PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet amiri ve 4 polis tutuklandı 22 09 2008 20:48

süleyman09
22-09-2008, 22:13
Emniyet amiri ve 4 polis tutuklandı
Mersin'de bazı işyerlerinden rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan emniyet amiri ile 4 polis memuru tutuklandı. 1 polis memuru ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Soğuksu Polis Merkez Amirliği'nde görevli 5 polis memuru ile aynı yerde görevli iken tayini Muş Emniyet Müdürlüğü'ne çıkan Emniyet Amiri M.B., esnafların ruhsat işlemlerini halletme karşılığı rüşvet aldıkları iddiasıyla Kaçakçılık ve Organize Şuçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından göz altına alındı.

Adliyeye sevk edilen polis memurlarından 4'ü ile Emniyet Amiri M.B. tutuklanırken, 1 polis memuru da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (CİHAN)

süleyman09
22-09-2008, 22:16
isan ların polisegüveni azalır böyle yaparsa amiri polisi kimi güvenecek bumillet

adnanarkan
23-09-2008, 15:51
allah şaşıtmasın kimseyi.

osmann
23-09-2008, 18:44
:) çok komik...
aksarayda 2 yıl taksicilik yaptım...kendi taksimizdi...bizim araç 38 yıldır orada çalışır...
son 20 yıl her hafta aksaray,laleli, kocamustafa paşa, cerrah paşa, fındıkzade deki tüm duraklar, herhafta polislere aidat altında haracını verir...yoksa o ticariyi orada çalıştırmazlar...bizim durak bir hafta aidatı aksatmış...ekip birden durağa geldi...ben ikinci arabayım..."ruhsatı ver" dedi. "neden " dedim.."ver lan ver uzatma" dedi...ulan kan tepeme fırladı...vermiyorum dedim...o sırada durak başkanı kahveden idi geldi araya girdi...kayveye götürdü bunları. sonra çıkıp gittiler...sonradan öğrendik aidatı aksattığını...
Böyleler...hepsi değil tabii..ama çürüğü çok kardeşim...
selametle...

süleyman09
23-09-2008, 18:50
insan ları önce bedenen deyil zihnen eyitmek gerekir yoksa yanlışlar olacaktır

altay3235
23-09-2008, 21:26
eee.Osman kardeşim sizde şikayetçi olmayıp rüşvet vermeye devam ettiniz öylemi...?

osmann
23-09-2008, 23:46
eee.Osman kardeşim sizde şikayetçi olmayıp rüşvet vermeye devam ettiniz öylemi...?

kim dedi olmadığımızı?
kaç tane iem.gov a mail yolladım...
o kadar kanıma dokunuyorduki gözümü karartıp arabamın plakasını bile verdim...
polis ekibinin plakasını da...hiç bişey çıkmadı...hiç bişey...tbmm de bir bakanlığa bile yazdım. (arabamızın bağlandığı akşamdı...başbakanlığa yazacaktım bulamadım mail adresini...önüme gelen bakanlığa yazdım...)
şikayet edilecek mercii yok...
bunu taksi durağında bir abimize söylediğimde "ne yapıyorsun sen..bunca insanın ekmeği ilemi oynuyorsun" dediler...anladınmı altay...şikayet edilecek merci olmadığı gibi gariban şöförler bunu istemiyorlar...ekmeklerinden olurlar diye...yoksa ben öyle şeyleri kolay kolay hazmedecek biri değilim..tabi bişey çıkmayınca-çıkaramayınca yutkunduk acı acı...
selametle...

tike®
23-09-2008, 23:52
kim dedi olmadığımızı?
kaç tane iem.gov a mail yolladım...
o kadar kanıma dokunuyorduki gözümü karartıp arabamın plakasını bile verdim...
polis ekibinin plakasını da...hiç bişey çıkmadı...hiç bişey...tbmm de bir bakanlığa bile yazdım. (arabamızın bağlandığı akşamdı...başbakanlığa yazacaktım bulamadım mail adresini...önüme gelen bakanlığa yazdım...)
şikayet edilecek mercii yok...
bunu taksi durağında bir abimize söylediğimde "ne yapıyorsun sen..bunca insanın ekmeği ilemi oynuyorsun" dediler...anladınmı altay...şikayet edilecek merci olmadığı gibi gariban şöförler bunu istemiyorlar...ekmeklerinden olurlar diye...yoksa ben öyle şeyleri kolay kolay hazmedecek biri değilim..tabi bişey çıkmayınca-çıkaramayınca yutkunduk acı acı...
selametle...
Formun affına sığınarak bu yaptıklarınla alakalı bir atasözü geldi aklaıma :)

