konu açılmaz forum kuralları gereği yasaktır!!!
konu başlığını değiştiriyorum
selametle
veyselbakan
09-08-2008, 12:01
kişiye özel konu açılmaz forum kuralları gereği yasaktır!!!
konu başlığını değiştiriyorum
selametle
cabbari ustam öncelikle hatam varsa af ola kişiden kastınız şayet kuçer usta ise kuçer usta nezlinde sorumu genel olarak sizlerede sordum ancak her zamanki gibi yanıtımı kuçer ustadan aldım bu arada yeni konu açmamın sebebi dosyanın kilitli olmasıydı yoksa yer işgal etmezdim kusura kalma!:(
hayır konu o değil
forum kuralları gereği kişiye özel konu ve o tarz başlkıkaçamazsınız
selametle