PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : skart kablosu cazırama sorunu

ali muştu
21-08-2008, 17:33
merhabalar yeni bir skart kablosu aldım birtarafını uyduya diyer tarafınıda tv taktım yanlız televizyonda cazırama yapıyor eskisinde böyle bir sorun yoktu neden yapabilir sizce

penguen
21-08-2008, 17:37
ntsc,pal,secam ayarlarından yada pal b/g olması gerekirken pal 1 de felandır cihazın av çıkış ayarlarından pal b/g yap dene.

erdemkoruklu
21-08-2008, 18:05
Merhaba eğer aldığınız skartın şase kablosu yada içerisindeki bağlantılarında bir gevşeklik olursa yapar. Kalitesiz skart kablolarda bazen hem seste hemde görüntüde gürültü yapabilir bu yüzden skart kablo alırken kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir. Saygılarımla

ali muştu
21-08-2008, 18:24
skart kablonun içindeki birtane kabloyu kesince düzeldigini duymuştum bu nekadar dogru acaba

esat77
21-08-2008, 18:35
skart konnektörü tv ye tam oturmuyordur,konnektörün plastik kısmını ve tv ye oturan dışındaki metal kısmını söküp öyle tak,bende görüntü gidiyodu sık sık ve seste cızırtı vardı öyle yaptım bidaha problem yok..

ali muştu
21-08-2008, 18:45
skart konnektörü tv ye tam oturmuyordur,konnektörün plastik kısmını ve tv ye oturan dışındaki metal kısmını söküp öyle tak,bende görüntü gidiyodu sık sık ve seste cızırtı vardı öyle yaptım bidaha problem yok..

arkadasim yardımın için saol yanlız benim görüntüde bir problemim yok seste var özellikle tvde beyaz bir sey cıkınca cızırama daha cok artıyor

k_huso
21-08-2008, 23:17
merhabalar yeni bir skart kablosu aldım birtarafını uyduya diyer tarafınıda tv taktım yanlız televizyonda cazırama yapıyor eskisinde böyle bir sorun yoktu neden yapabilir sizce

arkadaşım yapman gereken çok basit uydudan sesi sonuna kadar aç ve sesi televizyonun kumandasından kontrol et böylece o cızırtyı engellemiş olrsun saygılar :D :45: :45:

kucer06
21-08-2008, 23:22
arkadaşım yapman gereken çok basit uydudan sesi sonuna kadar aç ve sesi televizyonun kumandasından kontrol et böylece o cızırtyı engellemiş olrsun saygılar :D :45: :45:

Aynen sorunun çözümü bu.Televizyonun sesini kıs yarıya getir öyle hafızaya al.

hicabi3
22-08-2008, 14:43
sayın meslektaşlar benimde geçenlerde başıma geldi ne yaptıy sam çözemedim gecenin sessizliğinde yinede cızırtı kulağı rahatsız ediyor. sonuç ben kalitel iblandajı kalın rf kablosu takarak çözdüm deneyin farkı göreceksiniz.sebebi scarttın şase si zayıf geliyor rf kablodan tv ile receıverin şase yani topraklama kuvvetleniyor...