Ne demiş atalarımız İt İti Isırmaz :) onun için uğraşmaktan başka bir sonuç alamazsınız.
Burası Türkiye başka söze gerek varmı :) Kolay gelsin...

umuter
24-09-2008, 00:04
evet malesef burası türkiye ve her zaman haklıların ezildiği haksızların mükafatlandırıldığı bir sistemin içinde yuvarlanıp gideceğiz kim ki bu devranı bi gün tersine döndürürse işte o kişi gerçekten bu ülke için çok büyük bir başarıya imza atmış olacak

ayran
24-09-2008, 00:12
Formun affına sığınarak bu yaptıklarınla alakalı bir atasözü geldi aklaıma :)

Ne demiş atalarımız İt İti Isırmaz :) onun için uğraşmaktan başka bir sonuç alamazsınız.
Burası Türkiye başka söze gerek varmı :) Kolay gelsin...

usta artık o atasözü eskilerde kaldı :rip: şimdi adamın gözünün yaşına bakılmıyor.yasal işlemler tam olarak işleniyor...:warn:

Dijitalci
24-09-2008, 02:51
Bence bu işler EMNİYETLE falan olmaz direkt olarak SAVCILIĞA gidilip ŞUÇ duyurusu yapılması lazım. Bundan yaklaşık 8 yıl önce evimiz yapılıyordu onu görmeye gitmiştim yukarıdaki yol da AŞAĞIYA dönüş YASAĞI tabelası olmasına rağmen POLİS ekip aracı ben tam KARŞIYA geçerken bana çarpıyordu arabayı kullanan MEMUR kapıyı açıp önüne baksana lan hayvan dedi bir anda KAN beynime çıktı hemen kapıdan kafamı uzatıp sen ,
kime hayvan diyorsun dedim yani neredeyse gırtlağına yapışacaktım ona burda aşağı dönüş yasak tabelasını görmrdinmi diye sordum yoksa sen ÖZELMİSİN diye bağırdım yanındaki diğer arkadaş ona dönerek HAKSIZ olduğunu hatırlatıp susmasını bağırarak haykırdı sonrada bana dönerek BEYFENDİ siz haklısınız lütfen kusura bakmayın arkadaş daha yeni geldi dedi bende bu arkadaşa TEŞEKKÜR edip başlarından ayrıldım araba giderken arkalarından baktım hala o yeni gelene BAĞIRIYORDU. Her şeye rağmen kendini
böyle REZİLLİKKERDEN koruyup canları pahasına bizler için uğraşan O POLİS gibi düşünen tüm MEMUR arkadaşlara TEŞEKKÜR ediyorum.

surersat1
24-09-2008, 04:48
polis hakında atıp tutanlara şunu söyleye bilirim polis gökte zembille inmedi hata yapılacaktır onlarda cezasını çekecek ve çekmelidir ama ben polise rüşvet verdim deyi tüm teşkilatı töhmet altında bırakanlara bir tek sözüm olacak poli rüşvet alınca şerefsiz oluyor kurallara uymayarak ceza ödememek için rüşvet verenler ne oluyor acaba? Bizde üzerimize düşeni yapalım kurallara uyarak bu kişilere rüşvet yerine devlete vergimizi aslanlar gipi verip bunlar gibi yanlız polisler değil tün devet çalışanlaır suçlamayalım suç işleyen cezasını çeker.

osmann
24-09-2008, 10:39
polis hakında atıp tutanlara şunu söyleye bilirim polis gökte zembille inmedi hata yapılacaktır onlarda cezasını çekecek ve çekmelidir ama ben polise rüşvet verdim deyi tüm teşkilatı töhmet altında bırakanlara bir tek sözüm olacak poli rüşvet alınca şerefsiz oluyor kurallara uymayarak ceza ödememek için rüşvet verenler ne oluyor acaba? Bizde üzerimize düşeni yapalım kurallara uyarak bu kişilere rüşvet yerine devlete vergimizi aslanlar gipi verip bunlar gibi yanlız polisler değil tün devet çalışanlaır suçlamayalım suç işleyen cezasını çeker.

ooffff offf...
1-uzaktan davulun sesi hoş geliyor
2-polis teşkilatının tamamına laf edildiği yok...içinde çürük elmalar var...
3-taksicilik yapmak zorunda kalırsan anlarsın ne demek istediğimi...kendin vermek istemesen bile etrafındaki şöförler den dolayı vermek zorunda kalırsın...yada işi bırakırsın benim gibi...ben mal sahibi olmama rağmen bıraktım. bir şirkette memurluk yapıyorum...taksiden kazanacağım paranın 5 te 1 ine fit oldum yani...
neyse konu nerden nereye geldi...susuyorum...
selametle...