Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbuğ’a halktan alkış.

ahmeTTaşar
06-09-2008, 13:09
Başbuğ’a halktan alkış...

Only the registered members can see the link

Van’da duygulandıran ilgi
Org. İlker Başbuğ, Van’da korumasız olarak halkın arasına karıştı. Yoğun ilgi gören Başbuğ “Çok duygulandım” dedi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Van’da gördüğü sevgi gösterisi karşısında duygusal anlar yaşadığını ifade ederek, “Burada gördüğümüz tablo bize moral verdi, güç verdi. İnanıyorum ki bu moralle, bu güçle, el birliği ile biz bu bölücü terör örgütünün üstesinden daha kısa sürede geliriz” dedi. Kara Kuvvetleri Komutanı Sabahattin Işık Koşaner, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel ile Van Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Vanlıların yoldan geçerken gösterdiği sevgi gösterisi karşısında duygusal anlar yaşadığını ifade etti.

İşte Türk vatandaşı budur
Van’a daha önce birkaç defa daha geldiğini anlatan Orgeneral Başbuğ, “Bu ilimizin vatandaşlarının Silahlı Kuvvetlerimize bu boyutta saygıyla yaklaşımına ilk defa rastladım. Bugün Van’da görmüş olduğumuz bu temiz vatandaşlar için, ’İşte Türk vatandaşı budur’diyorum. Burada gördüğümüz tablo bize moral verdi, güç verdi. Biz duygumuzu pek göstermeyiz, içimize atarız ama gerçekten çok duygulandım, bunu unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Yeniçağ...