Orijinalini görmek için tıklayınız : vatandaşa bayram indirim'mi
Doğalgaza bayram zammı
BOTAŞ, yarından geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatına yüzde 4.55 ve sanayide kullanılan doğalgaz fiyatına da yüzde 4.69 oranında zam yaptı.
Alınan bilgiye göre, enerji KİT'lerinde 1 Temmuz'dan itibaren maliyet bazlı fiyatlandırma mekanizmasına geçilmesi kapsamında, doğalgaz fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 4.55 ve sanayi doğalgazına ise yüzde 4.69 oranında zam yapıldı.
:clap2:::clap2:::clap2:::45::45::45:
bizlere böyle bir bayram gününü yaşatanlara ne kadar şükretsek azdır. Allah'a şükürler olsun bu günleri de gördük
Daha çooook böyle bayramlar görürüz bizler bu kafalarla.
Saygılar.
valla hocam bu bayramı geçirince kısmetse ben yokum
cocugun okulunu dondurup gitmeye dusunuyorum
Hani lafımız var. "Tilkinin dönüp, dolaşıp geleceği yer, gene kürkçü dükkanı" diye. Nasıl olsa gene geleceksin bu pahalı enerjiyi tüketmek için değil mi kardeş?
Saygılar.
o kesin hocam ama bunu zaman gosterecek
ya millet bayram sevıncınde iken yaptılar bol bol zammı bakalım ne olacak.
ama sabah camıde vaazda bir şey çok hoşuma gitti bunu burda paylaşmak isityorum biraz ters gelebilir ama. televızyonlarda çıkan haberlerde sorarlar hayatınızdan memnunmusunuz die ve herkez isyan eder aslında bunu yerıne allaha şükür etmek daha iyi olur. eğer şükredersek vakti zamanı gelince bu darlığın bu halsiyetsizliğinde sonu gelir die vaiz verildi. aslında çok doğru şu an kimse haline şükür etmıo. şükretmesını bilmediğimiz içinde bunlar oluyor bu dinsel olarak bir düşünme yönu ama aslında gayette haklı bir yön tabi devletınde yaptığı yenılır yutulur değil.
adnanarkan
01-10-2008, 22:31
bu zamları bizlere reva görenleri allaha havale ediyorum.vede hakkımı helal etmiyorum haram olsun inşallah.
allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah
ya millet bayram sevıncınde iken yaptılar bol bol zammı bakalım ne olacak.
ama sabah camıde vaazda bir şey çok hoşuma gitti bunu burda paylaşmak isityorum biraz ters gelebilir ama. televızyonlarda çıkan haberlerde sorarlar hayatınızdan memnunmusunuz die ve herkez isyan eder aslında bunu yerıne allaha şükür etmek daha iyi olur. eğer şükredersek vakti zamanı gelince bu darlığın bu halsiyetsizliğinde sonu gelir die vaiz verildi. aslında çok doğru şu an kimse haline şükür etmıo. şükretmesını bilmediğimiz içinde bunlar oluyor bu dinsel olarak bir düşünme yönu ama aslında gayette haklı bir yön tabi devletınde yaptığı yenılır yutulur değil.
Volkan usta zaten çooookkkk uzun yıllardır; ha bugün, ha yarın düzelir diye millet şükredip büyük bir sabırla bekliyor. Eğer öyle olmasaydı sen seyredecektin gümbürtüyü. Yöneticilerde halkımızdaki bu sabrı bildikleri için bastırdıkça bastırıyor zamları. Bakalım sonu nereye varacak?
Saygılar.
allah sabırlar versin sabır etmesi icin turk milletine :D
Volkan usta zaten çooookkkk uzun yıllardır; ha bugün, ha yarın düzelir diye millet şükredip büyük bir sabırla bekliyor. Eğer öyle olmasaydı sen seyredecektin gümbürtüyü. Yöneticilerde halkımızdaki bu sabrı bildikleri için bastırdıkça bastırıyor zamları. Bakalım sonu nereye varacak?
Saygılar.
bencede..milletin sabırlı olması, (haline herşeye rağmen aşırıya kaçmadan sabır göstertmesi) bir çok olayı engelliyor...arjantide bir kaç yıl evvel olan olayları hatırlayın...ülkenin canına okudu millet...ne yağmalar vardı...bizde yok çok şükür...ama hükümetlerinde bunu bilerek yada bilmeyerek kullanması can sıkıcı...zam da zam.zamda zam...yazık günah yaahuu...
erbakan verdi erdoğan aldı diyeceğim siyaset olacak...demiyorum :) (ne de güzel demedim değilmi)
selametle...:wave: