Orijinalini görmek için tıklayınız : osmann,sarıkanarya-41,Kosovalı nın final gecesi!!!
işte muhteşem üçlü!!
sag baştaki osmann gerçekten kendini toparlamış görünüyor gecen seneki mulbornedeki yarışmada prostatı patlayınca yarışmaya veda etmişti!!
ortadaki sarı kanarya onunda karaciğerindeki yaglanma sonucu yaglarıyla savaşıyordu yağlarından kurtulmuş görünüyor
ve son sıradaki ihtiyarda kosovalı onuda gecen sene fransadaki yarışmada beli tutulmuş ve hastaneya kaldırılmıştı şimdibiraz estetik biraz çalışmayla böyle oldu
hepisinede başarılar!!!
Only the registered members can see the link
:) harbiden alemsin usta.. nereden buluyorsun bunları :)
selametle...
ben bulmuyorum basın oyle diyor):
halbuki o kadarda tembih ettim medya girmesin diye...
Süper Kaslar nasıl yaptınız yav :8[1]: ben birinciyi seçemedim :8[1]: :present:
Süper Kaslar nasıl yaptınız yav :8[1]: ben birinciyi seçemedim :8[1]: :present:
aşkolsun. nasıl seçemezsin? :nono:
sarıkanarya_41
16-09-2008, 14:53
nasiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
sarıkanarya_41
16-09-2008, 14:53
alem buysa kral cabbari
aşkolsun. nasıl seçemezsin? :nono:
işte muhteşem üçlü!!
sag baştaki osmann gerçekten kendini toparlamış görünüyor gecen seneki mulbornedeki yarışmada prostatı patlayınca yarışmaya veda etmişti!!
Prostat düzeldimi :D gönlümde hepiniz birinci :45: :present:
Hiç gülecegim yoktu alem adamsın cabbari admin:D
kosovalıda bir prostat sorunu olmuştu patlamadan dr. muhittin abi düzeltiverdi
aman kimse duymasın:)
Hiç gülecegim yoktu alem adamsın cabbari admin:D
pabucumun adminimi diyorsun:D
sarıkanarya_41
17-09-2008, 14:32
kosavalı ne kadarda uhtuyarlamıssınn be!!
kanaryam1950
17-09-2008, 18:50
:8[1]: :8[1]: :present:
Bunlar kesin anabolik streoid kullanmışlardır.:8[1]:
işte olay budur yaw dünya çapında bir yarışmada hem ülkemizi hemde SUPERSATFORUM u temsil edecek 3 arkadaşımızın olması bizler için gerçekten gurur verici bir olay:clap2:::45: ,turnuva dönüşü cumhurbaşkanı ,başbakan ve serkanyılmaz dan oluşan bir heyet arkadaşlarımıza plaket ve değişik ödüller vereceklermiş:8[1]:.kaynak.supersat uydurma haber servisi :D:D
işte olay budur yaw dünya çapında bir yarışmada hem ülkemizi hemde SUPERSATFORUM u temsil edecek 3 arkadaşımızın olması bizler için gerçekten gurur verici bir olay:clap2:::45: ,turnuva dönüşü cumhurbaşkanı ,başbakan ve serkanyılmaz dan oluşan bir heyet arkadaşlarımıza plaket ve değişik ödüller vereceklermiş:8[1]:.kaynak.supersat uydurma haber servisi :D:D
yaw serkanı anladımda cumhurbaşkanı ve başbakanın ne işi var forumda:8[1]:
kosovalıda bir prostat sorunu olmuştu patlamadan dr. muhittin abi düzeltiverdi
aman kimse duymasın:)
kosavalı ne kadarda uhtuyarlamıssınn be!!
Forum işleri yordu bizi.
Forum işleri yordu bizi.
ya forum işi sanamı kaldı dostum
adminler var bu kadar yorma kendini