Orijinalini görmek için tıklayınız : bu resmi yapan kişinin elleri felç olmus...daha beter olur inşallah...
Only the registered members can see the link
ben sölicek daha başka bi şey bulamadım...:(
alıntı
aslanım2
14-08-2008, 02:20
daha az bıle olmus allah beterını verır ınsallah
f47xfenerli
14-08-2008, 02:56
birgün herkes yaptıklarının hesabını verecek dünya sonsuz değilki
dünyanın sahibine ve onun resullüne yapılanlar yanlarınamı kalacak
sanır bu faniler...
çanakkaleli
14-08-2008, 03:22
şerefszmış her kım yaptıysa.
n.anelka24
14-08-2008, 03:31
evet haklısınız
Bakın, bu resmi yapanın ellerini felç olması asla bu yorum için yeterli değildir. Allah ve Resulü her türlü günahı affeder ama Dini ile, Müslümanlara istihzayı asla cezasız bırakmaz. Bu iş bireysel ve nefsani bir davranış değildir. Büyük bir hakaret sayılabilecek, yüksek mertebe ve ahlaki değerleri kıskanarak kendi seviyelerine indirme çabalarıdır. Bu davranışı Allah'a bırakmak ayrı bir yorum. Ancak bu olayın beşeri bir tepkisi mutlaka olmalı. Yoksa b u durumdan haberdar olan tüm dünya müslümanları sorumludur. Öncelikle S. ARABİSTAN KIRALLIĞI....
Bakın, bu resmi yapanın ellerini felç olması asla bu yorum için yeterli değildir. Allah ve Resulü her türlü günahı affeder ama Dini ile, Müslümanlara istihzayı asla cezasız bırakmaz. Bu iş bireysel ve nefsani bir davranış değildir. Büyük bir hakaret sayılabilecek, yüksek mertebe ve ahlaki değerleri kıskanarak kendi seviyelerine indirme çabalarıdır. Bu davranışı Allah'a bırakmak ayrı bir yorum. Ancak bu olayın beşeri bir tepkisi mutlaka olmalı. Yoksa b u durumdan haberdar olan tüm dünya müslümanları sorumludur. Öncelikle S. ARABİSTAN KIRALLIĞI....
:45: aynen
Arkadaşlar sizlerle çok pratik ve tecrübe edilmiş bir yararlı olabilecek bir anımı paylaşacağım. 25 yıldır oto kullanırım. Dün akşam bir kentten evime gece 22.00 sularında LPG li aracımla evime dönerken, ertesi gün yakıt tankını değiştireceğim (Kullanım süresi dolduğu) için yeter düşüncesiyle çok az lpg yakıtı almıştım. Benzin de zaten bitikti. Eve 8 km kala yakıt bitti. Yani yolda kaldım. Oto stop yaptım ve sağolsun halden anlayan biri durdu ve o araçla benzin 3 LT benzin alıp aracımın deposuna koydum. Marşa bastım ama nafile bir türlü motor çalışmıyor. Aynı hadise daha evvel de başıma gelmişti ama çok uzun süre olduğu için unutmuşum. Aslında otomatikte ve sistemde hiç bir arıza yoktu. Aklıma hemen bişey geldi. Benzin otomatiğinden gelen hortumu çıkarım ağzımla emiş yaparak benzini getirmeye çalıştım. Bi hayli emiş yaptıktan sonra benzin geldi. Meğer değil karbüratör, hortumlar bile tamamen boşalmış. Araba hemen bir iki devir yapıp çalıştı. Şayet, böyle (emiş ) yapmasaydım belkide aküde boşalacak yolda kalma durumum söz konusu olacaktı. Gece akü (enerji) sarfiyatı fazla olduğu için risk daha da artmış oluyor. Yani demem şu ki; şayet böyle bir durumla karşılaşırsanız; yakıtı koyduktan sonra ilk iş olarak önce otomatikten sonraki hortumdan emiş yaparak benzinin hortumlara dolmasını sağlayın. Çünkü otomatik yeterli benzini çekemiyor veya hava boşluğu yapıyor. Allah devasız dertlere düşürmesin diyelim.
