Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir anadolu öyküsü

tektepe
13-09-2008, 22:40
Elimde cok güzel bir anadolu öyküsü var.senaryosunu yazdim.
ilgilenenlerle ve ya dizi filim porodüktör. cü .lerle görüsmek istiyorum.
[email protected]:

arkadaslar bu senaryom icin hicmi ilgilenenleryok.lütfen sagnak..

:clap:present: 2:: arkadaslar bu senaryom icin hicmi ilgilenenleryok.lütfen sagnak..

sarıkanarya_41
29-09-2008, 21:28
Elimde cok güzel bir anadolu öyküsü var.senaryosunu yazdim.
ilgilenenlerle ve ya dizi filim porodüktör. cü .lerle görüsmek istiyorum.
[email protected]:
patentlı ıse forumsa paylaş.ben yardımcı olabılırım.ama sızdekı o ışıgı gormem gerek.yanlış anlama.

yalnız reklam tanıtıcı amblem tenezulıyet ıstemem.forum kuralları cercevesınde hareket edelım.

tektepe
04-10-2008, 02:10
yazisalim [email protected]

sarikanarya-41.sizden haber bekliyorum senaryom icin tektepe....

tektepe
24-01-2009, 21:17
sarikanarya 41cevap bekliyorum öykümü görüsmek icin unuttun..tektepe...

sarıkanarya_41
25-01-2009, 01:36
tektepe ustad;sıze e mail yolu ıle ıletı attım.bu arada yogunluktan bazen anlık onlıne olamayabılıyorum malum sızde ben onlıne ıken off lıne sınız neyse ben seneryonuzu metın halınde elektronık postama taleb ettim umarım yollarsınız.bu seneryoyuda arkadaslara sunar ffıkır alırız.
not:bazı dızı program yarısma show v.s gıbı eserlere benzememsı benzetılmemesı tercıhımdır.cıddıyet telıf hakları,farklılıklar her zaman ılk tercıhımdır.konunun kokunu temasını anlıyacagız.sıze bazı produksuyoncular verecegım.ancak bu ısler hemen her ıstedıgınızde aniden olmaz zaman alır calısma bazı bolumlerde duzenleme derleme yapılıp masaya yatırılır.ayrıca sponsor konusuda var.bu ısın bazı sart ve kuralları var.ayrıca krızdeyız bakalım seneryoyu pıyasaya tanıtmasına tanıtacagız da acaba malıyet harcamak ısteyen produksıyoncu/yapımcı bulabılecekmıyız.once tanıtıcaz pıyasaya dagıtacaz ama patentınız varsa korkmayın.saygılarımla.bana pm atabılırsınız bu forumda tek farkımızda gızlımız saklımız yalanımız dolanımız yok TEKNOLOJI VE UYDU DÜNYASINDAKI EN SON EN YENİ BILGILER SADECE Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) DA.
Bizden ayrılmayın,gercek paylaşımı bizde bulun....