PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keçiören DAYAK MANGALARI

zekı62
29-08-2008, 16:51
İÇKİ SATAN BÜFECİYE DAYAK olayından bir detay: Nedir bu EBT'NİN AÇILIMI? :49:

Only the registered members can see the link

"EN BÜYÜK TURGUT"
Keçiören sakinlerinin anlattıklarına göre dayak atanlar "A Takımı" diye anılıyorlar. Ve bu ekiplerin kullandıkları araçların plakaları şöyle:
"06 EBT 03", "06 EBT 11", "06 EBT 13", 06 EBT 23", "06 EBT 24..." Vatandaşların anlattıklarına göre, plakalardaki 'EBT' harfleri "En Büyük Turgut" anlamına geliyor.:8[1]:

Ensonhaber29 Ağustos 2008 / 12:54

umuter
29-08-2008, 18:09
ya bu kadar saçma şey our mu nedir bu haberin mantığı şimdi??
bi insan bi kabahat işledi diye herkese aynı yükü yüklemek doğru mudur??belediyede bi tane veya bi kaç tane kendini bilmez çıktı diye böyle saçma bi bağlantı kurulabilir mi??!!!belediye araçlarının plakası elbette sırayla alınmıştır onu büyük şirketlerde yapıyor sıralı plaka alıyorlar belediye başkanı değişse o zaman yeniden araçların plakasını mı değiştircekler yeni gelen başkanın ismine göre?? ya da sürekli turgut isminde başkanlar mı seçecekler..
bırakn ya böyle saçma işlerle uğraşmayı...

osmann
29-08-2008, 18:54
kişilerin hataları maalesef kuruma, kuruluşa veya o çevreye kesiliyor...sepetin içindeki çürük elma bir tane ama içindeki al al olmuşlarda güme gidiyor...bundan kurtulmak gerek...
belki espri olsun diye bu haber yapılmış olabilir...ama işin ucu umuter arkadaşımızın bahsettiği noktaya çıkıyor (değil çıkmış)...
selametle...

erdal1988
29-08-2008, 20:07
bırakın allah aşkına ne kişisi bu toplum bitiyor arkadaşlar türkiye çok büyük bir kaosa sürükleniyor. ben içki içen biri değilim ama benim lkemde içki satıyor diye bir büfeci dövülüyorsa içki satmayacağını garanti edip o garantiye karşılık bursa belediyesi fuar alanında ihalesiz lokanta veriyorsa bu ülke bitiyor arkadaşlar.
sorun sadece keçiören değil türkiyeye yayılıyor sizler oturduğunuz yerden farkedemiyorsunuz galiba çıkın şöyle bir cuma günleri cuma namazına gitmeyip dükkanını kapatmayanlar yazılıyor islamiyet bumu peki?.
bir kişinin suçuymuş hadi canım sende o adam hiç birşey o emti resi vermese oda bu haltı yiyemez kimi kandırıyorsunuz sizler gruptan biri çıkmışta yapmış güya peki yapan kişiler ne oldu şuan görevlerinin başlarındalar hani soruşturma hani açığa alınma yokk. zora gelincede reisden habersizmiş gidin artık bu yalanınıza inanacak çocuk arayın.
yazık şu devlerin başında olan askeriyeye hala neden duruyorlar anlamıyorum adamlar sesi çıkaranı içeri alıyorlar bumu islamiyet bumu demokrasi kominist faşist rejimde bile sizin yaptığınız yok be.

mehtub
29-08-2008, 20:51
ben keçiörende oturuyorum bu haberlerin hepsi yalan zaten ruhsatı veren de belediye niye dövsünler adamı saçmalıktan başka bişey degil

ozses
30-08-2008, 01:39
bende keçiörende oturuyorum haber dogru ne olursa olsun bu haberi yazan arkadaşa tşk ediyorum eline sağlık arkadaş

DEJAVU®42
30-08-2008, 06:16
şimdi hangisine inanacagız keciörende oturan biri haber yalan diyor digeri dogru diyor hangi arkadaşa inanacagız yada kamaradaki görüntüleremi ne olursa olsun iki tane kendini bilmedik insanın sobalarla terör estirme hakkı yoktur şayet bu yapılıyorsa başta belediye başkanı olmak üzere gerekeni yapar abd konsoloslugu degil benim ülkemin yetkileri yapması gerekir..

