Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Karıncayı Bu Kadar Yakından Gördünüz Mü?
Only the registered members can see the link
pencere77
23-09-2008, 01:15
çok korkunç yaw yakından karıncalar
amma iğrençmiş peeyhhhh :)
amma iğrençmiş peeyhhhh :)
dostum insan cildinide çok yakından inceleyınce ayı fikirde olursun. ben trt de yayınlanan bir programda gördum karıncadan daha kötu olduğunu söleyebilirim. yanı herşeyın çok detayına girersen herşeyı görursun. ama allhın yarattığı varlıklara bu kelimeyı kullanmak olmaz.
kavlak74
23-09-2008, 11:06
her canlı allahın yaratmış olduğu bir canlıdır rabbime şükürler olsun bizleri insan olarak yarattı
dostum insan cildinide çok yakından inceleyınce ayı fikirde olursun. ben trt de yayınlanan bir programda gördum karıncadan daha kötu olduğunu söleyebilirim. yanı herşeyın çok detayına girersen herşeyı görursun. ama allhın yarattığı varlıklara bu kelimeyı kullanmak olmaz.
o zaman daha masumane bir tabirle ;
amma çirkincikmiş peeyhh :)
en hayret kaldığım nokta usta..:frown:
kendilerinden çok irili ve ağır büyüklükte her hangi bir
gıdayı taşımaları ve epey uzak mesafesi olur.kafam burada stop ediyor inan usta:loco:
o zaman daha masumane bir tabirle ;
amma çirkincikmiş peeyhh :)
alemsin basri :):8[1]:
Bunların hepsi birer tasarım harikası...
yargıç_1
24-09-2008, 01:09
çok korkunç yaw yakından karıncalar
gerçektende korkunç görünüyor karınca böyle görünüyorsa diğer hayvanları düşünemiyorum
alemsin basri :):8[1]:
Küçükken en büyük karıncayı kim yakalayıp tırnağını ısırtacak diye oynardık.
ben hep en büyüğünü bulurdum :) ama bu resimdeki gibi olacağını bilseydim elime almazdım....
:firefire::bounce::aikido::gathering::aikido::bounce::firefire:
Şaka bi yana gercekten dehşet bir görüntüsü var bu karıncaların..