PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 litrelik suyun içinden denizı çıktı...

osmann
18-08-2008, 10:23
Kocaeli'nde otruan Yusuf Şentürk marketten aldığı 10 litrelik hazır suyun içinde deniz anası parçacıkları olduğunu öne sürdü. Firma deniz anasını doğruladı...

Marketten aldığı 10 litrelik hazır suyun içinde deniz anası parçacıkları olduğunu öne süren oto tamircisi Yusuf Şentürk, konuyla ilgili bilgi almak için firmanın Düzce'deki dolum tesislerine kadar gitti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan bir vatandaş aldığı hazır sudan deniz anası çıkınca şaşırdı. Arapçeşme Mahallesi'nde bir marketten aldığı 10 litrelik hazır suyun içinde deniz anası parçacıkları olduğunu öne süren oto tamircisi Yusuf Şentürk, konuyla ilgili bilgi almak için firmanın Düzce'deki dolum tesislerine kadar gitti.

Gebze'de Issıkgöl Caddesi'nde bulunan Şentürk oto servisinin sahibi olan Yusuf Şentürk, fabrikaya gittiğinde, kendisini kimya mühendisi olarak tanıtan birisi ile konuştuğunu söyledi.

Şentürk, "Suyun içinde deniz anası parçaları var. Daha hiç kapağını açmadan Düzce'deki fabrikaya gittiğim. Kimya mühendisi, 06.06.2008'de üretilen tüm hazır sularda böyle sorunlar çıktığını, dağıtıma gitmeyenlerin imha edildiğini söyledi. Ancak dağıtıma çıkanları toplatamadıklarını söyledi. Halkın sağlığı ile oynanmaz. Bir sıkıntı varsa sadece eledekiler değil dağıtılanlar da toplanmalıydı" diye konuştu.

İHA

CCW
18-08-2008, 12:31
ilginçmiş.Olabilir mi acaba?

mrbrown
18-08-2008, 12:44
burası tur*** herşey olabilir

MUTAF
18-08-2008, 13:11
Only the registered members can see the link
Mahkemeye vereceksin bunları... Hem parasını alacaksın hemde rezil edeceksin Aleme...

osmann
18-08-2008, 13:14
Only the registered members can see the link
Mahkemeye vereceksin bunları... Hem parasını alacaksın hemde rezil edeceksin Aleme...

bu iyi oldu. ben resmi kopyalayamamıştım...
selametle...

trtamer
18-08-2008, 13:22
bence bi gariplik var bu işte kim damacana ile aldığı susun içindeki deniz anası parçalarını görmez marketten almış eve getirseler orda farketse neyse marketten kendisi almış nasıl görmeiş orda hayret

CABBARİ
18-08-2008, 16:27
vay anasına ee deniz suyunu arıtıp milletemi kakaıyorlar ne=?

ayran
18-08-2008, 18:31
vay anasına ee deniz suyunu arıtıp milletemi kakaıyorlar ne=?

deniz suyu arıtılırmı usta hep tuzludur...?:49:

osmann
18-08-2008, 18:47
deniz suyu arıtılırmı usta hep tuzludur...?:49:

arınınca tuzu gidiyor...araplar arıtıyormuş...da bizim memlekette yaptıklarını bilmiyorudum...

ayran
18-08-2008, 18:52
arınınca tuzu gidiyor...araplar arıtıyormuş...da bizim memlekette yaptıklarını bilmiyorudum...

şakamı yapıyorsun osman ustat:( yoksa ciddimisin...:49:

osmann
18-08-2008, 18:55
şakamı yapıyorsun osman ustat:( yoksa ciddimisin...:49:

şaka değil be kardeşim ciddiyim...ama bizim türkiyede su arıtıldığını bilmiyordum... öyle ya..memleketin her yerinden su çıkıyor...nehirler keza öyle...niye arıtalım? ama şişeyi görünce insanın aklına arıtılıyormu diye geliyor...
selametle...

ayran
18-08-2008, 19:08
şaka değil be kardeşim ciddiyim...ama bizim türkiyede su arıtıldığını bilmiyordum... öyle ya..memleketin her yerinden su çıkıyor...nehirler keza öyle...niye arıtalım? ama şişeyi görünce insanın aklına arıtılıyormu diye geliyor...
selametle...

en iyi'si su alırken kapaklı pet şişeler marka mühür ve tarihine mutlaka
bakılmalı açık alanda su satılan yerlerde ise renginden,tadından,kokusundan
anlaşılmalıdır ve her ihtimale karşı evde 100 dercede kaynatılmalı...en sağlıklısı...:warn:

CABBARİ
18-08-2008, 19:18
arabistan dubai ve kıbrısta hep deniz suyu arıtırlar
selametle

MUTAF
18-08-2008, 20:40
dün samanyolu tvde ayna adlı programı izledim.
Maldivleri gösteriyordu. ve adamlar yediği içtiği kullandığı tüm suyu denizden arıtarak alıyorlar... Bizim 3 yanımız deniz ama susuzluktan kırılıyoruz...