Orijinalini görmek için tıklayınız : kanallar siliniyor acil yardım
ayhan2734
11-09-2008, 10:26
Merhaba
2000 cx superplus usb'li cihazım var. Kanallar arasında kumandadaki ok tuşuyla hızlı ileri veya geri zap yaparken kanallar birden gidiyor siliniyor. Cihaz kapanıyor ve arkasından ekranda "data ch yükleniyor" yazısı çıkıyor o***leyince cihaz tekrar kapanıyor açıldığında kanal yok yazısı çıkıyor. Türksat ve hotbird'deki kanalları tekrardan tarattırmak zorunda kalıyorum. Artık iyice sinirim bozuldu. Kanallar arasında gezinti yapmaya korkar hale geldim. Ne olur bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
ayhan2734
11-09-2008, 13:24
cevap verecek yok mu?
son yazılımı yükledinmi?
forumda next bölümüne gir ve son yazılımı bul...yükledikten sonra bir kez daha taratman gerekecek kanalları. sonrasındada düzelmemişse cihazında bir bozukluk vardır derim...bilemiyorum...ama bence düzelecektir...
selametle...
not:sonucu bildir bizde bilelim...
ayhan2734
11-09-2008, 14:22
cevap için çok teşekkürederim. Son yazılımı yani 19.8.2008 yazılımı yüklendi. Ona rağmen kanallar siliniyor. Yalnız yanlış anlaşılması. Bunu hep yapmıyor. Kanalları çok hızlı geçişlerde veya iki üç kanal arasında zırt pırt gidip gelmelerden sonra yapıyor.
®adakoglu
11-09-2008, 15:25
Cihazına son yazılımı yükle cihazı reset at.Kanalları arama yaptır.Buna ragmen kanallar siliniyorsa cihazında teknik bir arıza olabilir.
ayhan2734
11-09-2008, 16:11
Üstad teşekkürederim. Gerçi son yazılım yüklü daha geçen hafta yüklendi. Şimdi sadece resetlesem olmazmı. Birde senden ricam resetlemeyi yazılım attıktan sonra mı yapacam ve resetlemeyi nasıl yapacam. Yardımcı olursan sevinirm.
Teşekkürler
Üstad teşekkürederim. Gerçi son yazılım yüklü daha geçen hafta yüklendi. Şimdi sadece resetlesem olmazmı. Birde senden ricam resetlemeyi yazılım attıktan sonra mı yapacam ve resetlemeyi nasıl yapacam. Yardımcı olursan sevinirm.
Teşekkürler
canım yazılım yüklemek çok zaman alan bişey değil...hemen yüklersin...
hem bi yükle bakalım..adakoğlunun dediklerini yap...belki düzelmiştir...
selametle...
Cihazına son yazılımı yükle cihazı reset at.Kanalları arama yaptır.Buna ragmen kanallar siliniyorsa cihazında teknik bir arıza olabilir.
reset atmak fabrika ayarlarına geri dönmek mi ustad?
cleyderman
14-01-2009, 20:14
selam birdağa usb güncelleme yapmayın sorun oluyor bu herkeste olıuyormuş kolay gelsin....
kardes next lerde o hastalik var 2000 cx superplus usb'li cihazlarda var sorun servisine götür
halitgunay
14-01-2009, 23:52
normal 2000 de basıma gelmıstı eprom ve flash ı uflemlı havya ıle tazelemiştim düzelmişti
kolsy gelsın