Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aparatla alınabilen uydular

ŞAVKÇI09
06-09-2008, 22:49
Üstadlar bende şu an türksat,astra,hotbırt,sirius ve thor uyduları var.Bunlardan türksat ve thor u ayrı çanakla diğerlerini 120 lik çanakta aparat ile alıyorum.Benim sizlere soracağım şey ise şudur:Aparat ile astra,hotbırt,sirius,thor,euro bırt 9 ve eutelsat w3 uydularını almayı düşünüyorum yarın.Bu uyduların dışında bana tavsiye edebileceğiniz uydular var mı?(Aparatın yanına veya ayrı)Çanak ve lnb sorunum yok fazladan bir çanağım ve 3 lnbim var.Forumdan takip ettiğim kadarıyla nilesat ve telstar duyduğum diğer favori uydular ama bunlar hakkında bilgi sahibi değilim.Şimdiden teşekkür ederim herkese saygılar.....

NOT:Cihaz Next 2000 Cx Super Plus

TEKNİSYEN101
07-09-2008, 00:24
Hotbırd odaklı çanaga aparat ile nilesat-sirrus-eutelsat w3-eurbırd9 uydularını alabilirsin

ŞAVKÇI09
07-09-2008, 00:42
Hotbırd odaklı çanaga aparat ile nilesat-sirrus-eutelsat w3-eurbırd9 uydularını alabilirsin

Üstad çanağım astra ya odaklı ve nilesat ta ne izlerim şifresiz olarak?

kat4no7
09-09-2008, 01:54
ustalar aparat dediğiniz nedir cahillimi hoş görün selamlar brog dvb var çanak hotbrt trksat
şimdiden teşkkürler

headend
09-09-2008, 02:01
ugraşmana gerek yok mtorlu anten tak daha iyi

badtempered
09-09-2008, 02:11
Üstad çanağım astra ya odaklı ve nilesat ta ne izlerim şifresiz olarak?

next makinalar bildigim kadarıyla irdeto 2 olması lazım.

bu paketleri açar niye şifresiz dediniz onu anlamadım.

ustalar aparat dediğiniz nedir cahillimi hoş görün selamlar brog dvb var çanak hotbrt trksat
şimdiden teşkkürler

şöyle söyleyim.

Only the registered members can see the link

resimde bir çanak görüyorsun adam çanagın üstüne bir tane demir çubuk koymuş (aparat buna deniyor) ve o demir çubuga da lnb dedigimiz parçayı uygun konumlara ayarlamış ve böyle birşey yapmış :D:D

Gerçe resimdeki çok abartı geliyor bana :D ama bunun 7 li versiyonları var çalışıyor o sistem ama saglıklı dört tane filan olunca oluyor.

Birde odak noktası vardır bunun mesela şimdi çanak hotbird e ayarlanır merkeze koyulur hotbird lnb si sonra aparat takılır yanına lnb takılarak iki üç dört uydu filan alınır:nod: :nod:

prog dvb de birşeyler açar :D

en basiti bu oluyor umarım anlamışsındır.

ugraşmana gerek yok mtorlu anten tak daha iyi

motor da çok kolay degil mi?

:D

f47xfenerli
09-09-2008, 03:17
next makinalar bildigim kadarıyla irdeto 2 olması lazım.

Gerçe resimdeki çok abartı geliyor bana :D ama bunun 7 li versiyonları var çalışıyor o sistem ama saglıklı dört tane filan olunca oluyor.

:D

aslında mümkün aması var oda şu uydularda bazı çok iyi tp deki sinyalleri alabilir anca. çünkü çanak çok ufak ithal çanak bile olsa sağlıklı akış yapmaz.

badtempered
09-09-2008, 03:30
aslında mümkün aması var oda şu uydularda bazı çok iyi tp deki sinyalleri alabilir anca. çünkü çanak çok ufak ithal çanak bile olsa sağlıklı akış yapmaz.

usta ben basite indirgedim aslında çok şey yazılır :d

yani olay aparata girdigi zaman her ne kadar iyi ayar yaparsan yap bazen sorun çıkaran uydular oluyor aparatta

çanakkaleli
09-09-2008, 08:04
harıkaymışş

firelove
09-09-2008, 11:23
şehirler arası otobüslerin üzerinde uydu anteni var .her yönden alabiliyor sinyali.bu sistem evlere de uygulanabilir aslında.fiyatı 5000 ytl miş.

digital murat
15-09-2008, 10:09
aparatla nasıl hort birtden nilesatı alınabiliyor cok hayret verici

nihat4734
15-09-2008, 13:56
arkadaşlar bana göre sağlam bi aparat yapılsa motorludan çok daha kullanışlı olur en azından ses problemi yok msl suriyeye gitmiştim ben orada çok kullanıyolar .