arkadaşlar hiç oflanmaya puflanmaya sızlanmaya hacet yok yapan adamı boşverin kendimize bakalım bu şerrrefsiz araplar bi zamanlar peygamberimizin kabrini yıkmaya çalışmış Mustafa Kemal Atatütk ün notasıyla yıkamamış araplarla ne alakası var tıpkı arapların ihaneti gibi bizde kendimize ihanet ediyoruz resimde anlatılmak istenen şey yalan mı arkadaşlar benliğimizden çıkmadık mı onlar gibi hatta daha beteer olmadık mı bırakın bu yaygaraları kendimize gelelim benliğimize dönelim aslımıza dönelim Müslüman Türk milletine yakışır işler de yarışalım 1 numara olalım bize yakışan yaptığımız işlerle anılalım değerlerimiz bu tür pisliklerle değil yaptığımız güzelliklerle süslensin kim istemezdi buna yakın bi resmi şöle namaz kılan müslümanlar kabede hac yapan müslümanlar uçak yapmış insanlığın hizmetine hiç olmadık bişey sunmuş islami şirket lerin isimlerinin yer aldığı eserler çizsin biz de olduğumuz yerden gurur duyalım resmi çizenle de o resimde yer alan müslümanların eserleri ile de ney se (kullandığım kelimeler de genelleme asla yoktur) selam ve dua ile
digital murat
14-08-2008, 12:52
burayada kol atmışmı amarika ALALAH da onları perisan edecek az kaldı
Arkadaşlar bu resmi hiç inceledinizmi.Bu resim elle yapılmış bir şey değil tamamen fotoshop.Gerçi Kemal turan ustayla Oldsman usta daha iyi bilirler.Ben bu resmin tamamen bir şeyleri provake etmek amacıyla sanal aleme konduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda trtamerin düşüncelerinede katılıyorum.
nihat4734
14-08-2008, 13:49
Bunu yapan kişi belasını bulacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. fakat şü bi gerçekki bizlerde her geçen gün bizi farklı kılan ve diğer milletlerden ayıran değerlerimizden uzaklaşıyoruz.Belkide farkında olmadan başka milletlere benzemek için adeta can atıyoruz .Asıl düşünmemiz gereken ve sorgulamamız gereken olay budur. Türk milleti bi an önce kendine gelib çocuklarına ve gençlerine sahib çıkmalıdır yok sa bi kaç nesilden sonra artık türk milletini savunan ve benimsiyen çok az kişi kalacaktır herkese slm ve sevgiler.
eymen222
14-08-2008, 14:10
ben kendimi tutamayacam .....herkesten özür ama bu resmi yapanın yedi sülalesini taaaaaaa....... bi elime geçsin o resimdeki formula arabasıyla ablasına atlayacam . şerefsiz insanların provokosyanlı ve bunları yapan her kimse şunu bilsinki islam dininin tüm mensupları tarafından lanetleniyor..dahası benim tarafımdan sülaleleri iyi bir ineyetle hatırlanılıyordur :)
bilim-ilim
14-08-2008, 14:27
inanın bu reme bende çok kızdım,
ancak bu mubarek toprakları gören olarak şunu söyleyeyim,
şu an kabenin etrafı yabancı otellerin istlasında vede çok yüksekler şayet otel tabelalarınıda (şu an izn yok sanırım) asarlar ise maalesef bu resmi aratmaz :rant:
ALLAH bu dünyada,kim ne yaparsa cezasını veya mükafatını muhakkak verecektir.buna hiç kimsenin şüphesi olmasın.ama her işimizide ALLAH'a bırakmamalıyız.birazda bişeylerin hakkından bizler gelmeliyiz kanaatindeyim.ama islam aleminde özellikle suudilerde adam sendecilik var.varsa yoksa para.maalesef paradan başka birşey düşünmüyorlar(bizlerde dahil)maneviyat ikinci hatta üçüncü plana düşmüş durumda.
ALLAH tüm islam alemine akıl,fikir versin:praying:
abdurahman2184
14-08-2008, 17:09
allah çok büyük belanı verır ?????
kellebekir
14-08-2008, 17:13
ALLAH daha beter etsin inşallah