Orijinalini görmek için tıklayınız : digitürk beş para etmez
şabanbillor
27-09-2008, 13:47
slm arkadaşlar ben yeniüye oldum dgitürk'e eskişehirden sadece lig tv için 40 ytl aylık veriyorum maç olmasa beş para etmez.
1-cihaz vestelin çok adi bir cihazı ( kanal sıralama,renk ayarı vs ) yok
2- lig tv ve neo.ceografi adında 2 belgesel var başka birşey yok
3-yarın maçlar giderse digitürk diye birşey kalmaz
4-redline 10 x var öteki odada maç haricinde onu kullanıyorum süper bir cihaz saygılar
yorum yorumdur
saygı duyarız
selametle
digi beş para etmez d smart ta
hasanbaglan
30-11-2008, 13:47
beş parada fazladır ya neyse :b
alana saygım sonsuz ama kendi açımdan kerizlikle eşdeğer görürüm dijitürk almayı
digiturkun bana verdiği cihazın markası dcr 9001 B ama bazen kanalları gezerken cihaza bişiler oluyor ve kırmızı beyaz veya yeşil bi renk kaplıyor ekranı sonra 10 sn bekledikten sonra cihaz kapanıyor ve kendiliğinden açılıyor bu vestelin yaptığı cihazlar hep adi zaten
sarıkanarya_41
30-11-2008, 14:09
digi beş para etmez d smart ta
beş parada fazladır ya neyse :b
alana saygım sonsuz ama kendi açımdan kerizlikle eşdeğer görürüm dijitürk almayı
digiturkun bana verdiği cihazın markası dcr 9001 B ama bazen kanalları gezerken cihaza bişiler oluyor ve kırmızı beyaz veya yeşil bi renk kaplıyor ekranı sonra 10 sn bekledikten sonra cihaz kapanıyor ve kendiliğinden açılıyor bu vestelin yaptığı cihazlar hep adi zaten
markayı dıgıtal yayınccılık yapan kurulusu secen sızlersınız rastladıgınız negatıf sonuclar ıcın tesekkur ederız.ayrıca bence kerizlik v.s gıbı cumleler agır cumleler olmuyormu sızce.halka acık bır markadır ddgtrk isteyen alır ısteyen almaz bunu supersatforumda yerden yere vurmanın bır alemı yok bence saygı ve sevgılerımle.
markayı dıgıtal yayınccılık yapan kurulusu secen sızlersınız rastladıgınız negatıf sonuclar ıcın tesekkur ederız.ayrıca bence kerizlik v.s gıbı cumleler agır cumleler olmuyormu sızce.halka acık bır markadır ddgtrk isteyen alır ısteyen almaz bunu supersatforumda yerden yere vurmanın bır alemı yok bence saygı ve sevgılerımle.
bende bir digitürk kullanıcısı olarak bu alkışlar sana sarıkanarya_41
:present: :present: :present: :present: :present:
Forumda digitürk ve dsmart bölümleri üyelerimizin sorunlarıını paylaşması bildiklerini aktarması,yardım isteyen üyelerimize yardım edilmesi amacında açılmıştır..
Digitürkün makinası "dandik" yayınları " kalitesiz" olabilir fakat bunun çözümü burada değil,çözüm için digitürk müşteri hattını aramanızı öneririm..
Konu Kapanmıştır