Orijinalini görmek için tıklayınız : Asus A3A temel sistem aygıtı
arkadaşlar bütün driverleri yükledim temel sistem aygıtı diye bir donanım kaldı ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim mesajımın üstündeki arkadaşlık sitesinin reklamını ben koymadım nasıl kaldırabilirim sayın moderatörlerimiz yardımcı olurlarsa sevinirim
:49:
arkadaşım buna benzer'mi..?
Only the registered members can see the link
resimlerdeki eksik donanım asus video security yüklendiği
zaman oradaki eksik gibi gözüken donanım (camera ile ilgili ve cameranın driverlarına codec ekliyor) kaybolup aşağıdaki şekle dönüyor...
Only the registered members can see the link
hocam Allah razı olsun aynen dediğin gibi saol teşekkür ederim emeğine sağlık ilgine teşekkür
rica ederim sorun hal olduktan sonra bizler daha çok memnun kalırız
forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...:)
hocam asusun sitesinden indirdim tüm sürücüleri tarihler biraz eski ve baya sürücü daha vardı hepsini indirmedim aynı makineyi mi kullanıyoruz bluetooth sürücüsünüde indirip kurmam gerekiyo mu yada neleri indirmem lazım yardımınız olabilirmi teşekkürler
hocam olmadı bazı farklılıklar var makineler arasında dikkatli baktımda dvd sürücüsü farklı sizin ki A3AC galiba ben de ki A3A serisi
bilgisayarın tam olarak sistem bilgisini ver
pentium 1.73 ghz 8oo mhz, 512 ram, usb2.o 1.3 mp cam, hts421260h9at00 60gb hdd, intel wireless, matshita dvd rw, mobil intel 915gm/gms,910gml express family, kızılötesi, hdaudio soft v92 data fax, ricoh r/rl/5c476(II)uyumlu card bus, realtech high definition audio
aygıt yöneticisinden bak kardeş orda çıkar ya
hocam olmadı bazı farklılıklar var makineler arasında dikkatli baktımda dvd sürücüsü farklı sizin ki A3AC galiba ben de ki A3A serisi
asusun sitesinden indirdiğin tüm sürücülerin-
UUA'nın içindeki klasörlerin içindeki bütün setup dosyalarını yükleyin sorununuz düzelecektir...kolay gelsin.
hocam değiniz uaa dosyası ise onu yükleyemiyorum onda sp1 ve 2 var ben de ise sp3 yüklü yeni versiyon uaa dosyası varsa elinizde verirseniz memnun olurum
hocam değiniz uaa dosyası ise onu yükleyemiyorum onda sp1 ve 2 var ben de ise sp3 yüklü yeni versiyon uaa dosyası varsa elinizde verirseniz memnun olurum
Şunu bir denermisin.
boyut: ses yaması: indir (Only the registered members can see the link) 50MB
boyut: Ses sürücüsü: indir (Only the registered members can see the link)21.8MB
Ses yaması ve sürücüsünü kurduktan sonra Sırasıyla Donanım -Aygıt yöneticisi'ne tıklayın. Burada sistem aygıtları içinde sarı ünlem işaretiyle pci device göreceksiniz. Üzerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştirin. Sürücüyü internetten değil bilgisayardan arayın. Gerekirse az önce kurduğunuz driverların olduğu klasörleri gösterin.
hocam olmuyo sp2 li windows kurcam bide öle deniycem ilgin için teşekkürler
hocam olmuyo sp2 li windows kurcam bide öle deniycem ilgin için teşekkürler
sonucu yazınız lütfen esen kalın...:nod: