Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanal1'de şok Gelişme!..
FLAŞ!.. FLAŞ!.. KANAL1'DE ŞOK GELİŞME!.. CİNER FRENE BASTI KANALDA TENKİSAT MI BAŞLAYACAK?..
Only the registered members can see the link zarar ettiğini gören Turgay Ciner daha fazla dayanamadı ve frene bastı.
Kanal yönetimi kanala program-dizi v.s hazırlayan yapımcılar çağrılıp,
“Biz devam etmiyoruz. Size sadece çektiğiniz bölümlerin parasını vereceğiz.
Bundan sonrasına karışmayız” dedi.
Yapımcılar şaşkın. Çünkü Kanal 1’le yaptıkları sözleşmelere güvenerek,
oyuncularla, sanatçılarla sözleşme imzalamışlardı. Ama yapacakları bir şey yok.
Çünkü Kanal 1 kesin olarak yarıştan çekilme kararı aldı
Peki bugüne nasıl gelindi?.. Kanalın bugüne dek yaklaşık 200 milyon dolar
zarar ettiği söyleniyor. Her geçen gün de bu zararın katlandığını anlatılıyor.
Hesabını yapan Turgay Ciner’in, sadece eksiltme yaparak, bir yere varamayacağını öğrendiği söyleniyor.
Sonuç, önce programlar gitti. Şimdi de ardından Kanal 1 çalışanlarının işine son
verileceği ve yüzde 50’sinin ay sonuna kadar kanaldan uzaklaştırılacağı belirtiliyor.
Baya iyi kanalda yine tematik olursa 1 numaradan sanırım kaldırım
kanal1 şuan en çok izlediğim kanal aslında.
kanal1 şuan en çok izlediğim kanal aslında.
Adamlar zarar etmiş baya ciner gurubu kötü durumda sanırım bu haber tum medya portallarında var.Fatih altaylı bile acıklama yaptı.Kanal D varken biz birşey yapamayız diye..
M.ali erbilde FOX tv ile anlaştı az önce reklamlarda gördüm
f47xfenerli
28-08-2008, 23:29
yanlı taraflı kanallara hiç bir zaman sıcak bakmadım bu kanalda
bunlardan biriydi...
yargıç_1
28-08-2008, 23:40
güzel bi kanal aslında güzel filmler yayınlıyorlardı benimde ençok izlediğim kanallardan 1 tanesi
bişeyler dönüyor gibi geldi bana.. hadi bakalım hayırlısı.. görürüz yakında..
yargıç_1
28-08-2008, 23:47
bişeyler dönüyor gibi geldi bana.. hadi bakalım hayırlısı.. görürüz yakında..
galiba dediğin gibi bişeyler var okdar fazla kanal varki ve izlenme ortalamalarıda çok düşük olanlar nasıl olurda onlar zarar etmiyorda kanal 1 izlenmesine rapmen zarar ediyor hayret.
işini bilmeyen zarar eder yazık çalışanlara ne olursa onlara olur
Çok garip bende anlam veremedim.
Benimde en çok izlediğim kanal
Çok seyredilen kanal zarar ediyorsa
Burası TÜRKİYE bu işin altında başka bir iş var
:49:
hallederiz
29-08-2008, 11:56
çok güzel yapımlara yer veriyorlardı maalsesf çok üzüldüm
Kanal1 deki yayınların Çogu Fox tv ye geçmiş.Ani frene basmakta bu olsa gerek
®adakoglu
12-09-2008, 09:13
Türkiyede Kanal sahiplerinin ne iş yaptıklarına bakılırsa; hepsi bu kanalları kendi çıkarları için kullanıyorlar.Hepsi para kazanmıyor.
300 bin dolara paris hiltonu getirisen olacagı buydu..:46:
Yalancı romantik de foxtv ye geçmiş.Kanal 1 herşeyini foxa devretti sanırım..
hallederiz
26-09-2008, 22:32
Yalancı romantik de foxtv ye geçmiş.Kanal 1 herşeyini foxa devretti sanırım..
hangi günler oynuyormuş biliyormusun
hangi günler oynuyormuş biliyormusun
Yeni tanıtımları dönmeye başladı sanırım ekimden itibaren foxta
Adamlar zarar etmiş baya ciner gurubu kötü durumda sanırım bu haber tum medya portallarında var.Fatih altaylı bile acıklama yaptı.Kanal D varken biz birşey yapamayız diye..
