Orijinalini görmek için tıklayınız : Goldmaster 9400VCI-9400CI Absat Test Yazılımı
Arkadaşlar TPS bın dosyasındaki AES ***lerı yazılıma editledım. yazılm çok eskı bir yazılmdır. sadece absat içindir. Şuanki guncel yazılmda bulunana autolar çalışmaz bilginize.
aşağıda 16-17.09.2008 tarihli yazılm mevcuttur. deneyen arkadaşların sonucu buraya yazarlarsa iyi olur.
yükleme yapmadan kanal listesının yedeğini alamayı unutmayın.
badtempered
15-09-2008, 19:21
Yazilim Tarafımdan test edilmiştir.
Bir sıkıntı gözlemlemedim.
Only the registered members can see the link
linkteki sitede yer alan kanallardan Orange Sport TV açmaz.
guncel yazılım üzerindede çalışmalarım devam ediyor diğer autolar ve aesleri aynı anda çalıştıarbilirsem yazılmları foruma vereem ve vulcano serılerı için softcam halınde yuklenebilecek şekilde hazırlayacam. tabi yapabilirsem çunku beya bir karışık şu anda.
birinci mesaja 16-17 eylul 2008 tarihlerını kapsayan yenı absat yazılımı eklnemiştr. Biraz sonra 9400 CI yazılımınıda ekliyecem.
9400 CI yazılımıda eklenmiştir.
Volkan tekrar bu işlere el atman guzel oldu.
ellerine bilgine sağlık arkadaşım test edildi sorunsuz çalışıyor
kanberoğlu
16-09-2008, 18:42
teşekkürler emeklerin için arkadaşım. şu an sorunsuz çalışıyor. umarım diğerlerinide başarırsın ve goldmaster mağdurları bir nebze olsun birşeyler seyrederler. saygılar kolaylıklar diliyorum.
Volkan tekrar bu işlere el atman guzel oldu.
napayım ortak koreden ümit yok aslında 1 mb flaşlara yapılacak bişi kalmadı artık. bizde işte kendi yapabildiklerımızle ortaya bişiler çıkaralım die uğraşıyoruz. daha ilerısını de istiyorum ama zaman lazım vede mazleme gereklı.
goltmastır fta yeni yazılımı varmı teşekkürler
badtempered
16-09-2008, 20:51
goltmastır fta yeni yazılımı varmı teşekkürler
Yoktur şuan için volkan usta iki modele verdi.
emegi geçen arkadaşlara teşekkürler
merhaba bu yazılımla hangi kanalları seyredebiliyoruz bilgi verebilirseniz sevinirim.
badtempered
17-09-2008, 08:37
merhaba bu yazılımla hangi kanalları seyredebiliyoruz bilgi verebilirseniz sevinirim.
Only the registered members can see the link
Arkadaşım yazılımı gm 9400 Cı ya yükledim açmıyor absatı
badtempered
19-09-2008, 18:24
Arkadaşım yazılımı gm 9400 Cı ya yükledim açmıyor absatı
normal
yazilimın gecerli oldugu tarih yazıyor orda 16-17 eylül
tekrar ke.yleri güncellediginde yazilimı verirse volkan usta güncellersiniz.
Anlaşılan yazılımlar güncellenmediği için açmıyor desene, belki ilk verlince açılıyormuştur. ***ler çökünce yazılım da gitti desene
mesele anlaşılmıştır. Anlaşılan günlük yazılmdı yani
mesele anlaşılmıştır. Anlaşılan günlük yazılmdı yani
arkadaşım bu yazılmlar sadece 2 gunluktur. hem işlerımın yoğun olmas hemde ramazan ayı olması nedenı yazılım vermeye biraz ara verdım. sonuç olarak bu yazılmda sadece absat var. daha ilerleyen zamanlarda arkadaşlarla yapacağımız çalışmalrada bu yazılmlarda hem absat hemde polsatları nasıl bir arada çalıştırabileceğimize bakıcaz. yenı yazılımlar verılınceye kadar
konu kapanmıştır.