PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebek iki kafalı doğdu

kucer06
27-08-2008, 15:59
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Bebek iki kafalı doğdu

İki kafayla doğan bebeği polis koruma altına aldı. Bebeği görmek için 150 bin kişi toplandı.

Bangladeş'te bir anne sezeryanla iki kafası bulunan bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Dakka'nın 135 kilometre uzağındaki Keshobpur'da dünyaya gelen bebeğin bir karnı, bir cinsel organı var ancak bebek iki kafalı doğdu.

İki kafalı bir bebek doğduğunu duyan halk hastane önünde toplanmaya başladı. Hastane önünde toplanan kişi sayısı 150 bini geçince, polis güvenlik gerekçesiyle bebeği başka bir hastaneye tahliye etmek zorunda kaldı. Hastane önünde toplananların, çocukları iki kafalı doğan aileye para yardımı yaptığı görüldü.

Only the registered members can see the link

veyselbakan
27-08-2008, 16:27
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Bebek iki kafalı doğdu

İki kafayla doğan bebeği polis koruma altına aldı. Bebeği görmek için 150 bin kişi toplandı.

Bangladeş'te bir anne sezeryanla iki kafası bulunan bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Dakka'nın 135 kilometre uzağındaki Keshobpur'da dünyaya gelen bebeğin bir karnı, bir cinsel organı var ancak bebek iki kafalı doğdu.

İki kafalı bir bebek doğduğunu duyan halk hastane önünde toplanmaya başladı. Hastane önünde toplanan kişi sayısı 150 bini geçince, polis güvenlik gerekçesiyle bebeği başka bir hastaneye tahliye etmek zorunda kaldı. Hastane önünde toplananların, çocukları iki kafalı doğan aileye para yardımı yaptığı görüldü.

Only the registered members can see the link
çok ama çok şaşırtıcı inşallah yaşar:49:

MUTAF
27-08-2008, 16:52
Bence böyle yaşaması pek iyi olmaz. bu bebeğin geleceği ne olur çünkü.

Bu arada haber doğrudur ama resim bana fake gibi geldi..

CCW
27-08-2008, 17:28
Dünya bozuluyor herhalde.

osmann
27-08-2008, 17:30
yazık..ailede perişan olmuştur...

f47xfenerli
27-08-2008, 20:00
yaradanın takdiri ne denirki kudretinden sula olunmaz...

cenk35cenk
27-08-2008, 20:35
Allahın Takdırı Hayırlısı Neyse O Olur Inşallah

FERHAT64
08-09-2008, 18:48
isterse 3 kafalı doğsun

Bıktım artık .Supersat'a uğramayan adam bile moderatör,Biz Burda norml üye olarak ortadayız..Bu neden böyle. kendi arkadaşlarınızı Görevli yapıyorsunuz..

FERHAT64
08-09-2008, 18:51
Supersat Hayır KURUMU MU BURASI BİLMİYORUM Kİ...

MUTAF
08-09-2008, 18:54
A.q 3 kafalı doğmassa

Bıktım artık .Supersat'a uğramayan adam bile moderatör,Biz sap gibi ortadayız..Bu resmen adilik kendi arkadaşlarınızı Görevli yapıyorsunuz..

kullandığımız cümlelere kelimelere dikkat edelim. bir sıkıntın veya bir isteğin varsa yönetimdeki arkadaşlara bildirebilirsin... Bu kadar sinirlenmeni gerektiren nedir onuda bildir...

FERHAT64
08-09-2008, 18:57
Size sözüm yok BasriMutaf,Ama benden çok az konu açan üye bile bir derecesi var.Neden böyle yani??

FERHAT64
08-09-2008, 18:58
Yetkili birine bildirsem ne olacak ??Hemen BAN Yiyeceğim..Bu MUDUR?

MUTAF
08-09-2008, 19:04
Size sözüm yok BasriMutaf,Ama benden çok az konu açan üye bile bir derecesi var.Neden böyle yani??

ok.
Öncelikle sakin olalım..
Forum içerisinde bir çok arkadaşımız (ben dahil) supersatforum için karşılıksız birşeyler yapmaya çalışıyor.. sadece Çok fazla konu açmak veya sürekli forumda 7/24 bulunmak vs. değil. forum ve forum üyeleri için faydalı kimler varsa yönetimdeki arkadaşlarımız abilerimiz uygun olanları bir şekilde değerlendiriyorlar. belki sende bu kişiler arasında olabilirdin. ama adminlerimiz bunun kararını veriyorlar.. Şahsi sıkıntını adminlere bildirirsen sana yardımcı olacaklardır diye umuyorum.

MUTAF
08-09-2008, 19:05
Yetkili birine bildirsem ne olacak ??Hemen BAN Yiyeceğim..Bu MUDUR?

neden ban yiyeceksinki?
forum kuralalrı içerisinde bulundukça kimsenin banlayacağını sanmıyorum.

HCakir
08-09-2008, 19:09
@FERHAT67

Burada kim görevli olacak kim olmayacak bu konuya biz karar veririz,bu konu hakkında herhangi bir mesajınız daha olursa gerekli işlemler yapılacaktır..!

badtempered
08-09-2008, 19:12
@FERHAT67

bir yerden ki o yer *****forum ve bir takım sitelerden aldıgınız dosya vererek mod v.s olma gibi bir düşünceniz varsa :D hiç olmasın

Admin
08-09-2008, 19:12
A.q 3 kafalı doğmassa

Bıktım artık .Supersat'a uğramayan adam bile moderatör,Biz sap gibi ortadayız..Bu resmen adilik kendi arkadaşlarınızı Görevli yapıyorsunuz..
Bu laflar hiç hoş degil.(Kısaltımış küfürlere yer yok bu sitede) 15 gün dinlen bizim ne görevliye nede bu tür yazılara ihtiyacımız var bu tür yazılar sitemize - kazandırır..

Konu amaçından cıktıgı için kapanmıştır.