toycan
30-08-2008, 11:30
ben şunu anlamıyorum bunlar yapınca hep yalan hep uydurma diğerleri yapınca yapmış oluyor iktidar nimeti ne tatlı bir nimet adam şiir davasında hakim ve savcıları satin almış yalan adam kelle demekten yargılandı suçlu bulundu yalan bakalım daha ne yalanlar cıkacak birde içki satan yere yapılanlar ayıp şafakcı yazar hizmetli ve 17 yaşındaki kızına tecavüz ediyor tık yok adam suclu bulunuyor hapisde o da yalan ne güzel iş valla bizde bunlardan mı olsak ne

diyot
30-08-2008, 11:39
bırakın allah aşkına ne kişisi bu toplum bitiyor arkadaşlar türkiye çok büyük bir kaosa sürükleniyor. ben içki içen biri değilim ama benim lkemde içki satıyor diye bir büfeci dövülüyorsa içki satmayacağını garanti edip o garantiye karşılık bursa belediyesi fuar alanında ihalesiz lokanta veriyorsa bu ülke bitiyor arkadaşlar.
sorun sadece keçiören değil türkiyeye yayılıyor sizler oturduğunuz yerden farkedemiyorsunuz galiba çıkın şöyle bir cuma günleri cuma namazına gitmeyip dükkanını kapatmayanlar yazılıyor islamiyet bumu peki?.
bir kişinin suçuymuş hadi canım sende o adam hiç birşey o emti resi vermese oda bu haltı yiyemez kimi kandırıyorsunuz sizler gruptan biri çıkmışta yapmış güya peki yapan kişiler ne oldu şuan görevlerinin başlarındalar hani soruşturma hani açığa alınma yokk. zora gelincede reisden habersizmiş gidin artık bu yalanınıza inanacak çocuk arayın.
yazık şu devlerin başında olan askeriyeye hala neden duruyorlar anlamıyorum adamlar sesi çıkaranı içeri alıyorlar bumu islamiyet bumu demokrasi kominist faşist rejimde bile sizin yaptığınız yok be.

maşallah,maşallah,bu ne darbe çığırtkanlığı,yüzbin kere maşşallah.

islamiyetle aranda güzzel maşşallah sübhanallah....:present:

ama dostum bizler ayaktayız demokrasi içinde üzülme.illegal demokrasi olmaz..

xhardlove
30-08-2008, 11:41
Büfeci hakkında ilginç iddialar
Only the registered members can see the link
30 Ağustos 2008 Cumartesi

Dayak yiyen büfeci hakkında ilginç iddialar. Hedefteki Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan şaşırtıcı bilgiler geldi.
Keçiören'de zabıtaların büfeci hakkında ilginç iddialar.. Büfecinin belediyeye 27 dava açtığını ve bunların 25'ini kaybettiği ortaya çıktı. Metin Şahin hakkında asıl çarpıcı olan bakkalın arkasına kaçak inşaat yaptırmış.

Bu ilginç tespitler eleştirilerin odağındaki başkan Turgut Altınok'a ait. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertğrul Özkök'ü arayan Altınok'un anlattıkları bunlarla sınırlı değil..

Ancak başkanın bu açıklamaları Özkök'ü rahatlatmamış gözüküyor. Yaptıkları ahlaki ve hukuki değil sözleriyle özetliyor. Dayakçı zabıtaların belediyeden kovulmasını istiyor. Altınok, bakın büfeci hakkında neler söylemiş?

(...) "Konuşmanın devamında ise başka bazı ilginç şeyler söyledi. Dayak yiyen büfeciyi kastederek, "Bu arkadaş da o kadar masum değil" dedi ve devam etti.

"Bir kere burası içki satan büfe değil, bir bakkal. Bugüne kadar belediyeye 27 dava açmış, 25’ini kaybetmiş. Mahkeme masraflarından dolayı belediyeye 7.5 milyar borcu var ve ödemiyor."

(...)"Kesinlikle haklı çıkarmaz. Yaptıkları yanlış. Gidip polise bildirmeleri gerekirdi. Ancak orada da şöyle bir durum var. Bundan önce 5 kere gelmişler, bu arkadaş hepsinde olay çıkarmış. Polis 5 kere müdahale etmiş. Ama dediğim gibi, bütün bunlar şiddetin mazereti olamaz."

(...)"Bu kişinin sadece bizimle sorunu yok. Daha önce Türkiye’nin iki büyük bira üreticisini de dava etmiş. Şişelerinin içinden izmarit çıktı deyip uydurmuş. Bira şirketinin temsilcileri bana geldiler, hayret içindeydiler."

