Orijinalini görmek için tıklayınız : pc neden gec açılıyo lutfen bakın
arkadaşlar benim pc açılırken windows yazılı yerde yaklasık 30 35 sanıye takılıyo daha sonra masa ustu geliyo ndn acaba yoksa normalmi bu daha once 10 sanıye de açılıyodu
sistemim
coreduo2 çift çekirdek 2160
2gbram
512 mb ekrankartı
sizce normalmi lutfen bi cvp
badtempered
31-08-2008, 01:22
başlat>çalıştır>msconfig yazın enter
başlangıç a getirin orada check işaretli olanlar vardır.
Burada fuzili pc açılırken başlamasında faydası olmıyanların check kaldırın ve tamam diyiniz
Arada fark olucagına eminim
dostum pek anlamıyorum oralardan resim lerdekilerden hanginin işaretlerini kaldırayım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
badtempered
31-08-2008, 01:45
kullandıgın vista temasından da olabilir.
pc uzmanı arkadaşlar yardımcı olsun
gacvokem
31-08-2008, 01:46
başlangıcta
antivirusun dısındakileri kaldir
arkadşlar galiba o sidebar diye bişey varya yanda gozuken ondan oluyo onun işaretını kaldrıpda denedim 15 sanıyede falan açıldı
hepsin kaldırdım aynı surede açıldı 15 sny normalmi arkadaşlar
badtempered
31-08-2008, 01:57
arkadşlar galiba o sidebar diye bişey varya yanda gozuken ondan oluyo onun işaretını kaldrıpda denedim 15 sanıyede falan açıldı
hepsin kaldırdım aynı surede açıldı 15 sny normalmi arkadaşlar
normal o yandaki takvim v.s oldugu kısım sidebar oluyor.
açılırkende bu kasıtırıyor.
ya kasılmasına katlancan :D yada kaldırcaksın
sağlun arkadaşlar sidebarın işaretını kaldırdım şşimdi ilgi ,alakanız ve yardımlarınız için hepinize teşekur ederim