Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flash Memory Toolkit 1.20 PRO

ayran
21-08-2008, 00:21
Only the registered members can see the link

Program elinizde bulunan flaş bellekler için çeşitli araçlar sunuyor.
Kısaca Yapabilecekleriniz
1-Flash belleğimizin kapasite bilgileri.
2-Flash belleğimizin markası.
3-Flash belleğimizin versiyonu.
4-Flashdiskinizi Hızlı veya Yavas olarak bilgilerinizi silebilme
5-Eski Verilerinizi Kurtarabilme
6-Flash diskin hafızasındaki bilgilerin image halinde yedegini alabilir veya sonra düzenleyerek yedeginizi flashdiskinize tekrardan yazdırabilirsiniz.
7-Flash diskiniz yazma ve okuma performansınızı test edebilir.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
günceliğini yitirmiştir konu kilitlendi..!

hallederiz
21-08-2008, 00:32
kullanalım bakalım

ayran
21-08-2008, 00:34
kullanalım bakalım

sonuç yazarsan memnun olurum hallederiz usta :)

YILDIRIMUYDU
08-09-2008, 01:17
güzel bir program dostum denedim ve 8gbyte flash diskimin saniyede 9.6mbyte yazma ve saniyede 24.7mbyte okuma hızının olduğunu gördüm :smiles24: aslında merak ediyordum performansı nasıl diye şu benchmark testinide denedim ve okuma için neredeyse mükemmel ama yazma için vasat bir performansı olduğunuda sonuçlarda gördüm sayende teşekkürler :present:

a unutmadan arayüz filan çok basit :rockon: ve kullanışlı full silme yaptırabiliyorsunuz yani kurtarma yoluyla bulunmasını istemediğiniz bilgilerin tümünü silebiliyor tabi biraz zaman alıyor disk boyutuna göre bendeki sınavını başarıyla geçti program:wave:

ayran
08-09-2008, 01:28
güzel bir program dostum denedim ve 8gbyte flash diskimin saniyede 9.6mbyte yazma ve saniyede 24.7mbyte okuma hızının olduğunu gördüm :smiles24: aslında merak ediyordum performansı nasıl diye şu benchmark testinide denedim ve okuma için neredeyse mükemmel ama yazma için vasat bir performansı olduğunuda sonuçlarda gördüm sayende teşekkürler :present:

a unutmadan arayüz filan çok basit :rockon: ve kullanışlı full silme yaptırabiliyorsunuz yani kurtarma yoluyla bulunmasını istemediğiniz bilgilerin tümünü silebiliyor tabi biraz zaman alıyor disk boyutuna göre bendeki sınavını başarıyla geçti program:wave:

programla ilgili bilgi verdiğiniz için teşekürler :45: