PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağaç Adam Görenleri şaşırtıyor!



ahmeTTaşar
30-08-2008, 17:54
AĞAÇ ADAM GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR!

Görülmemiş Hastalık
Only the registered members can see the link


Only the registered members can see the link



Görülmemiş Hastalık
Fotoğrafta gördüğünüz insan, Endonezya'da, 'Ağaç Adam' diye isimlendiriliyor.


Endonezya'da bir adam daha önce hiç rastlamadığımız bir hastalıkla boğuşuyor. Vücudunda ağaç kabuğuna benzer parçalar büyüyen bu insanın, estetik ameliyatla vücutlarından altı kiloluk yumrular alındı. Dede isimli Endıonezyalı ağaç adam, vücudunda garip çıkıntılar oluştuğunu ilk olarak onlu yaşlarda dizlerinde farketti.

İlerleyen zamanlarda onun vücudunu kaplayan ve büyüyen bu çıkıntılar o kadar korkutucu olmaya başladı ki; karısı onu terketti ve komşuları ve yakınları ondan uzaklaştı.
Vücudundaki bu çıkıntıları almak için Dede'nin doktoru Rachmand Dinata, hastanenin İslamiyet'e göre kutsal aylarda olunmasına rağmen estetik ameliyata izin verdiğini söyledi. 9 operasyonsan sonra bu çıkıntıların yüzde 95'ini alabileceklerdi. Yüzde yüz bu çıkıntılardan kurtulamasa da alınan yüzde 95'lik kısım onun yaşam kalitesini düzeltti.
Doktor Dinata, Dede ile ilgili operasyondan sonra şu bilgileri verdi: 'Yüzde yüz bu çıkıntılardan kurtulamasa da alınan yüzde 95'lik kısım onun yaşam kalitesini düzeltti. Bağımsızca bazı aktiviteleri gerçekleştirebiliyor ve kendi kendine yemek yiyebiliyor, yazı yazabiliyor ve telefon kullanabiliyor.'
Amerikalı doktorlarsa Dede'nin hastalığı ile ilgili 'Human Papilloma Virus' isminin verildiğini söyledi. Ayrıca yeniden oluşma riskinin de bulunduğunu belirten doktorlar, bu hastalığın hayati tehlikesinin bulunmadığını da belirtti.
West Java'da bir hastanede operasyon geçiren Dede, çıkıntıların akciğer enfeksiyonunu da beraberinde getirdiğini söyledi.
Dede, estetik olmaya devam etmek zorunda. Ellerinde ve avuç içlerindeki çıkıntılar için Ramazan ayının biteceği Ekim ayında ameliyat masasına yatacak.
Doktor Dinata, Dede için herşeyin düzeleceğine inandığını belirtti: Biz onu eve göndereceğiz. O tekrar ailesini biraraya toplayabilecek.'

H2 / Dış haberler...

kucer06
30-08-2008, 18:26
Allah yardımcısı olsun.