Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Şahin
(Only the registered members can see the link)[IMG]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
İkinci El Fiat Tofaş Şahin
1993 model beyaz renk Bakımlı araç LPG işlenik ruhsata LPG beyni yeni taktırdım sıfır Cd çalat Merkezi kilit Alarm var beyaz rekli dosta gider ilgilenen arkadaşlar msn aşağıda yerim ise Antalya / Kemer duyrulur
Fiyatı 5.500.00 YTL
[email protected]
süleyman09
30-08-2008, 14:27
selam hemşerim beninsana vereceyim para 4.500 ben ıspartadan burda böyle geçiyor fiyatlar
selam hemşerim beninsana vereceyim para 4.500 ben ıspartadan burda böyle geçiyor fiyatlar
meraba hemşerim ilgine ve verdiğin fiyata teşekkür ederim ne senin dediğin nede benim dediğim hemşerim ikisinin ortası en son 5.000.00YTL en son olur ilgilenirsen meil lede resimlerini gönderirim umarım anlaşırız sağlıcakla kal hemşerim
[QUOTE=azgın;344983] (Only the registered members can see the link)[IMG]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
İkinci El Fiat Tofaş Şahin
1993 model beyaz renk Bakımlı araç LPG işlenik ruhsata LPG beyni yeni taktırdım sıfır Cd çalat Merkezi kilit Alarm var beyaz rekli dosta gider ilgilenen arkadaşlar msn aşağıda yerim ise Antalya / Kemer duyrulur
Fiyatı 5.500.00 YTL
Araç Satıldı arkadaşlar selametle
araç satıldığında konunun devam etmesıne gerk yok. satan içinde alan içinde hayırlı olsun.
konu kapanmıştır.