Orijinalini görmek için tıklayınız : Şemdinli'de 6 şehit oldu
Şemdinli'de 6 şehit oldu
Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 2 askerin hafif yaralandığını bildirdi.
Vallikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin Şemdinli'nin Beyyurdu ile Çubuklu köyü arasında bir grup teröristle karşılaştığı belirtildi. Çıkan çatışmada biri Üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, 2 askerin hafif yaralandığı kaydedildi. Bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.
pencere77
07-09-2008, 23:02
İnşallah şu pkk lıların soyu kurur.nedir bizim bunlardan çektiğimiz
mubarek şu ramazan ayında bile din iman yok ki bu teröristlerde :mad2: :mad2: adiler ALLAH ellerini kurutsun bunların da silah tutacak halleri kalmasın inşallah
mubarek şu ramazan ayında bile din iman yok ki bu teröristlerde :mad2: :mad2: adiler ALLAH ellerini kurutsun bunların da silah tutacak halleri kalmasın inşallah
İyice azıttılar dinsiz,imansızlar
:devilprv: :devilprv:
Şerefsizler allah cezalarını versin Şehit kardeşlerimize allah rahmet eylesin Anne ve Babalarına ve yakınlarına sabır ihsan eylesin.
bir gün kökü kuruyucak. bari şu kısacık ömrümüzde görsek.
Çoluğumuz çocuğumuz bari görmese şu hainleri.
bi şehit kardeşi olarak allah hepsinin belasını versin bu dünyada olmazsa cehennemde cayır cayır yansınlar *********** leş yigici köpekler
tanmurat
08-09-2008, 01:33
yediği ekmeğe hıyanet eden bu ***********e inat dimdik ayakta durmalıyız onlara girdikleri bu yolun sonu olmadığını hepsinin er yada geç türk silahlı güçleri tarafından etkisiz hale getirileceklerini göstermeliyiz bunun için vatandaş olarak bizde bize düşen görevimizi yapmalıyız. allah türk silahlı kuvvetlerine yardım etsin başımızdan eksik etmesin.şehitlere allah rahmet eylesin geride kalanlarınada sabır versin . başımıza musallat olan bu beladan inşallah en yakın zamanda kurtuluruz.isimlerini yazarak reklamlarını yapmak istemedim bu eli kanlı eşkiyaların bu dinsiz imansızların başının cezası halk önünde meydanda verilip diğerlerinin de sonun aynı olacağı gösterilmelidir biz o haini beslediğimiz sürece bunun sonu gelmez
Dijitalci
08-09-2008, 01:37
yediği ekmeğe hıyanet eden bu ***********e inat dimdik ayakta durmalıyız onlara girdikleri bu yolun sonu olmadığını hepsinin er yada geç türk silahlı güçleri tarafından etkisiz hale getirileceklerini göstermeliyiz bunun için vatandaş olarak bizde bize düşen görevimizi yapmalıyız. allah türk silahlı kuvvetlerine yardım etsin başımızdan eksik etmesin.şehitlere allah rahmet eylesin geride kalanlarınada sabır versin . başımıza musallat olan bu beladan inşallah en yakın zamanda kurtuluruz.isimlerini yazarak reklamlarını yapmak istemedim bu eli kanlı eşkiyaların bu dinsiz imansızların başının cezası halk önünde meydanda verilip diğerlerinin de sonun aynı olacağı gösterilmelidir biz o haini beslediğimiz sürece bunun sonu gelmez
İşte olayın ÖZÜ buradadır.