PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reyting uğruna şehitlerden vazgeçti

osmann
11-09-2008, 09:22
11 Eylül 2008 08:44

Alaturka Popstar programının sunucusu Osmantan Erkır'ın6 şehit haberi üzerine söylediği söze bakın...

Star TV'de pazar akşamları ekrana gelen Alaturka Popstar programının sunucusu (aynı zamanda yapımcısı) Osmantan Erkır galiba gazetelerin birinci ve üçüncü sayfalarını okumuyor. Program sırasında Star TV 'terör haberi' verince çok bozuldu.

'PKK eylem yapmak için hep de pazar akşamını mı buluyor' diyerek söylendi. Programındaki tempo düşünce reyting de düşüyor ya. Adamın derdi bu...

Şehit olan 6 Mehmetçik umurunda bile değil sanki. Hem bu hain cinayetlere eylem de denmez. Vahşettir onun adı... Osmantan Bey, bölücü çetenin şefine bir dilekçe ile başvurup, pazar günleri tatil yapmalarını istese ya!.. (Bugun)

"işte milletimizin (maalesef) yana yakıla seyrettiği program"
programın eğitici!!! öğretici!!! vatana millete hayırlı!!! programlar yapmasını bir kenara bırakıyorum...ne kadar milletine saygısı var ona bakmak adına güzel bir örnek..ama bu örneği dikkate alıp ta tepki gösterebilecekmiyiz?...
selametle...

CABBARİ
11-09-2008, 12:03
ne bilsin şehit ne demek acı ne demek zengin gelmiş zengin gidecek
bakalım aşagı tarafta neler diyecek
selametle

majeste
11-09-2008, 12:05
her hafta program yapa yapa bıkmadı gitti.halkımızda ne yazıkki bunları izliyor.

CABBARİ
11-09-2008, 12:24
her hafta program yapa yapa bıkmadı gitti.halkımızda ne yazıkki bunları izliyor.

hayır yaptıgı programdan birde yıldız çıksa içim gam yemeyecek

MUTAF
11-09-2008, 13:00
insanı sıkan programlar bunlar.. adamda adam olsa..
Şehit nedir diye sor bakalım ne cevap verecek..
Bencil ve aciz insan..

nextturk
11-09-2008, 13:19
ve bu tip insanları halkımız beğeni ile izliyor ve seviyor ya resmen kahroluyorum.

nihat4734
11-09-2008, 16:15
bu tip programları izliyen insanların ne izlediğini düşünmesi lazım tamamen vakit kaybından başka bişey değil. Üstelik binbir umutla oraya gelen yarışmacılarada bi faydası yok o yarışmacılardan hiç bir yıldız çıkmadı. Yıldız olmak bana göre insanın kaderiyle alakalı bişey öyle olacağım demekle olunmuyo boşa vakit kaybı başka bişey değil ve o sunucu kesinlikle protesto edilmeli saygılar.

MUTAF
11-09-2008, 16:26
fena moralim bozuldu bu insana ve bu tarz insanlara..

muhsinkilic
11-09-2008, 17:07
arkadaşların kanaatlerini yüzde yüz tasdik ediyorum yüreğinize sağlık

umuter
11-09-2008, 22:22
kimsenin ölmesini istediğimden değil ama eğer birgün bu insanların çocuğu olur ve askere giderse ve kaza bela bi çatışmada şehit düşerse ben onları o zaman görmek istiyorum..acaba yüreğini bir kor gibi yakan o evlat acısıyla bu kadar rahat konuşup espiriler yapabilecekler mi???!!!

osmann
12-09-2008, 09:57
kimsenin ölmesini istediğimden değil ama eğer birgün bu insanların çocuğu olur ve askere giderse ve kaza bela bi çatışmada şehit düşerse ben onları o zaman görmek istiyorum..acaba yüreğini bir kor gibi yakan o evlat acısıyla bu kadar rahat konuşup espiriler yapabilecekler mi???!!!

yada başka program sunucularının şu an kendileri gibi umursamaz bir tavır sergilediklerinde ne hissedecekler?
selametle

yargıç_1
12-09-2008, 10:30
ateş düştüğü yeri yakar derler ya onlar ne bilsin acı nedir sadece gelecek paraları düşünürler bu tip programları hiçbir zaman izlemedim izlememde

slaytt00
12-09-2008, 11:47
suç hepimizin