PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : next wave yardımlarınız

pamuk
07-09-2008, 13:28
arkadaslar elımde kurulumunu ustelendıgım bır tane next wave cıhaz var bu cıhazda on gostergede sadece yesıl ısık var onun harıcınde cıhaz hıcbır sekılde calısmıyor daha once bır sure bu sekılde calısmıs bılgılerınız beklıyorum

farukk33
07-09-2008, 13:43
arkadaslar elımde kurulumunu ustelendıgım bır tane next wave cıhaz var bu cıhazda on gostergede sadece yesıl ısık var onun harıcınde cıhaz hıcbır sekılde calısmıyor daha once bır sure bu sekılde calısmıs bılgılerınız beklıyorum

NextWave yt-8500 CIloderi ve yazılımı masa üstüne al cihazdaki düğmeye basılı tut fişi tak uuuu olunca yükle yumatu 8000 serisi

pamuk
07-09-2008, 14:29
usta tesekkurler rıca etsek yazılımlarıda verebılırmısınız. cıhazın modelın tam bılmıyorum ve uzerınde yazılmamıs sadece next wave yazıyor cıhaz kartsızdır

kucer06
07-09-2008, 14:44
Yazılım için buraya bakın ama önce sistem bilgisinden cihazın ne olduğunu öğrenin.Ezbere yazılım atamazsınız.
Only the registered members can see the link

pamuk
07-09-2008, 15:12
cıhaza hıc bır sekılde acılmadıgında cıhaz bılgısıne bakılmıyor cıhaz onunde sadece yesıl ısık var hıcbır sekılde goruntu alınmıyor ekranda sadece 88.88 yazısı dısında bırsey yok yukarıda arkadasımız belırtıgı uuu denedım olmadı cıhazı fısten cektım standby dugmesıne basılı olarak fısı taktım uuu yazısı gorunmedı

mmutlu
07-09-2008, 17:40
besleme arızası gibi görünüyor
beslemede c15 üzerindeki
kondezatorü degiştir düzelir