PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox 500 s

ŞRARSKOZ
15-08-2008, 03:30
Dreambox 500 s aldım internet olmadan neleri seyredebilirim ve ne yapmam lazım neyi nere girmem lazım baya okudum bir şey anlamadım baya karışık ve kanal deyiştirmeye sürekli bastıgımda cok hızlı bir şekilde deyişiyor sesdede aynı yapıyor bu normal mı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler kolay gelsin saglıcakla

DEJAVU®42
15-08-2008, 05:03
Dostum öncelikle hayırlı olsun cihazın internet olmadan bu cihazla fazla bişey seyredebilecegini sanmıyorum free kanallar dışında şuan günlük ***leri atarak ki bunu forumda arkadaşlar veriyor absat ve tpslerden acabilenleri seyredebilirsin bunlarda genellde fransız kanallarıdır diger sorun cok hızlı gecişler normaldir cihaz kendisi hızlı buna takma ama benim sana tavsiyem bir sever bulup üye olmandır böylece şifreli kanalları acabilirsin sonuc olarak bu cihazın mantıgı paylaşım üzerine kurulu.

nurettin01
15-08-2008, 19:51
sayın dejavu usta bende 1 hafta evvel dreambox 500s cihaz aldım.internetin var.motorlu çanakta mevcut fakat bir türlü nereden başlayacağımızı bilemiyorum.bu konuda bilgilerinizi rica edeceğim.selamlar.en iyi dileklerimle.

*-*trixter*-*
15-08-2008, 20:13
burdan başklayabilirsin

Only the registered members can see the link

Volkan
15-08-2008, 20:29
arkadaşım ne izlemek istiosun onu yazarsan bu cihazla emu ilede pek çok şey izleyebilirsiın.

DEJAVU®42
15-08-2008, 20:57
arkadaşım ne izlemek istiosun onu yazarsan bu cihazla emu ilede pek çok şey izleyebilirsiın.

volkan kardeşim bende dm500 var şuan ben hic bir şifreli kanallı acamıyorum paylaşımdakiler haric tabii mesala tps yi acabiliyormusun sen yada absatları sadece şuan acabilecegi pulungle polsatlar oda günlük indirmesi lazım arkaaş internetten k..leri arkadaşın internete baglı degil onun icin bence bu cihazda cok şey izleymez ama izleyen varsa banada yol göstersin bende izleyim..

Volkan
15-08-2008, 21:07
bende bir image var ama içinde bomb var +18 mct paketı açılıo ama içinde bomb var

DEJAVU®42
16-08-2008, 00:20
bende bir image var ama içinde bomb var +18 mct paketı açılıo ama içinde bomb var

:45::45::45: arkadaşta internet baglantısı olmadıgı icin onun ki zor tabiii

ŞRARSKOZ
16-08-2008, 03:45
usta ben 500 s yeni aldım ve 2 ay kart paylaşımı verdiler kanalları seyretmem için ayar yapmam lazım mı ve internet olmadan xxl sipeca tps astrada ki tagilla kanallarını seyredebilirmiyim benim internet kotalı acaba devam lı taklı durdugu zaman kotayı etkiler mi teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum artık almakla iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum artık zaman gösterecek selveri nerden bulacaz sevgilerle

nurettin01
26-08-2008, 17:46
sayın volkan ustam.malum cihazı aldığımızda 2 ay paşlaşımla itiş kanallarını verdiler.ama benim bu kanallarla fazla bir işim yok.ben polsat,tps,preimier,shawtime gibi kanalları seyretmek istiyorum.bunun için ne yapmak gerekiyor.onu soruyorum.selamlar.

Simba
26-08-2008, 22:47
sayın volkan ustam.malum cihazı aldığımızda 2 ay paşlaşımla itiş kanallarını verdiler.ama benim bu kanallarla fazla bir işim yok.ben polsat,tps,preimier,shawtime gibi kanalları seyretmek istiyorum.bunun için ne yapmak gerekiyor.onu soruyorum.selamlar.
Hacksat k ey plugini indirmen gerekiyor.