Orijinalini görmek için tıklayınız : Şöyle bişey yapılabilirmi?
Mesela bazı mesajlarda temenni yazıyorum ve bir şekil eklemek istrediğimde en uygunu şu oluyor ( :praying: ) fakat bu şekili hristiyanların dua şeklini andırdığından dolayı koymuyorum...bunun yanına bir muadil koyulabilirmi?
mesela ellerini yukarıya açan şeklinde... (evet hassasım ve bu konuda benzemek istemiyorum.) :45:
süleyman09
17-09-2008, 18:59
o dedigin hareket saygı göteriyor anlamında bence
Bir tane bulun o zaman bakalım,beğenilirse eğer,SERKAN'a söyleriz ekler
Mesela bazı mesajlarda temenni yazıyorum ve bir şekil eklemek istrediğimde en uygunu şu oluyor ( :praying: ) fakat bu şekili hristiyanların dua şeklini andırdığından dolayı koymuyorum...bunun yanına bir muadil koyulabilirmi?
mesela ellerini yukarıya açan şeklinde... (evet hassasım ve bu konuda benzemek istemiyorum.) :45:Aynı boyutlarda bulun koyalım.O smili grupu takım halinde farkındaysanız her tarzda var aglayan üzülen gülen seklinde
:( :praying: :sunglasses2: :clap2:: :angry8: :nono:: :49: Only the registered members can see the link :45: :46: :present: :tongue:
Bu fikir bana biraz şekilcilik gibi geliyor.
internete bakacağım. istediğime uygun bir resim bulursam bu konuya eklerim...
selametle...
bu arada;
şekil zaten kucer abi..."cilik" yok...sadece "şekil"
burada iyi kötü bir hukukumuz var. az çok insanlar birbirini tanıyor...kimin hangi konulara daha hassas olduğunu biliyor. bu mesele benim için abidik ubudik
bir mesele değil...(benzemek meselesi.konu ile ilgili önemli hadisler var) ciddi ciddi o şekili mesaja koyamıyorum...uygun bir tane olursa naçizane istiyorum..
"aman canım sende her önüne gelen resime dini açıdanmı bakacaksın?" demeyiniz...bu sadece dini değil aynı zamanda ırki bir istek... :) :45:
selametle...
kanaryam1950
18-09-2008, 13:00
bence o harekette pek bi şey yok. no problem.
sarıkanarya_41
18-09-2008, 13:53
kedının cıvcıyı kovalaması nasıl olur..:yahoo:
ergin7878
18-09-2008, 23:16
insanların şekiller deyil kalplerindeki onemli bence
insanların şekiller deyil kalplerindeki onemli bence
dediğine bayrağımızdaki şekilde dahilmi?
bunları polemik içinmi yazıyorsunuz?
bence ucunu başını düşünmeden yazıyorsunuz?
yöneticilere talep yazdım...dediklerinize bakın...
hadi birde oldu olacak konu ile alakalı anket yapalım...
hasbinallah...:angry8:
katılıyorum osmann arkadaşım
veyselbakan
19-09-2008, 11:50
dediğine bayrağımızdaki şekilde dahilmi?
bunları polemik içinmi yazıyorsunuz?
bence ucunu başını düşünmeden yazıyorsunuz?
yöneticilere talep yazdım...dediklerinize bakın...
hadi birde oldu olacak konu ile alakalı anket yapalım...
hasbinallah...:angry8:
osman kardeşim dediklerine katılıyorım gerçektende ayinlerde yapılan duada ellerin birleşmesi gibi sen inanıyorumki uygun bir temnni şekli bulursun anket meselesine gelince bunda dediğin gibi büyütülecek bir konu yok hayırlı günler!
osman kardeşim dediklerine katılıyorım gerçektende ayinlerde yapılan duada ellerin birleşmesi gibi sen inanıyorumki uygun bir temnni şekli bulursun anket meselesine gelince bunda dediğin gibi büyütülecek bir konu yok hayırlı günler!
yahu tabiki yok...neden böyle yazdıklarını anlamıyorum...en olmadı şekil mekil koymam yazıya olur biter...
ben olabilirmi? diye yöneticilerden bir talepte bulundum..."tamam" dediler. "bul görelim"
yanlız aksilik işte, internette dolaşmadığım sayfa kalmadı neredeyse. istediğim şekilde bişey bulamadım...hala arıyorum. bulan paylaşsın lütfen...teşekkürler...
selametle...:wave:
sarıkanarya_41
19-09-2008, 14:06
tamam ortamı germeyelım arkadaslar.
Gereksiz yazışmalara gerek yok..@osmann arkadaşımızın isteği yerine getirelecektir..!
Konu Kapanmıştır.