M.ali erbilde FOX tv ile anlaştı az önce reklamlarda gördüm
yalancı romantik filmi de o yüzden fox a geçti
sakın birilerine yakın olanlara peşkeş çekilmesin, nasıl olsa zarar ediyorsun diye ucuza kapatmasınlar ondan sonra bir yanlı yayın yapan kanal daha yeşil sermayenin uşağı olmuş gitmiş bekleyip görücez inşallah öyle değildir.
bende kanal 1 de çıkan sineme filmlerını ve dizilerı ve haber programlarını sevıyorum. gayette sevıyelı programları vardı. artık nedır değildir bilinmez ama yıllardır olan tgrt yanı şu ankı fox zarar etmeyıp bu kadar başarılı programları olan bir kanal zarar ediyorsa düşünmek gerekır.
yanlı taraflı kanallara hiç bir zaman sıcak bakmadım bu kanalda
bunlardan biriydi...
anlaşılan hepsi tek yanlı olacak arkadaşım
aceba yansız ve tarafsız kanal varmı
ben tarafsız bir kanal goremedim bugüne kadar hic
Arkadaşlar, bu ülkede yansız yayın yapmak yasak bunu bilmeniz gerekirdi oysa! Kanaltürk'ü nasıl batırma noktasına getirip sattırdılarsa bu kanalıda aynı akibet bekliyor demektir. Reklam verenlerin hafif kulağını çekersin, kanal battı gitti.
Yav birde şu tarafsız ayaklarınız yok mu, kargalar bile gülmüyor artık bu tür yalanlara diyeceğim izninizle. Çünkü izlediğiniz kanallar pek mi tarafsız Allah aşkına? Ha! Şunu deyin anlarım. Arkadaş bu kanal benim fikrime uydun yayın yapmıyor ve izlemiyorum derseniz tamam. Ama tarafsızlık edalarıyla taraflı yayın yapmakta bir başka takiyye şekli mi oluyor acaba?
Saygılar.
:45::present::present::present:
Arkadaşlar, bu ülkede yansız yayın yapmak yasak bunu bilmeniz gerekirdi oysa! Kanaltürk'ü nasıl batırma noktasına getirip sattırdılarsa bu kanalıda aynı akibet bekliyor demektir. Reklam verenlerin hafif kulağını çekersin, kanal battı gitti.
Yav birde şu tarafsız ayaklarınız yok mu, kargalar bile gülmüyor artık bu tür yalanlara diyeceğim izninizle. Çünkü izlediğiniz kanallar pek mi tarafsız Allah aşkına? Ha! Şunu deyin anlarım. Arkadaş bu kanal benim fikrime uydun yayın yapmıyor ve izlemiyorum derseniz tamam. Ama tarafsızlık edalarıyla taraflı yayın yapmakta bir başka takiyye şekli mi oluyor acaba?
Saygılar.
Saygılar.:45: :45: :45: denebilcek başka bir söz bulamıyorum aslında varda burası yeri değil emmi kardeşim ağzına sağlık:present: :present: :present:
anlaşılan hepsi tek yanlı olacak arkadaşım
aceba yansız ve tarafsız kanal varmı
ben tarafsız bir kanal goremedim bugüne kadar hic
taş gibi trt 1 var
Only the registered members can see the link
emmi arkadaşımın mesajını bir daha okursan cevabını orda bulursun
TRT kanallarıda herzaman tepede kim varsa onun yanında olmuştur
yani hükümet yanlısı yayın yapmakta herzaman oldugu gibi gecmistede bugunde boyle...
Bu dun de boyleydi bu gun de boyle farklı bırsey yok
akharman
27-09-2008, 22:07
Başbakanın Aydın Doğana çekdigi Rest Basın Camiasını Geri Adım Attırdı Ciner Geçmişte Yaptıkları Medya Baskısı Ile Işyapmadevrinin Kapandığını Görmüş Olsa Gerek Kasım Paşalı R.t.erdogan Meydan Okudu Iki şapkalı Istemiyor Işadamların Ya Medya Yada Işadamı Kimligi Istedigimi Verirsin Yoksa Benim
Medyam Varha Sana Yapmadığımı Koymam Gözdağı Artık Sökmüyor O Devir Kapandı Artık Bunuda Medya Sahipleri Görüyor Artık Yolun Neresinden Dönerlerse Oda Kar Yakında Doğan Ve Karamehmetlerde Geri Adım Atarlar Işci çıkarmaya Başlarlar Bu Günlere Son Saldırılarını Yapıyorlar Ali Kırca Ve Ugurcugum Biran Zade Son Hamle Ve Gayretlerini Yapıyorlar Eski Iktidarlardan Kopardıkları Imkanları Bu Iktidardan Da Koparmak Için Amma Sayın Başbakan çok Sert çıktı Artık Eskisi Gibi Olmayacak Dostlar Görünen Köy Kılavız Istemez.türkiye Nin önü Açılacak Bu Millet Kime Görev Vermişse Iktidarda O Olacaktır.medya Patronları Veya Milleti Yok Sayan Jokebenler Degil. Uyanalım Artık.türkiyemiizin önü Açılıyor.gözünüz Aydın.....
gencfb07
19-11-2008, 16:18
ciner grubu yine batışta tmsf yine el koyabilir kanallarına