PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zevk için neler yapılmazki !!!

CABBARİ
29-08-2008, 18:10
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

osmann
29-08-2008, 18:45
yahu bu adamların aklından zorumu var?
ne istiyorlar? manyak diyesin...
selametle...

CABBARİ
29-08-2008, 18:50
selametle...

en sonuncu resimde karar verdim bunlar ne deli ne akıllı bunlar insan değil insan!!!

caglar684
29-08-2008, 18:52
böyle zevk mi olur be ya.

umuter
29-08-2008, 18:56
yaw küfür etmek bazı konularda serbest olsa ne güzel olurdu bunlara bakarken içimden yazdıklarımı direk buraya yazardım ya neyse !!!

artech
29-08-2008, 18:57
selametle...

en sonuncu resimde karar verdim bunlar ne deli ne akıllı bunlar insan değil insan!!!

CABBARİ? Bu Kelime yer değişmiş (selametle):smiles22: Çakmamı yoksa:D

CABBARİ
29-08-2008, 19:08
CABBARİ? Bu Kelime yer değişmiş (selametle):smiles22: Çakmamı yoksa:D

nasıl yani?
anlayamadım?

artech
29-08-2008, 19:10
nasıl yani?
anlayamadım?

Yanılmıyorsam selametle lafı nı sen kullanıyordun!!

CABBARİ
29-08-2008, 19:12
Yanılmıyorsam selametle lafı nı sen kullanıyordun!!

ben kullanıyorum diye bana ait değilki ALLAH'ın selameti üzerinde olsun demek her müslüman kullanabilir osmann da kullanıyor sende kullanabilirsin
selametle

artech
29-08-2008, 19:14
ben kullanıyorum diye bana ait değilki ALLAH'ın selameti üzerinde olsun demek her müslüman kullanabilir osmann da kullanıyor sende kullanabilirsin
selametle

Hayır sen sürekli her mesajının ardından ekliyordun bunu onun için birazda espiri olsun die söledim.. Bütün müsliümanalrın üzerinde olsun

Selametle.

CABBARİ
29-08-2008, 19:17
Hayır sen sürekli her mesajının ardından ekliyordun bunu onun için birazda espiri olsun die söledim.. Bütün müsliümanalrın üzerinde olsun

Selametle.

Amin cümlemize hayırlı ramazanlar
selametle

kanarya6760
29-08-2008, 19:32
ne tip insanlar var

Selametle.

mehtub
29-08-2008, 20:28
bu gibi insanları yaşam stili degişik şeylerden hoşlanıyorlar çünkü bi amaç ve gayelerı yok onlar için normal

mecit
29-08-2008, 21:41
akıllı insan işi değil bu yahuuu allah ıslah etsinn

bildik
29-08-2008, 22:11
hocam inanın midem bulandı bakarken bile iğrenç....

scob
30-08-2008, 01:29
aslında zavallı insanlar.eksik yönlerini bu şekilde bastırarak tatmin oluyorlar.yazık.ALLAH bizleri şaşırtmasın.

kavlak74
30-08-2008, 10:50
böyle zevk mi olur be ya.

CABBARİ
03-09-2008, 23:17
bu gibi insanları yaşam stili degişik şeylerden hoşlanıyorlar çünkü bi amaç ve gayelerı yok onlar için normal

bence bunlara insan denemz
selmaetle

ayran
04-09-2008, 03:54
usta bu resimler insanın psikoloji'sini bozabilir
hele ilk baştan resim dört'kadar çok fena :sad: