PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kadının yaptığına bakar mısınız!!!

DEJAVU®42
17-08-2008, 04:03
kadın her yerde her durum karşısında doğal özelliklerinden ödün vermiyor.işte bir örnek;kaza yaptığı arabasında sağsalim çıkan kadın saçını tarıyor.utanmasa makyaj tazeleyecek
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

alıntırdır...

muzo
17-08-2008, 09:47
yuh be abla oldumu şimdi biraz dikkat etsene beeeeeee

kutbettin14
17-08-2008, 11:31
eline sağlık

CCW
17-08-2008, 14:32
İlginç.

sakarxa
17-08-2008, 14:40
allah akıldan etmesin kimseyi

osmann
17-08-2008, 14:42
eee saç önemli...:)

Aziz46
17-08-2008, 15:20
aay kaza yapıcam rujumu tazelıyım !!!!!!!!!!!!!

umuter
17-08-2008, 16:18
birincisi burda kadının saç taradığını gösteren hiç bir belirti yok sadece bir taqhmine dayalı görüntü belki de kadın cep telefonu ile o anda kazayı başka birine de anlatıyor olabilir yoruma açık bir görüntü çünkü..
ikincisi :kazayı bu kadının yaptığı ne malum?? o sırada ordan geçen bir bayan da olabilir ??

üçüncüsü de :insanlar bazen başlarına ani bir olay geldiğinde geçici şuur kayıplarına uğrayabilirler ve o andan ne yaptıklarının farkında olmadan hareket ederler. eğer yukarıda dediklerimin hiç biri değilse bu kadın kaza yaptıysa ve ardından saç taramaya başladıysa bu mutlaka onun farkında olmadan bilinçaltındaki bir hareketi yapması olarak açıklanabilir..

yoksa hiç kimse o kadar pahalı bir araç ile kaza yaypıpta ardından memnun bi halde bu tür hareketler yapmaz!!

Volkan
17-08-2008, 16:38
bide arabanın haline bakıp kadının halıne bakarsan o kadının kazayı yapmadığı herhalınden bellı oluyor.

DEJAVU®42
17-08-2008, 18:26
yahu arkadaşlar ufak bir ironiyi almış felsefi tartışmaya cevirmişiniz burda kadınların kendilerine her halde ve durumda nekadar dikkat ettigini gösteren bir resimi alıp üzerine felsefi degerde mantık yürüterek yorum yapmak ilginc...ozaman bende yorum yapayım bir kadın saclarını düzeltiyor bu acık görünüyor iki kadın kaza yapmadı ise orada ne yapıyor hatıra fotografımı cektiriyor üc bukadar pahalı arabaya binip bu kadar soguk kanlı olduguna göre demekki arabanın fiyatı yada pahalı olması sorun degil kadın icin demektir.. şimdi sadece biraz gülelim diye verdigimiz bir resim üzerinden epey felsefe yaptık bundan sonra konuları felsefe bölümüne acacam

umuter
17-08-2008, 19:08
dostum ben kazalarda asla gülünecek bir hal göremem!!!! sonuçta insanın başına gelebilecek en kötü durumdur !!! her konuya gülersek bi gün bizim başımıza da bir kaza geldiğinde karşımızda gülen kişileri görürsek tepki göstermemeliyiz...

DEJAVU®42
17-08-2008, 19:25
dostum ben kazalarda asla gülünecek bir hal göremem!!!! sonuçta insanın başına gelebilecek en kötü durumdur !!! her konuya gülersek bi gün bizim başımıza da bir kaza geldiğinde karşımızda gülen kişileri görürsek tepki göstermemeliyiz...

Abi gülünecek şey kaza degil elbette allah kimisenin başına vermesin bir kaza geciren insan olarak ve ölümcül bir kazadır bunu kimsenin yaşamasını istemem ama burda gülünecek konu kadının bu halde bile bir taraftan saclarını düzeltmeye calışması yani seninde dedigin gibi bilincaltında kadınlık duygusu ile hala düzenli görünme cabası benim gülmeme neden oldugu icinde komik resimlere verdim..herkes gülecek diyede bişey yok tabii bana komik gelen bir sahne sana cok acı gelebilir haklsın...

headend
18-08-2008, 00:10
ya kadın belki saçındaki CAM kırıklarını çıkartıyor..