PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : next 2000 flash sorunu

wtwt99
19-08-2008, 12:49
arkadaslar dun cıhazımı formata verdım cıhazımda hıc bır sorun yokku sadece horbırtde 12200 ustundekı kanallara sınyal vermıyordu aksam almaya gıttım bana flashın bozuk oldugunu soyledıler guya bugun olacakmıs benım sorum subu flash nasıl bır sey madem bozuk ben bunu nıye anlamıyorum hıc bır sorun yokku

osmann
19-08-2008, 17:32
yahu mesajını sabah gördüm bilmediğim için bişey yazmadım...
şimdi yine baktım gelen giden olmamış...
cahil biri olarak soruyorum...(beni usta sanmayasın)
cıhazına usb flaş disk takılı haldemi gittin? yoksa cihazın içinde flaş isminde bir parça varda bunumu söyledi servis?

f47xfenerli
19-08-2008, 18:04
arkadaş flaş arızası değil bu bahsini etmiş olduğunuz olay tüner sorunu
kim size böyle birşey dedi cihazınızı servise götürünüz yetkisiz ellerde müdahale ettirmeyiniz...

wtwt99
19-08-2008, 19:46
normal bır yere verdımcıhazda bana gore hıc bır sorun yokku sadece bıss yoktuı onu yuklensın dıye verdım hatta komsum uyducu ona verdım o servıse verım dedı dun almamız gerekıyordu gıttık bıze yazılım kabul etmıyor sorunda flash bozuk dedıler ıyıde bunu benım gormem gerekmezmıydı ben 4 senedır hıc bır sorun yasamadım...... ayrıca ben cıhazdan kaynaklandıgı sandıgım hortbırdte 12200 ustu frekans gostermeme ondan degılmıs cunku komsum dun bana emanet cıhaz verdı ondada aynı sorunu yasadım buyuk ıhtımal lnb yada kabloda

kucer06
19-08-2008, 20:02
arkadaş flaş arızası değil bu bahsini etmiş olduğunuz olay tüner sorunu
kim size böyle birşey dedi cihazınızı servise götürünüz yetkisiz ellerde müdahale ettirmeyiniz...

Ustama katılıyorum bu tamamen tuner'le ilgili.Flash'la sinyalin ne alakası var anlamadım.

wtwt99
19-08-2008, 21:52
Ustama katılıyorum bu tamamen tuner'le ilgili.Flash'la sinyalin ne alakası var anlamadım. bır sey daha soracam onların bozma sansı varmı yada bozuk olupta benım fark edememe gıbı bır durum varmı ben bır tek format attımak ıcın verdım

gs78
19-08-2008, 21:56
herkesin bozma şansı vardır yanlış yazılım atarsınız dalgınlıkla veya bilmeden cihaz göçer hiç açılmaz ama yazlım almamasının yada o dediğiniz kanalın sinyal arzası flash tan olmaz

kucer06
19-08-2008, 21:58
Arkadaşım yazılım atmakla tuner bozulmaz.Yanlış Yazılım atılırsa ve cihazda flash koruması yoksa flash arıza yapabilir.

osmann
19-08-2008, 22:40
vay beni kara cahil :) bende flaş disk ten bahsediyordum :) neler varmış meğer...:wave:

f47xfenerli
19-08-2008, 23:02
vay beni kara cahil :) bende flaş disk ten bahsediyordum :) neler varmış meğer...:wave:

sana sonunda ceza yazacam zaten bir türlü şu cihazını öğrenemedin:)