Anlattığına göre dayak yiyen Metin Şahin, bakkal dükkánının arkasına kaçak inşaat yaptırmış. Onun yıkılması dolayısıyla da epey hadise çıkmış.

internethaber

osmann
30-08-2008, 14:17
-Öğretmenin biri kızı otobüste taciz etti haberi üzerine tüm öğretmenlerin canınamı okumalı?
-imam kadına sulandı diye tüm imamları asmalımı?
-belediyeci dövdü diye tüm belediyeyimi suçlamalı?
-Bir kızın kafasını taşla ezerek öldüren yayamların bunu islam için yaptığını söylüyorsa yada bunu yapanlar müslümansa islama ateşmi kusmalı?
örnekler uzar gider....

kardeşim kişi yapıyorsa kişi suçlanır...yok grup yapıyorsa o zaman grup suçlanır...
kim yapıyorsa, kimin desteği, parmağı, düşüncesi, fikri varsa suçlu odur...masumları ayırmak gerek vesselam...

satelcom
30-08-2008, 14:36
kamera görüntülerinde herşey apaçık aşikar belli.belediye zabıtaları gecenin saat 11 inde gariban esnafa saldırdılar ve dondurma dolabını parçaladılar.eski mhp li yeni akp li belediye başkanı hala zabıtalarını savunuyor.Allah'tan korkun ve adil olun.bunlar nasıl müslümanım diyebiliyor hala.esnafın zaten gece 01 e kadar içki satma ruhsatıda varken bu yapılan saldırı çok çirkin.ben belediye başkanı olsaydım derhal o iki zabıtayı işten atardım ayrıca o esnaftan özür dileyip zararlarını telafi ederdim.

erdal1988
30-08-2008, 17:07
artık elinizde nerdeyse ergenekon lideri bile yaparsınız siz bu adamı suçu ne olursa olsun kanun var verirsin mahkemeye biter senin onu dövme hakkın varmı kimnsin sen kimmm.
şahsın biride bana sataşmış.
maşşallah sana sen çok güzzel yazmışsın nerdeyse bu büfeciye dayak atanlardan biri senmisin diye şüpheye düştüm.
sevgili diyot senmi islamın savunucususun sen kimsin eğer islamı bu kadar biliyorsan kimsenin maneviyatı hakkında yorum yapmaman lazım sizin gibi kafalılar olunca müslüman oluyor aksine düşündüğün zaman gavurmu oluyorsun.
işte senin gibi yobazca yaşayan insanlar yüzünden hem islamiyet darbe yiyiyor hemde ülke elden gidiyor.
sen bu ülkenin demokrasisinimi savunacan bak bugün mynet de bir haber var senin o savunduğun belediyeler metro durakalrına tarikat isimleri vermeye başlamış.
iyiki sen demokrasiyi savunuyorsun yoksa ülke gitmişti vallahi:))).
akıllı olun akıllı bu millet salak değil hepinizi ve bu ül***i nereye getirmek istediğinizi görüyor.

satelcom
30-08-2008, 17:34
maşallah,maşallah,bu ne darbe çığırtkanlığı,yüzbin kere maşşallah.

islamiyetle aranda güzzel maşşallah sübhanallah....:present:

ama dostum bizler ayaktayız demokrasi içinde üzülme.illegal demokrasi olmaz..
diyot arkadaşım bir ülkede demokrasi ve hukuk olabilmesi için önce o ülkenin TAM bağımsız olması gerekir.kendilerini müslüman gösterip müslümanların oylarını alabilmek için kırkçeşit entrika çevirip abd-ab-siyonist sermaye uşaklığı yapanlar ve bu vatanın bütün ekonomik değerlerini özelleştirme adı altında siyonist yahudi sermayesine peşkeş çekenler iktirarında istikrarlı bir şekilde vatan satılırken sen hangi hukutan ve demokrasiden bahsediyorsun.müslüman vatanını satarmı?sana tavsiyem elinde kuranı kerimin türkçe meali varsa bakara suresi-ayet-120 nin ve maide suresi-ayet-51 in türkçe meallerini iyice oku.ayrıca yaşar nuri öztürk'ün yazdığı ve satış rekorları kıran kitabı (Allah ile aldatmak) ı oku biraz bilgi sahibi ol.ondan sonrada fikir sahibi olursun.

ozses
30-08-2008, 18:28
anlaşıldı arkadaşlar şimdi dayak yiyenin başka suçları varmı birde onu arştırın yarakadaşlar ben onu bunu anlmam ben tv de izlediğime bakarım
ne olursa olsun senkim sin kardeşim dayak atıyorsun vede olayın üstünden kaç günler geçmiş bld başkanı lütfedi de açıklama yaptı....

şimdi dost lar bu bld baş ben k.örenliyim süper bir bld başkanlıgı yapıyor
ama kişiliği bozu yaptıgı işler boşa çıkıyor

bld bu vukatı yeni deyil 1994 yılındada 1 kişinin
ölümüne neden oldular
A takımı adı altında yasa dışı şehir eşkiyaları