Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım'a protesto!



zekı62
26-09-2008, 17:48
Fenerbahçe kafilesini havaalanında Genç Fenerbahçeliler grubuna üye yaklaşık 50-60 kişi karşılarken, taraftarlarların Aziz Yıldırım aleyhine pankartlar açtığı ve sloganlar attığı görüldü



Futbolculara havaalanında Sivas Fenerbahçeliler Derneği ve minik taraftarlarca çiçekler verilirken, alan dışında Genç Feherbahçeliler üyesi bir grup sloganlar atarak başkan Aziz Yıldırım'ı protesto etti.



Only the registered members can see the link
:8[1]:
Only the registered members can see the link


Grubun, "Tek kimlik Aziz", "Bizi bitivemezsin", "Padişahım çok yaşa", "Kandırılmış Anadolu çocukları", "Aziz Yıldırım çarpsa bile" yazılı pankartlar açtığı görüldü.

zekı62
27-09-2008, 18:46
‘Ara' Gones belki bulursun :smiles22:

Fener'i bilgisayarla yendik! :puah:
Vah vah fenerin haline.
Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun'dan zafer analizi

Fenerbahçe'yi tarihinde ilk kez yenen Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, " Dünyanın en iyi ikinci takımını yendiğimiz için mutluyuz" dedi.

Bülent Uygun "Bu maç Sivas halkı için çok önemliydi. Sivas'ta sosyal anlamda pek bir aktivite yok. Halk tamamen futbola şartlanmış.

Seyircimizin misafirperverliği bizim için mutluluk verici. Mütevazi bir kadromuz var. Ben futbolcularıma inandım onlar da bana inandı." dedi.

Atılan gollerle ilgili olarakta, " Genelde antrenmanlarımızda rakibimizi en iyi şekilde analiz ediyoruz, rakibin eksiklerini buluyoruz ve maç içinde bu eksiklerden yararlanarak gol buluyoruz.

Dünyada hiç olmamış bir şey yapıyoruz. Maçın devre arasında bilgisayar analiz programlarımızı kullanarak o maçtaki rakibin eksiklerini bularak rakibin üzerine gidiyoruz. Bu da bize 2. yarıda rakibimize üstünlük kurmak açısından büyük katkı sağlıyor." dedi.

sarıkanarya_41
27-09-2008, 20:20
:nono:: bu camıayı uc bes kendını bılmez taraftar postu gıymıs ukalalar karıstıramazlar.saygılar.hatırlsan carsı grubu ıle demıroren arasındada boyle durumlar olmustu.o zaman sız kendı ıcınızdfekı sorunları cozmussunuzkı azız yıldırımın bu durumunu fırsat bılıyorsunuz bence oyle.medyada magazın halıne getırıp ortamı germemek buyutmemek gerek.